Tomy Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Następna partia wjeżdża do lakierni.Nowe malowanie na dole lewa strona Shad160 Jerk [16cm/70g] Edytowane 12 Maja 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Przyleciał kijek do Abu33.Wykonanie bardzo staranne.Cena nie zabija no i wyważenie z tym młynkiem perfekcyjne. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Raptor100 Diver.Takie w skromnym malowaniu.Myślę że się bolki nabiorą.Po ukończeniu wstawię fotki całego stadka.To w sumie początkowa faza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Kolejna ławica Snake10 dostępna za tydzień. Zbrojenie Snake10,Raptor100 Diver. Edytowane 14 Maja 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wiela za snake'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wiela za snake'aNiebieski pieniążek.Dostałem info że na Snake10 reagują dobrze szczupaki.Zamówienie wpłynęło na kilka sztuk w malowaniu na esoxa.Zrobię ich trochę więcej.Jak ktoś chętny priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wiem,wiem ale to jest tak że ja nie lubię odmawiać a jednak wiek już nie ten i max.20godzin na dobę mogę robić.To już nie te oczy Panie. Przydałoby się przywołać zza grobu ZZ'Rap65 podobnego do Sammy65.Zrobiłem parę tych woblerów.Jakoś mi nie przypadły do gustu.Jednak boleniom dość mocno.Klienci się nie chwalili skutecznością.Teraz szukają .Mieli tego mało bo nie będąc ich pewnym sprzedawałem po jednym uprzedzając o moich odczuciach.Więcej tylko przy drugim zakupie jak już ktoś wiedział że mu to pasuje.Na priv.to nawet mi nie pisali że są jakieś wybitnie łowne.Takie kręcenie było-"no coś tam skubło,jeden był ale spadł,pogonił go ale nie zebrał" ale 12 sztuk poproszę.A ja głupi nie wyłapałem o co chodzi Jest jakaś szansa ? Myślę, że paru chętnych by się znalazło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jest jakaś szansa ? Myślę, że paru chętnych by się znalazło Tego jestem pewien. Tomku mógłbyś pomyśleć o reaktywacji ZZ'Rap65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Nie ma szans.Ogólnie moje "lure" stoi pod znakiem zapytania.Towar idzie dobrze ale pojawiły się nowe perspektywy na horyzoncie.Dość nieoczekiwanie,ciężko odpuścić nowe tematy.Zwłaszcza obciążone sporym ryzykiem i bardzo dobrymi pieniędzmi.Może coś tam w małych ilościach,może uda się pogodzić.Zależy jak będę mógł tą nową działalność zarejestrować,czy będzie kolidować czy nie itd.A może mi w końcu pompa jebnie przez te wyzwania i będę miał spokój totalny. Edytowane 16 Maja 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tomku, nie kracz. Zdrowie to nie temat do frywolnych żartów. Cokolwiek postanowisz, życzę Ci powodzenia. Tylko nie kracz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tomy zapamiętaj sobie że: "ZŁEGO DIABLI NIE BIORĄ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tomku, nie kracz. Zdrowie to nie temat do frywolnych żartów. Cokolwiek postanowisz, życzę Ci powodzenia. Tylko nie kracz. To nie są żarty Januszu.Mój kumpel ostatnio jak piliśmy wódę odfrunął na serce.Normalnie kopyrtnął z fotelem do tyłu i finito.Od tamtej pory rzuciłem alkohol definitywnie.To już z 6lat będzie.Nie chcę żeby ostatnią rzeczą w moim życiu którą widzę były moje buty w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tomy, ostatni będzie kielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tomy, ostatni będzie kielon Chyba z tabletkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Hah,dobre! Trzeba się bawic póki zdrowie pozwala... Przynajmniej ja tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Prędzej serce jebnie na ciebie Nie chcesz widzieć butów chodź boso Janusz ma rację - nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Mikro wob.Na własne potrzeby.Na teraz możliwości zakupu brak ale ma zadatki na "killerka" i jak ryby pozytywnie zweryfikują to kto wie. Edytowane 17 Maja 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To chyba ten co mi go obiecałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Nie chcesz widzieć butów chodź boso Taa Cejrowski,Walicki i @Tomy [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Odrobiony jestem Ruffle105 Jerk Galaxy Parrot-dostępne Ruffle105 Jerk Dark Yellow-niedostępne Zander160 Jerk Shad-dostępne Zander160 Crankbait- dostępne Perch110 Crankbait-dostępne Raptor100 Diver-czekam na odpowiedź ale chyba już niedostępne. No i kobyła Raptor120 Diver długość12cm waga 38g-testowe.Na fotce porównanie do Raptora100 Diver. Edytowane 18 Maja 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Coś czuję,że te Divery na mojej Nidzie zaczarują bolce.Perche piękniutkie Możesz odłożyć mi tego jednego Limited(Pomarańczowego) do następnego zamówienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Coś czuję,że te Divery na mojej Nidzie zaczarują bolce.Perche piękniutkie Możesz odłożyć mi tego jednego Limited(Pomarańczowego) do następnego zamówienia?? Pomarańczowych jeszcze nie robiłem ale to dobry pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 To ten z czerwonym brzuszkiem [emoji1][emoji39].Dla pomarańczowego zresztą też bym znalazł miejsce w pudełku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Wszystkie czerwone kupił Pan Moniuszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Ruffle105 Jerk Galaxy Parrot - jaka jest ich waga?po prostu piękne Edytowane 18 Maja 2016 przez lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi