Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Czyżby wielki powrót? Nie.To tylko na własny użytek.Teraz boleniowe.Może pojawi się nowa ZZ'Rap85. Snake10 wszedł do produkcji i stałej oferty.Może brakować mimo wszystko więc atakować trzeba z wyprzedzeniem. Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Która to już wersja ZZRAP będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Straciłem rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 A jakis filmik z praca snake wrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Może.Najlepiej z łowienia boleni na ten model.Może Krisu coś nakręci.Dostał egzemplarz do testów i był pod wrażeniem.Następny idzie do Guciolucky a na tego gościa można zawsze liczyć. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jak dla mnie to nawet w wannie mozesz nakrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Wanna przy boleniówkach to nie jest dobre wyjście.To samo film z pracą robiony w Wiśle gdzie i tak nic nie widać.Snake jest zrobiony tak żeby sobie każdy z tym dał radę.Poczekam aż wypowiedzą się Ci którzy będą na to łowić.Może nakręcą jakiś film.Może i ja nakręcę ale nie chcę obiecywać że będzie widać pracę na tym moim.Na pewno będzie zauważalna skuteczność. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pike Hunter.Jazgar chodzi elegancko.Jak się nic nie popieprzy z pracą po malowaniu wysyłam Ci go za tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Super. Jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Super. Jesteś wielki.Nie zapeszajmy.Po malowaniu różnie może być ale jestem dobrej myśli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie wątpię w jakość Twojego malowania i wykonania. Też jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 o malowanie się nie boję.Chodzi o pracę czy jej szlag nie trafi po kilku warstwach klar laku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mam nadzieję że nie i ten jazgarzyk będzie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na 99% będzie dobrze.Już pomalowany dynda w suszarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 no tak a foto żeby podnieść ciśnienie to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 no tak a foto żeby podnieść ciśnienie to gdzie? Będzie takie coś tyle że ze sterem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No to teraz powiedz że zrobiłeś takie dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Na dniach nowy kolor Snake10. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Trochę Pike Huntera podrażnimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) No to teraz powiedz że zrobiłeś takie dwie sztuki. Tak zrobiłem dwa.Jeden dla Ciebie a drugi dla mnie.Może się przymierzę do form pod ten model ze sterem bo praca wyszła obiecująca.Szczupaki swoją drogą ale zandery to raczej na 100% powinny go kąsać.Pobawię się tym w rynnie na Wiśle. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tomy,masz może 2 większe jazgarze bez steru na stanie?Ile one ważą? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Tomy,masz może 2 większe jazgarze bez steru na stanie?Ile one ważą? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMam może dwa,może trzy.Praca bezsterowych jest elegancka ale tych małych.Te duże jakieś takie stabilne wyszły.Ta tylna kotwa je chyba uspakaja.Można ją w sumie zdjąć.Za chwilę schodzę do katakumb i zważę. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Mrówy Jumbo. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Takie będą dostępne na majówkę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 jakie wilekie?ile cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi