Esox1999 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 I jak ta waga jazgarków? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tym razem już zważę.Ja pierdzielę pamięć to ja mam dobrą ale krótką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 I jak ta waga jazgarków? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk12 gram bez zbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Takie będą dostępne na majówkę. 12828289_475377785982617_5917459205693922495_o.jpg ha a ja takie mam i powiem tylko tyle pany zapisywać się na listę bo bardziej niż warto, te gumy są rewelacyjne a znając Tomego za dużo ich nie odleje i znów wróci do boleniówek, perchy i innych ale nie z gumy. Brać, wybierać, nie żałować bo na szczupłe to super guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Snake10 dotarły, wielkie dzięki, woblery są zajefajne, fachowa robota, jeżeli będą tak oszukiwały bolenie jak wyglądają, to sezon zapowiada się ciekawie.dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Snake10 dotarły, wielkie dzięki, woblery są zajefajne, fachowa robota, jeżeli będą tak oszukiwały bolenie jak wyglądają, to sezon zapowiada się ciekawie.dziękuję, pozdrawiamSposobów prowadzenia jest dużo ale opiszę ten najpopularniejszy.Rzut w poprzek nurtu lub lekko pod prąd.Ściągasz wolnym lub średnim tempem przez krótką chwilę potem podbicia 2-3 różnie wtedy robi zakosy jak uciekająca ukleja,potem przechodzisz znowu do wolnego prowadzenia itd.Można tylko podbijać,można też prowadzić wolnym tempem.Przy wolnym prowadzeniu wobler idzie głową skierowaną ku górze-jak ryba która chcę zaczerpnąć powietrza [trafiona ukleja] znaczy czubkiem ślad na wodzie.Woblery są bardzo lotne.Jak bolenie są agresywne ataki następują przy podbiciach,jak żerują słabo ataki są w trakcie przejścia z podbijania w prowadzenie wolnym tempem. Jest to nic innego jak następca mojego starego wzoru sprzed 5lat -Jumper10- który był wykonany z drewna.Doszły pewne udoskonalenia na które pozwoliła zmiana materiału. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Trochę mniejszych jerków Ruffle105.Dzisiaj malowanie płetw. Osobisty Snake10. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fajnie z przerażeniem patrzy w dół, jakby przeczuwał, że za chwilę coś się wydarzy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Trochę mniejszych jerków Ruffle105.Dzisiaj malowanie płetw. P1370715.JPG Osobisty Snake10. P1370708.JPGTomy. Twoje jerki sa poprostu genialne. Gratulacje. Jakie masz najwieksze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Tomy. Twoje jerki sa poprostu genialne. Gratulacje. Jakie masz najwieksze?16cm 70g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 16cm 70g. P1370196.JPGTe sa super. Pasuja. Jak sa zbrojone? Juz zakonotowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jeszcze ciepłe. Niestety czasu na gumy zero. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Podlaskie Mrówki kol. Artura Kaczuraka Artfish. Ogromnie zachęcam szczególnie do wsparcia. https://www.facebook.com/Tomys-Bait-231851800335218/ Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Skończone.Perch110 Crankbait. Ruffle105. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 [Tomy&Zelldo]-Zander Crankbait 16cm ale jeszcze ich nie ważyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Snake10. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Miodzio Panie, miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Tomek czy mi się wydaje czy zmieniła się nieco bryła Snake10 ? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Tomek czy mi się wydaje czy zmieniła się nieco bryła Snake10 ?Kształt bez zmian.Kurde jeszcze 2 tygodnie.Wędziory już przygotowane aż się trzęsą .Skoro już kupiłem tego UFM'a to trzeba zrobić coś ciekawego na bolki pod tą wędkę. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No też już czekam i się zbroję. Zobaczymy czy ryby będą współpracować...ale tak jak byłem nad wodą poobserwować to powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No też już czekam i się zbroję. Zobaczymy czy ryby będą współpracować...ale tak jak byłem nad wodą poobserwować to powinno być dobrze.Ja już przy okoniach zaliczyłem parę bolków na słonecznicę 6,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja przy kleniach ale same pistolety... natomiast widziałem kilka fajnych Rapiszonów Ostatnie 2 tygodnie kwietnia to najdłuższe 2 tygodnie w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Tomy my to sobie możemy nie połowić bo na paru modelach pogodowych na 1 maja zapowiadają nam powódź http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/115911,grozba-podtopien-i-powodzi-na-przelomie-kwietnia-i-maja Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Krisu23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Sieją panikę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zobaczymy, w zeszłym roku była niżówka, śniegu w zimie tyle co nic, kiedyś musi się to zbilansować. Oby nie na 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi