Tomy Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Jaaaapitoleee.Arcydzieło!!!!! Wymiatasz!!!!To jest najprostsze malowanie z możliwych.Tyle że tych woblerów nie będzie za wiele.HardBaity mi całkowicie zajęły głowę.Będzie trochę ciekawych zabawek w tym roku Jazgarki napierdzielają dalej.Jak są szczupaki w łowisku stalka obowiązkowa.jest połykana dość głęboko. Edytowane 24 Marca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Tak, tak pokaż że z pod Twojej ręki wyjdą lepsze niż fabrycznie to się nie opędzisz i trzeba będzie warsztat rozbudować o dział real-new-concept-reel. I ciekawe czy umalujesz w taki sposób jak Dancer85, zajebiście by wyglądał tak umalowany młynek po całości. Raczej takie bym sobie chciał porobić . Szpulki tuningowe i części zamienne są dostępne.Można trochę się pobawić.Jakby tak wyszło dobrze malowanie to wędki na bank bym sobie do nich sam zbroił. Edytowane 24 Marca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Tomek sumienia nie masz!!!,zabiłeś mnie tymi cardinalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Tomek sumienia nie masz!!!,zabiłeś mnie tymi cardinalami On to robi celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 witamDancer85 jest możliwość kupna "od ręki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 witamDancer85 jest możliwość kupna "od ręki"?Zrobiłem je pod zamówienie tak więc nie ma ale już niedługo Snake10 i na ten wobler miałbym oko na Twoim miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zrobiłem je pod zamówienie tak więc nie ma ale już niedługo Snake10 i na ten wobler miałbym oko na Twoim miejscu.To zamówienie to miedzy innymi dla mnie. Ale na Snake 10 też mam oko, więc poszedł priv Tomku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zrobiłem je pod zamówienie tak więc nie ma ale już niedługo Snake10 i na ten wobler miałbym oko na Twoim miejscu.mam oko na Snake10, wysyłam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Już niedługo.Przez święta robię nowe formy i po ruszam z tym. Krisu zna tą miejscówkę.Woda stojąca i bardzo ciężko tam bolka ustrzelić,Dotąd był modyfikowany snake 10 aż zaczął tam łowić.Woda bardzo płytka,tylna kotwa konieczna. w tym roku głównie skupię się na wodzie stojącej [kanały] tam też bolki są uważane za nie do złowienia.Mają przez to spokój od wędkarzy.W 2015 udało się ustrzelić tam parę krótkich ryb 65-67cm .Ja widać są przy kości.Pływają w tym miejscu bardzo konkretne Rapy. Woda górska też jest w planach na 2016r Bolki namierzone i tam ich nikt nie łowi. Edytowane 26 Marca 2016 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Wesołych Świąt życzy wszystkim. Tomy's Bait Idę święcić. Edytowane 26 Marca 2016 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Woblerki też należałoby wrzucić do koszyczka by brały na nie rekordowe ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nad nimi nie trzeba się modlić tylko trzeba na nie łowić. A wyniki będą bankowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Pierwsze nasze wobki.Okazały się bardzo łowne.Trzeba było zrobić. Edytowane 27 Marca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Cóż to za jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Cóż to za jerki? Ruffle 105 10,5cm 32g Edytowane 27 Marca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 A to już jasne. Nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 tomy coz to za agrafka na ktora sa zapiete te przynety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jakaś wielgachna ale tam gdzie są ryby to chyba ludzie nie zawracają sobie głowy takimi pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) No i po świętach Nowy kolor Perch Red. ...i tak z pięć mi zostało jak by się ktoś uparł żeby kupić,ale tak gdzieś za tydzień bo się muszę nimi trochę nacieszyć. Edytowane 28 Marca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zamiast kaczuszki w wannie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 tomy coz to za agrafka na ktora sa zapiete te przynety? Fast Links Breakaway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Podobają mi się one ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Po kilku miesiącach poszukiwań wreszcie znalazłem gumę na którą miałem niebywałe osiągnięcia w połowie Dorszy na lekko .Dorsze łowimy na głębokościach od 5m do nawet 15 m w zależności gdzie ryby się znajdują i na główki od 14g do nawet 35 g .Potrzebny jest dodatkowo silnik elektryczny z elektroniczną kotwicą aby zniwelować prąd wody.Pewnego razu będąc z kolegą na łodzi w miejscowości Travemunde zauważyłem że ma dużo ponad przeciętne wyniki na gumę której nigdy nie widziałem .Spytałem go co to za guma i odpowiedział że to "Raptor" i że kupił kilkanaście sztuk w Polsce, ale zostały mu już tylko trzy.Po wielu targach "wycyganiłem" jedną sztukę i zaczęła się jazda . To była prawdziwa masakra bo co rzut to ryba . Zjawisko takie nie jest czymś szczególnym ale zmiana gumy powodowała zanik brań .Przekonałem się o tym ponieważ gumę po atakach ryb trzeba było podklejać i wymiana na łowne gumy inne nie dawała wyników .Śmiem twierdzić że inne gumy nawet nie zbliżyły się do efektu Raptora .Po dwóch łowieniach guma się całkowicie rozleciała a szukanie w necie też nie dało wiele bo wyskakiwał wobler Raptor niestety a nie guma . Kolega też nie umiał sobie przypomnieć gdzie te gumy kupił i d... zbita ,dałem w końcu za wygraną . Poratował mnie szczęśliwy przypadek bo za namową Arka forumowego @Rheinangler zamówiłem u Tomiego parę woblerów boleniowych .Woblery już doszły i sprawdzę je w maju ale przeglądając wątek Tomiego zobaczyłem starego znajomego a raczej znajomą gumę .Oczywiście banan na twarzy i teraz już nie wypuszczę mojego szczęścia Stawiam sprawę jasno ,nie chcę robić komukolwiek reklamy ale gwoli sprawiedliwości muszę opisać to co mnie spotkało bo to jest po prostu prawdą i jest uczciwe. Tomiego prywatnie też nie znam więc nie mam żadnego interesu aby wypisywać dyrdymały . Dobrze że zaczyna się sezon jak otrzymam gumy zrobię foty co te czarodziejki potrafią a Tomiemu mogę tylko napisać Good Job Tomy ! Well done 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Do tej gumy robiłem pięć różnych kopyt z różną grubością części ogonowej i wreszcie za którymś tam razem wyszło to co chciałem.Cieszę się że ryby pozytywnie zweryfikowały tą moją drogę przez mękę przy tym modelu .Czas ruszyć za nową nagrzewnicą hehe.Ku...a i weź tu człowieku odpocznij Jakbym jeszcze miał przegląd bazy pokarmowej na tym łowisku to już bym takie kolorki naszykował że mogłoby być jeszcze lepiej. Edytowane 29 Marca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Tomku planujesz jakieś kleniówki na ten sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi