Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku już nie mogę się doczekać swoich początków z łowieniem boleni.Takie mi już cukiereczki szykujesz na sam start [emoji1][emoji1].Piękne te raptorki[emoji106][emoji1362]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No trzeba jednak te modele robić.Tłumaczę jednemu z drugim że Snake10,Raptor100 Diver,Raptor100 i 80 dają większe możliwości.Posyłam fotki z rybami itd.Pięknie,ładnie Raptor6BS i Raptor8BS poproszę :D  .Tradycjonaliści a o takich trzeba dbać szczególnie.Skoro ktoś łowi na te woblery od kilku lat z dobrymi wynikami nie wolno mu tego zabierać.No ja bym się wkurzył będąc na miejscu klienta.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Rzeczywiście trzeba dodac kilka centymetrów aby było selektywnie. Dziś rano trzy maluchy uwiesiły się na Divera, jeden forumowy stykacz i na koniec przegrana walka z piękną rapą.

2vcj6u0.jpg

Mike już niedługo dostaniesz do spróbowania sporo większą maszynę.Detale wyszły bardzo dobrze.Modyfikacja całości przebiegła pomyślnie.

post-46714-0-78454700-1462803639_thumb.jpgpost-46714-0-82106900-1462803644_thumb.jpg

Tak na marginesie.Kupię Shimano Curado 201 DHSV nówkę lub tip&top stan.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Takiej odpowiedzi oczekiwałem :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja nie lubię woblerów ze sterem ale akurat to co Zelldo tutaj wymyślił jest super i to są jedyne wobki sterowe które mam w swoim pudełku.

Raptor ASP Big Game mierzy 12cm 15stka to już moim zdaniem byłaby przesada.Niby 2cm więcej od Raptor100 Diver ale ten to przy ASP Big Game wygląda "biednie" :)

Waga nowej boleniówki 35g jeszcze dojdzie lakier,kotwice +2-3g = 38g.Wydaje mi się że jeszcze trochę mu napakuje balastu bo na moje oko ciut za mocno kopie.Tym czasem zrobię 5szt.i wyślę tym chłopakom którzy się sprawdzili,tzn.obiecali solidne testy i dotrzymali słowa.Reszta złotoustych którzy obiecali  połowili ale nie chciało się napisać czy zrobić foto może dostać co najwyżej dane do przelewu a i to niekoniecznie.

Edytowane przez Tomy