Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Jazgarze ze sterem będą na 100%.Jak Zelldo się zdecyduje ze mną je robić to w większych ilościach.Jak mu nie spasuje ten wobler to będę robił je sam w małych ilościach.Płoć ze sterem będzie na 100% nie wiem czy akurat ten model co powyżej.Wolałbym odbić coś nowego i trochę większego. Tych płotek bezsterowych zrobiłem niewiele z 10sztuk.Tak mnie naszło coś no i lubię na nie łowić w żwirowniach. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) To jedną tą bezsterową dla mnie poproszę a jak będą ze sterem to też jedną no i jazgry. Ja wolę zdecydowanie tą wielkość niż większą. Ta mi się podoba. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dorabiam właśnie bo rodacy z Hiszpanii wzięli wszystkie plus Snaków cały zapas i jestem z woblerami na czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Spoko to czekam na info kiedy i ile przelać za wszystkie 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Niedługo wyprzedaż form do odlewania gum.Głównie okonie w różnych rozmiarach.Formy używane zamknięte w bdb.stanie.Potem będą dostępne już tylko nowe które będzie można zakupić u mnie lub w sklepie modelarnia.24.Dla zawodowców mamy do zaoferowania całe linie produkcyjne do odlewania SoftBaitów Hand Made.Można sobie zaklepać wyłączność na wzór za odpowiednią dopłatą-dostępne tylko w modelarnia.24 Będą też formy do produkcji woblerów na pierwszy ogień idzie Mrówa Jumbo.Wzory które są w produkcji nie będą dostępne na sprzedaż.Nie będzie też żadnych Real Fish. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Na blacie:Płotki8 Jazgarze wersja ze sterem. Ukleje8-na użytek własny. Jazgarze po pierwszych kolorach. Mini Perch Twitchbait. Raptor100 Diver w nowym kolorze-na użytek własny. Ruffle Jerk i Perch Crankbait wczoraj wyjechały z pracowni.Można się trochę pobawić.Tak więc trochę ponudzę przez 3-4 dni . Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No i już mi się podoba, tylko odłóż dla mnie proszę to co zamówione, byś znów kolegom z zagrmanicy nie puścił a ja zaś będę czekał. Do majówki z płotkami pewnie nie zdążysz by mi je przysłać no ale do końca roku nimi zapewne połowię niejednego zębacza, jazgarze będą testowane na 40 h wodzie o głębokości do 3 metrów, obfitej w sandacze różnego kalibru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tomku Co wchodzi w skład linii produkcyjnej która będziesz miał w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tomku Co wchodzi w skład linii produkcyjnej która będziesz miał w ofercie?Przede wszystkim konstrukcja form jest inna.Można zalewać warstwowo naraz 5 przynęt a przy dojściu do wprawy i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Taka pojedyncza sztuka. Trzy sztuki Snake10 w nowym kolorze na giełdzie twórców. Następne będą za ok.2 tygodnie.Zakupy w przyszłości przez stronę.Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Tomy. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tomy czy podałbyś jakieś linki do firm zajmujących się waloryzacją cardinali ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Tuning masz na myśli Jest parę firm -Avail/Ito Craft/ISO factory.Nowe Abu w starym body produkują w Japonii.Co rok jest wypuszczany nowy model ABU z serii 3 różniący się kolorami i ulepszeniami technicznymi. Zasada działania cały czas ta sama.Prostota i niezniszczalność przy normalnym uzytkowaniu. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Formy - otwarta [Jazgarz9] Zamknięta [Raptor8 SoftBait] Jakość detali na bardzo dobrym poziomie. Zaraz odlatują do szczęśliwego nabywcy . Będą też do kupienia wzory pod formy do odlewania gum.Tylko ułożyć,zrobić ramkę i zalać odpowiednim silikonem formierskim.Niedługo step by step co i jak.Relacja foto. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest możliwość zakupienia wzorów do robienia form na SoftBaity Okoń7/Słonecznica6,5/Mini Jazgarz6,5.Cały czas będzie dochodzić nowa "rybka" .Na dniach nowa Krasnopióra,Perch 6cm/6,5cm/7cm.Nowa słonecznica.Wersje z kopytem i rybim ogonkiem. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jest możliwość zakupienia wzorów do robienia form na SoftBaity Okoń7/Słonecznica6,5/Mini Jazgarz6,5.Cały czas będzie dochodzić nowa "rybka" .Na dniach nowa Krasnopióra,Perch 6cm/6,5cm/7cm.Nowa słonecznica.Wersje z kopytem i rybim ogonkiem. P1370947.JPGTomek ile przewidujesz koszt takiego wzoru ?? Powiedzmy słonecznica 6,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tomek ile przewidujesz koszt takiego wzoru ?? Powiedzmy słonecznica 6,5 30 pelenów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Płotki za 3-4 dni gotowe ale nic już nie zostało.Niedługo zrobię następne. Snake10 .Ciasno było z terminem ale się udało.Nigdy więcej nie wrąbię się w taką robotę na szybkości . Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Klasa Tomy...Klasa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klasa Tomy...Klasa Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDość tak nawet im w tym nowym kolorze.Jeszcze płotki wstawię do weekendu i żegnam na dłuższą chwilę pracować z Perch110 Crankbait,Zander160 Crankbait,Ruffle105 jerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Na tą chwilę dostępne kolejne wzory pod gumy.Perch 7,5 / Perch 6 z rybim ogonem.Można zbroić klasycznie lub DS.Można też użyć takiego wzoru do zrobienia sobie formy na woblera.Jak by ktoś nie wpadł na to Takie gumy wychodzą z form stworzonych z tych modeli. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Uuuu ale kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Uuuu ale kolorki Galaktyczna papuga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tomy jesteś mistrzem fotografii,albo mam za słaby sprzęt,albo nie potrafię uchwycić szczegółów i kolorów ,tak jak TY to robisz... A jazgary mega jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 11537592_399639350223128_4192158004378117136_o.jpgW niedzielę zwoduję te Twoje potwory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi