Sebait Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Moze jednak stan wód skoczyć w górę. Od kilku miesiecy wszyscy leja wodę, wystarczy wiadomości w tv obejrzeć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Moze jednak stan wód skoczyć w górę. Od kilku miesiecy wszyscy leja wodę, wystarczy wiadomości w tv obejrzeć :-)Od tego to by w Polsce był potop od 10leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Nastpne Snake 10 w trakcie malowania. Tymczasem tak sparowałem UFM'a.Bardzo przyzwoity zestaw na bolenie pod woblery ze sterem no i trzeba będzie coś takiego zmotać.Jak wyjdą dobrze to i na rynek coś trafi.Jak wyjdą nie za bardzo to UFM trafi na e-bay Boleniowka na użytek własny.Wobler bardzo łowny.Niestety słabo lata z powodu dość wysokiego i płaskiego kształtu.Ukleja z minimalną modyfikacją korpusu.Zasięg ok.40 metrów przy bezwietrznej pogodzie.Na moje łowiska w zupełności starcza. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Niedługo formy do odlewania gum będą dostępne.Zamknięte i otwarte.Mam nadzieję że uniknę takiego tłumaczenia jak je stosować.Potrzebne informacjie każdy uzyska ale wymagana jest jakaś tam znajomość tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No a mój jazgarz? Zapomniał kolega czy się susy tak ździebko dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Niedługo formy do odlewania gum będą dostępne.Zamknięte i otwarte.Mam nadzieję że uniknę takiego tłumaczenia jak je stosować.Potrzebne informacjie każdy uzyska ale wymagana jest jakaś tam znajomość tematu. Tomek, jak będzie z tym know - how na CD? Ruszysz temat?Jaka rozmiarówka form będzie dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tomek, jak będzie z tym know - how na CD? Ruszysz temat?Jaka rozmiarówka form będzie dostępna?Cała rozmiarówka będzie i co jakiś czas nowy wzorek będzie dochodził.Mus nakręcić jakiś film instruktażowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Za godzinę,dwie wstawię wzory do form pod gumy jakie będą dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak na wstępie.Wzory schną to póki co wstawiam parę fotek na zachętę.Wszystkie moje wzory są przetestowane na rybach ich łowność została potwierdzona przez wielu użytkowników.Formy otwarte Jazgarz9 i Okoń85. Formy zamknięte to co można z nich uzyskać.Nie potrzeba żadnych wtryskarek,strzykawek itd.które eliminują odlewanie w kilku kolorach.Perch65 bardzo dobry wzorek na okonie,bardzo częstym przyłowem są szczupaki. Słonecznica65-można w tej formie odlewać również inne imitacje ryb. Jazgarz mini.Odjazdowa gumka na pasiaki. Niedługo dwa nowe wzory.Mini Ukleja i Krasnopióra.Potem Ciernik i następne.Będą również dostępne formy do odlewania płetw/ogonów.Można je zastosować przy woblerach np boleniowych w których tylna kotwa jest zbędna zapinając w jej miejsce.Trzeba tylko wkleić oczko do gumy. Wszystkie powyżej wstawione wzory nie wymagają zastosowania wtryskarki.Można je spokojnie odlać w warunkach domowych nawet w handlowych ilościach.Ceny form przy zamówieniu całej linii produkcyjnej są bardziej korzystne niż zakup pojedynczych. Przymierzam się też do form pod wtrysk.Imitacje raków i innych paszkwili Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) No a mój jazgarz? Zapomniał kolega czy się susy tak ździebko dłużej?Mam złą i dobrą wiadomość.Zła to taka że ster mi pierdyknął bo jedna ku...a zamiast poliwęglanu sprzedała mi plexi.Dobra to taka że wzorek poleciał do Zelldo plus wzorek na płotkę 8cm i bedzie wersji sterowych tyle że zbieraj kasę i nie będziesz wiedział co wybrać. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Mam złą i dobrą wiadomość.Zła to taka że ster mi pierdyknął bo jedna ku...a zamiast poliwęglanu sprzedała mi plexi.Dobra to taka że wzorek poleciał do Zelldo plus wzorek na płotkę 8cm i bedzie wersji sterowych tyle że zbieraj kasę i nie będziesz wiedział co wybrać. mam nadzieję że kolega Zelldo da radę do 1 czerwca bo chciałbym przetestować go na swoich wodach na sandaczach. Płoć oczywiście też wezmę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jak mu nie spasuje ten mały Jazgarz to ja zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Trzymam za słowo, zrób mi dwie sztuki proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Skończone.Perch110 Crankbait. P1370769.JPGP1370777.JPGP1370776.JPG Ruffle105. P1370767.JPGP1370794.JPGP1370807.JPGPerch110 Crankbait - jaka waga okonia, są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Perch110 Crankbait - jaka waga okonia, są dostępne? 20g są dostępne.Kolor natural. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ach te aero, oj widzę, że można, chociaż nauki to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Wzorki gotowe. Zaczynam działać z zamówionymi formami.Następne zlecenia/zlecenie mogę przyjąć za m-c.Gum nie odlewam na sprzedaż.Jedynie na własne potrzeby i proszę do mnie w tej sprawie nie pisać na priv. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Takie na własny użytek.Raptor100 Diver.Ustawiający się w trakcie ściągania poziomo.Po zapięciu na agrawce tył wisi mocno w dół.Bardzo lotne.Duży potencjał animacji przy podbiciach. Dzisiaj odlewam Płotki85.Wobler na szczupaki,okonie jak są konkretne w łowisku też chętnie ja zagryzają.Praca przy ściąganiu bardzo mocna mimo braku steru i stabilna.Opad bardzo mocne lusterkowanie,przy podbiciach lekkie odejścia na boki. Hunter Jazgarze dla Ciebie odlane Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Gum nie odlewam na sprzedaż.Jedynie na własne potrzeby i proszę do mnie w tej sprawie nie pisać na priv. Niedobry Ty, oj niedobry, uczeń coś się ociąga z gumami, coś mu malowanie ponoć nie idzie a Ty tu piszesz że nie odlewasz na sprzedaż, no i kto mi kurde blaszka zrobi okonie rt z czerwonymi kopytami, pytam grzecznie, no kto? To ja chcę taka płoć bez steru, ze sterem i dwa jazgarze z sterem jakie mam zamówione i 10 okoni rt i nie wiem jak to zrobisz ale ja chcę to mieć. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Hunter_pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Piękny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Tomy,a masz pudeleczka na szpule do tych perelek. Mam 2 zolte chyba dedykowane do tych kolowrotkow z napisem Abu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) pudełka na szpule są czerwone Szpulki i tak będą zmienione na płytkie availe. Części do Abu Cardinal z serii 3 jest sporo non stop produkowanych i można się będzie trochę tym pobawić. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Niedobry Ty, oj niedobry, uczeń coś się ociąga z gumami, coś mu malowanie ponoć nie idzie a Ty tu piszesz że nie odlewasz na sprzedaż, no i kto mi kurde blaszka zrobi okonie rt z czerwonymi kopytami, pytam grzecznie, no kto? To ja chcę taka płoć bez steru, ze sterem i dwa jazgarze z sterem jakie mam zamówione i 10 okoni rt i nie wiem jak to zrobisz ale ja chcę to mieć. And dzisiaj był i dostał parę wskazówek.Jak ogarnie to będziesz miał a jak nie to na mnie nie ma co liczyć jeśli chodzi o gumy.Jest tu tylu fachowców od gum że na pewno ktoś to zrobi równie dobrze jak ja albo i lepiej.Parę form też poszło do ludzi może będą odlewać na sprzedaż.Myślę jednak że And w końcu zaskoczy i będzie mu to jakoś szło. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ale taką płoć jak pokazałeś wyżej dostanę? Fajnie jak byś w taką wstawił ster to wziąłbym i taką i taką, no i dwa jazgarze też mogą być z sterem i bez albo oba z sterem wsio mi rawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi