BreederGoulda Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Spoko jak będzie cała szóstka gotowa to wysyłaj, do tego jak sam zresztą obiecałeś okonia na testy jakiego zrobiłeś, a no i powiedz mi co z tym łamańcem? jak pracuje choć w połowie tak dobrze jak płotka mogę dopłacić i też go poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Zestaw muchowy zakupiony Wchodzi w miejsce stacjonarki federy,sumówki,kołowrotki itd. która już niedługo wyląduje na giełdzie w bardzo,bardzo dobrych pieniądzach. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Muchy będziesz sam kręcił? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Muchy będziesz sam kręcił? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak i będę robił parę przydatnych rzeczy dla muszkarzy.Mam parę ciekawych pomysłów w tym temacie Teraz muszę sobie sprawić jakieś śpioszki i laczersy do tego Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Płotki85 łowią w Hiszpanii.Dają radę.Czekam na więcej fotek z rybciami.Szykuję różne warianty designerskie tej przynęty. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Na dniach nowy HB Twitchbait Perch 6.Zmiana metody malowania level UP no i ćwiczenie malowania oczek wg.wskazówek od Irasa.Wróci również Słonecznica HB w poprawionej wersji,będzie ona dedykowana boleniom.Wystarczy ją dość szybko ściągać. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Najprawdopodobniej LiN10 Black Jungle będę sprzedawał.Jego miejsce ma zając IS63.Ciężko już nie łowię i takie mnie coś naszło.Stan idealny. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Roach85 w różnych wariantach.Jeszcze trochę i będzie widać efekt końcowy. Perch Jerk-testowy,Perch HB 8,Mikro Perch HB. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Piszę się do testów Percha [emoji4][emoji1362] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 A ja do mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Perch Jerk jaka długość i waga. Znader160 Jerk Shad rewelacja,Perch HB twitchbait [6,5cm/6g] też kiler .Roach85 chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Perch jerk po testach.Długość 9cm waga ok.20g+.Potem sprawdzę.Kusi mocno.Woda na której był testowany nie jest zbyt obfita w ten gatunek.Skosztowały go 3sztuki w ciągu ok.2godzin.Rzucałem tam gdzie widziałem większe skupiska wzdręg i okoni.Podbicie odjazdy prawo,lewo ale lubi też wykręcić niespodziewany numer,zanurkować np.lub zapikować do góry.Wygląda to dość naturalnie.Regularną pracę raz w jedną raz w drugą i nic po za tym mogę uzyskać ale musiałbym go "splaszczyć".Nie będę tego robił bo takich jerków jest na kopy.Ja idę swoim kierunkiem jasno wytyczonym.Praca ma przypominać ranną,trąconą rybę.Raczej wolny opad,wobler w jego trakcie jest poziomo,wyjście z opadu podbicie,skutkuje mocnym zakrętem w prawo lub w lewo.Prowadząc dość płytko i podbijając widać jak wobler generuje wyraźnie odbłyski.Podczas ciągłego ściągania idzie wężykiem zamiatając tyłem.Podbijać wystarczy delikatnie,wobler bardzo szybko reaguje.Łowi się tym przyjemnie.No co więcej mogę napisać.Chcecie się z tym zmierzyć kupujcie . Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tomek wodę to masz kryształ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek wodę to masz kryształ Woda cudna.Trochę za dużo karpia tam walą,no i tych pipczyków i innych dzwonków się człowiek nasłucha.Ku....a pi,pii,pipiripi,kukuryku .No i nasrane w krzakach mocno.Jak to karpiarze.Siedzą,piją,jedzą no i srają.Teksty które generują bywają dość zabawne.Kiedyś słyszałem jak jeden czekając na to wymarzone branie już od tygodnia,bujając się na fotelu niczym ofiara choroby sierocej,wyrzuca z siebie " ku....a przynajmniej by jaka syrena wypłynęła i wzięła do dzioba" Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hahaha...właśnie mi się przypomniało jak psa oduczałem srania w domu. Próbowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hahaha...właśnie mi się przypomniało jak psa oduczałem srania w domu. Próbowałeś?? a to też działa na karpiarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 U mnie karpiarzy mało więc nie miałem okazji spróbować. Ale kto wie może zadziałać. Trzeba tylko pamiętać żeby regularnie powtarzać "ćwiczenie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Perch jerk długość 9cm waga ok.20g jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Perch jerk długość 9cm waga ok.20g jestem zainteresowany.No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Chciałbym go kupić oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Chciałbym go kupić oczywiście .Ok.Tym czasem mam jedną formę ale właśnie odlewam sobie pomału.Jaki kolor?Natural czy może jakieś fantasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Natural.odrobinę ciemniejszy niż Perch HB ale ten ze zdjęcia chyba właśnie taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Natural.odrobinę ciemniejszy niż Perch HB ale ten ze zdjęcia chyba właśnie taki jestok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tomy będziesz robił jakieś nowe warianty kolorystyczne tych plotek 85?Masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Tomy będziesz robił jakieś nowe warianty kolorystyczne tych plotek 85?Masz jakiś pomysł?Oj widzę że nie śledzimy uważnie wątku Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi