Tomy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ruffle105 Jerk Galaxy Parrot - jaka jest ich waga?po prostu piękne34 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Esoxy/Snake10 w trakcie malowania.Na forum nie będą dostępne. Edytowane 20 Maja 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Boleniowe Dancer. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Tomku ile cm mają te Dancerki? Edytowane 20 Maja 2016 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Tomku ile cm mają te Dancerki?8,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pieruńsko lotne i praca też super :-) U mnie czekają na lato ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pieruńsko lotne i praca też super :-) U mnie czekają na lato ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaTą serie zrobiłem bo się gość uparł ale Snake10 jest dużo lepszym woblerem powierzchniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Snake też mam. Jeszcze ze starą łuską :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 20 Maja 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) a te snake pod szczupłe to pewnie będą w przyszłym tygodniu? Edytowane 20 Maja 2016 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 a te snake pod szczupłe to pewnie będą w przyszłym tygodniu?Nikt nie wyraził chęci zakupu to zrobiłem tyle na ile dostałem zamówienie.W związku z tym nie będzie ich w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Przesyłka doleciała odezwe sie i zdam relacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nikt nie wyraził chęci zakupu to zrobiłem tyle na ile dostałem zamówienie.W związku z tym nie będzie ich w przyszłym tygodniu.To żeśmy się dogadali a te snake pod szczupłe to pewnie będą w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nowość-Perch8 HB twitchbait.Początek malowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Tomy, jaki wymiary i waga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Tomy, jaki wymiary i waga? 8cm waga ok.9gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Robi się korpus na nową kleniówkę.Taka baryłka-natura.Stery na początku będą z poliwęglanu ale docelowo spróbuję je odlewać z żywicy transparentnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZaPuN0-Qt68 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Korpus jest.Teraz modyfikacje i pierwsze kleniówki będą pływać po Wiśle do tygodnia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Jedziemy nad wodę. Edytowane 21 Maja 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Tomek,co to jest,welonka, czy spasiony karasek? Fajny korpus na gumę ????Będzie można nabyć taki korpusik ? Edytowane 21 Maja 2016 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Fajny grubas, będzie można go nieźle nafaszerować ołowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Śmiechowy. Taki na cyklu bez odbloku ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tomy, jakie wymiary tych "bobsów"? No i czy są do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Tym czasem kleniowe będą testowane.Potem zobaczę czy da się to robić na większą skalę bo to nie jest powiedziane że jak korpus fajny na optykę to od razu będzie kosił.Jak wszystko będzie grało a ja będę miał siłę podjąć jeszcze jeden temat to będą. Byłem dzisiaj przejechać po miejscówkach i powiem tak-dramat to jest po prostu dramat,marazm i szlag z tym.Jeszcze gorzej niż w zeszłym roku.Ludzie poschodzili o kiju.Zero życia na wodzie.Drobnicy kompletnie na Wiśle nie widać.Ataki boleni to już chyba historia.Puste przelewy,puste płanie.Wisła zmarła.Woda ma jak zawsze mdły zapach.Może jak by młócił cały dzień to by coś trafił ale to już nie na moje nerwy. Edytowane 21 Maja 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Tomek,co to jest,welonka, czy spasiony karasek?Fajny korpus na gumęBędzie można nabyć taki korpusik ?Tego korpusika nie da się kupić .Chyba że nie będzie mi się chciało na tym robić woblerów to wtedy tak.Długość 3,7cm Edytowane 21 Maja 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi