Esox1999 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tomy jesteś mistrzem fotografii,albo mam za słaby sprzęt,albo nie potrafię uchwycić szczegółów i kolorów ,tak jak TY to robisz... A jazgary mega jak zawsze.Wobki po prostu klasa . Fotki to tylko formalność [emoji39] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Na tą chwilę dostępne kolejne wzory pod gumy.Perch 7,5 / Perch 6 z rybim ogonem.Można zbroić klasycznie lub DS.Można też użyć takiego wzoru do zrobienia sobie formy na woblera.Jak by ktoś nie wpadł na to P1380008.JPG Takie gumy wychodzą z form stworzonych z tych modeli. 12010614_435632726623790_6041130882975563327_o.jpg12182859_436820286505034_9168955717888091363_o.jpg12113398_434787780041618_3854277000288188680_o.jpg12095160_435068080013588_396365272254116521_o.jpgTomku jeszcze instrukcję dodaj do tego co i jak ;-) a tak poważnie to szacun za to że udostępniasz swoje wzorniki, mało tego gotowe formy..Brawo Ty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja miałem dzisiaj szczęście odwiedzić Tomkowe katakumby, i powiem tyle że jestem pod wrażeniem pracowni, a w dodatku wyszedłem stamtąd z 14 formami pod softy i kilkoma gratisami. Ale najważniejsze co stamtąd wyniosłem to WIEDZA Dzięki Tomek ! Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez fish28 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Paka dotarła. Dzięki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ja miałem dzisiaj szczęście odwiedzić Tomkowe katakumby, i powiem tyle że jestem pod wrażeniem pracowni, a w dodatku wyszedłem stamtąd z 14 formami pod softy i kilkoma gratisami. Ale najważniejsze co stamtąd wyniosłem to WIEDZA Dzięki Tomek !Ja też tak chce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Paka dotarła. Dzięki Tomku.Tomku a kiedy startuje moja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Tomy jesteś mistrzem fotografii,albo mam za słaby sprzęt,albo nie potrafię uchwycić szczegółów i kolorów ,tak jak TY to robisz... A jazgary mega jak zawsze.akurat tak słońce przyświeciło.Ja mam zwykłą "wariat kamerę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 W niedzielę zwoduję te Twoje potwory;)Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Tomku jeszcze instrukcję dodaj do tego co i jak ;-) a tak poważnie to szacun za to że udostępniasz swoje wzorniki, mało tego gotowe formy..Brawo Ty ;-)Będzie fotorelacja.Wystarczy.Na 100% sobie każdy poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja miałem dzisiaj szczęście odwiedzić Tomkowe katakumby, i powiem tyle że jestem pod wrażeniem pracowni, a w dodatku wyszedłem stamtąd z 14 formami pod softy i kilkoma gratisami. Ale najważniejsze co stamtąd wyniosłem to WIEDZA Dzięki Tomek !Ja jestem pod wrażeniem tych Twoich małych okonków.Trochę Cię tutaj nękałem na forum i tak przypuszczałem że odniesie to zamierzony cel.Tak się zawziąłeś że wyszły Ci gumy naprawdę zajebiste,a będzie jeszcze lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Paka dotarła. Dzięki Tomku.To ja dziękuję za wyrozumiałość że przyjąłeś trochę inne wersje kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja też tak chce !! Jam masz komorę odpowietrzającą to bierz wzory.Najlepiej użyć do budowy form pod softbait silikonu Xiameter transparentny.Podstawową jego zaletą jest to że widać jak zalewamy i to że się nie poci.Odlewy wychodzą czyste bez niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mini okonie i jazgarze HB Twitchbait.Jazgarze ze sterem-prototypy.Model będzie dopracowany najprawdopodobniej i produkcja w większych ilościach. Plotki 8.Jeszcze malowanie płetw i końcowe lakierowanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Już mi się twarzyczka cieszy na ich widok [emoji3][emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Tomek, teraz muszę się na nowo nauczyć odlewania, pierwsze próby na Twoich formach wychodzą obiecująco. Niestety w szybkie barwniki i plastisol zostawiłem w Norge, leję z tego co mam, jak dopadnę star dusty, to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Tomek, teraz muszę się na nowo nauczyć odlewania, pierwsze próby na Twoich formach wychodzą obiecująco. Niestety w szybkie barwniki i plastisol zostawiłem w Norge, leję z tego co mam, jak dopadnę star dusty, to się będzie działoDarek trzeba było mówić.Dostałbyś co trzeba u mnie pełno tego.Robię dzisiaj oświetlenie na schodach do katakumb.Wczoraj takiego orła wyj...łem z tych schodów że nie wiedziałem gdzie jestem.Pysk odrapany,ręka boli.Trzeba pomachać żelastwem żeby tą kontuzję rozgonić. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Spoko, poprobuje na razie z tego co mam, ale dzięki.Ten plastisol co mi dałeś resztę to masakra, chyba na całym osiedlu śmierdzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 No, ja też tam wczoraj prawie orła wy.....m ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Spoko, poprobuje na razie z tego co mam, ale dzięki.Ten plastisol co mi dałeś resztę to masakra, chyba na całym osiedlu śmierdziNo "Amerynaske" dziadostwo Ten z modelarni24 to przy nim perfumy Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Maluch niedługo dostanie swojego kijaszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=gOWX-3cn_u4 Trochę wstyd że Polska boi się wpuścić paru "bikerów" na swoje terytorium.Ciężarówę mają Boską! Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Już mi się twarzyczka cieszy na ich widok [emoji3][emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty nie wiesz jaki mnie się joker na twarzy zrobił jak zobaczyłem te jazgry i płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gOWX-3cn_u4 Trochę wstyd że Polska boi się wpuścić paru "bikerów" na swoje terytorium.Ciężarówę mają Boską!Jaki wstyd, nareszcie pokazaliśmy im palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Jaki wstyd, nareszcie pokazaliśmy im palec ...przy tym się ośmieszając po raz drugi w ten sam sposób.Nie wykluczone że między innymi o to chodziło tamtej stronie. Edytowane 1 Maja 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A co w tym było śmiesznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi