mike Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Rzeczywiście trzeba dodac kilka centymetrów aby było selektywnie. Dziś rano trzy maluchy uwiesiły się na Divera, jeden forumowy stykacz i na koniec przegrana walka z piękną rapą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Świetnie Mike ! Już wiem kto będzie testował 15stkę .Guciolucky też dostanie.Tylko czekać na jego Rapy na Snake10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Raptor80 Swim.Parę bolków już wyjęły ale nie dużych.Lecą do kolegi Raptor150 Diver już w trakcie tworzenia.Ukleja konkretnych rozmiarów ok.18cm na "ksero".To zawsze wielka niewiadoma ale jak dobrze wyjdzie to woblery Big Game na Rapy będą kwestią tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Raptor6BS.Nowa wersja. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tomku już nie mogę się doczekać swoich początków z łowieniem boleni.Takie mi już cukiereczki szykujesz na sam start [emoji1][emoji1].Piękne te raptorki[emoji106][emoji1362] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tomek bolki bolkami. Pamiętaj o tej kleniówce co mi obiecałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tomek bolki bolkami. Pamiętaj o tej kleniówce co mi obiecałeś.Będę się bawił w jakieś mikro wobki na jazie bo namierzyłem piękne lokomotywy.Jak coś wyjdzie to Ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Będę się bawił w jakieś mikro wobki na jazie bo namierzyłem piękne lokomotywy.Jak coś wyjdzie to Ci podeślę. To super. W takim razie trzymam za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Tomku już nie mogę się doczekać swoich początków z łowieniem boleni.Takie mi już cukiereczki szykujesz na sam start [emoji1][emoji1].Piękne te raptorki[emoji106][emoji1362] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo trzeba jednak te modele robić.Tłumaczę jednemu z drugim że Snake10,Raptor100 Diver,Raptor100 i 80 dają większe możliwości.Posyłam fotki z rybami itd.Pięknie,ładnie Raptor6BS i Raptor8BS poproszę .Tradycjonaliści a o takich trzeba dbać szczególnie.Skoro ktoś łowi na te woblery od kilku lat z dobrymi wynikami nie wolno mu tego zabierać.No ja bym się wkurzył będąc na miejscu klienta. Edytowane 8 Maja 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Raptor120 ze ściętym przodem.Zaraz robię wzorek z normalnym ryjkiem. Edytowane 8 Maja 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Wersja real.Porównanie do Raptora100.Jeszcze rzeźbienie oczodołów i takie tam różne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Za mniej więcej tydzień Perch110 Crankbait na gotowo.Będzie parę sztuk do wzięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Jaka waga będzie i jak głęboko będzie chodził? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Weight: 19 grams Size: 4” | 110 mm Rate: floating Diving depth: 1,3m – 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 To wezmę kilka na próbę jak będą wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Rzeczywiście trzeba dodac kilka centymetrów aby było selektywnie. Dziś rano trzy maluchy uwiesiły się na Divera, jeden forumowy stykacz i na koniec przegrana walka z piękną rapą. Mike już niedługo dostaniesz do spróbowania sporo większą maszynę.Detale wyszły bardzo dobrze.Modyfikacja całości przebiegła pomyślnie. Tak na marginesie.Kupię Shimano Curado 201 DHSV nówkę lub tip&top stan. Edytowane 9 Maja 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Perch Crankbait/Zander Carnakbait/Zander Jerk/Ruffle Jerk.Jeszcze nowe odlewy boleniówek Raptor100 Diver/Raptor ASP Big Game i suszarnia będzie nabita. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 To wezmę kilka na próbę jak będą wolne.No zostawiam do rozprowadzenia w Polsce kilka sztuk i one są dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Wysłałem priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Tomku, możesz opisać ich pracę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Tomku, możesz opisać ich pracę? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak.Zajebista jest. Edytowane 11 Maja 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Takiej odpowiedzi oczekiwałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Takiej odpowiedzi oczekiwałem Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa nie lubię woblerów ze sterem ale akurat to co Zelldo tutaj wymyślił jest super i to są jedyne wobki sterowe które mam w swoim pudełku.Raptor ASP Big Game mierzy 12cm 15stka to już moim zdaniem byłaby przesada.Niby 2cm więcej od Raptor100 Diver ale ten to przy ASP Big Game wygląda "biednie" Waga nowej boleniówki 35g jeszcze dojdzie lakier,kotwice +2-3g = 38g.Wydaje mi się że jeszcze trochę mu napakuje balastu bo na moje oko ciut za mocno kopie.Tym czasem zrobię 5szt.i wyślę tym chłopakom którzy się sprawdzili,tzn.obiecali solidne testy i dotrzymali słowa.Reszta złotoustych którzy obiecali połowili ale nie chciało się napisać czy zrobić foto może dostać co najwyżej dane do przelewu a i to niekoniecznie. Edytowane 11 Maja 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Tak.Zajebista jest. Potwierdzam ale muszę powiedzieć Ci Tomku że ster jaki wstawiłeś w wersję "specjal edition" dopiero robi wariata z tego woblera, praca jest zupełnie inna niż standard perch a stery sa zupełnie inne w obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Teraz już wszystkie mają takie stery jak special edition Zander160 Crankbait też ładnie daje ale to już ciężki kaliber. Edytowane 11 Maja 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi