Esox1999 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Śledzę bardzo uważnie .A na złotą miałeś jakieś efekty? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Złoty kolor zawsze jest skuteczny.Bardziej pod krasnopiórkę podchodzi ten design.Myślę że będzie ok.Pracuje nad płetwami silikonowymi do tych moich jerków.Miałem problem jak to montować do korpusu ale już wymyśliłem. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jeśli te na fotkach płoteczki to z tych moich to bajka, okoń testowy również rewelacja, powiedz no co z tym łamańcem bo mnie poszczułeś i nic nie pokazałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Łamaniec 10cm to będzie eksperyment z płetwami silikonowymi .Może hardbaita spróbuję jeszcze podzielić 6,5cm.Te płoteczki na fotkach to dla Ciebie po 2sztuki z koloru.Jutro zrobię zdjęcia w świetle naturalnym na tych to guzik widać.Wyszły bardzo dobrze.No i połowie sobie na nie przed wysyłką Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Połów sobie połów tylko żeby Twoje paiki mi ich zbytnio nie poharatały. Ten łamaniec bardzo mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Na 100% będzie w nim jedna kotwa i zastanawiam się czy by go nie zrobić pływającego brzuchem do góry.Takiego "floatera" na płytkie łowiska.Potem zaczynam się bawić z przynętami z wykorzystaniem magnesów neodymowych.Takie eksperymenty w wolnych chwilach. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Może być niezły patent na zarośnięte zbiorniki gdzie szczupłe walą.z pod lustra wody czekając ukryte w zaroślach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Może być niezły patent na zarośnięte zbiorniki gdzie szczupłe walą.z pod lustra wody czekając ukryte w zaroślach.Taki konający brzuchem do góry jest do strzału zdjęty Teraz foremki się robią na Perch90 bo miło mnie ten wobler zaskoczył.Potem biorę się za łamańca na szczupaki,następny w kolejce łamaniec na okonie. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Na 100% będzie w nim jedna kotwa i zastanawiam się czy by go nie zrobić pływającego brzuchem do góry.Takiego "floatera" na płytkie łowiska.Potem zaczynam się bawić z przynętami z wykorzystaniem magnesów neodymowych.Takie eksperymenty w wolnych chwilach. Na ten eksperyment to chętnie się zapiszę Może na Drużnie i Żarnowcu będzie siał głód brań? Tymczasem jak można poproszę jerka Percha 9cm,20g-natural Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Neodymówki będą przciągały rybska.... jak magnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Neodymówki będą przciągały rybska.... jak magnes Mogą dać w łamańcach ciekawe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Na ten eksperyment to chętnie się zapiszę Może na Drużnie i Żarnowcu będzie siał głód brań? Tymczasem jak można poproszę jerka Percha 9cm,20g-natural ok.Za Perch90 gonią okonie takie pod 30cm.Jak są konkretne garby w łowisku mogą go skosztować.Ten łamaniec do góry nogami może przynieść bardzo dobre efekty.Ja się nie mogę doczekać testów to też na pierwsze egzemplarze nie trzeba będzie długo czekać .Jutro się zabieram za odbitki płetw potem formy pod płetwy i formy pod korpusy.Spróbuję się jeszcze pobawić z oczami 3D.Trochę brudna robota bo trzeba takie oko rybie skopiować,zrobić formę.Zalać do połowy,potem nadruk 3D na żywicę i dolać resztę.Montaż tego wszystkiego do woblera na żywicę transparentną zabarwioną leciutko na mięsny kolor.Powinno dać zamierzony efekt.Do tworzenia takich woblerów zrobiłem osobne pomieszczenie na poddaszu [lepiej się myśli niż w katakumbach] tzw.modelarnię.Jeszcze trochę inwestycji przede mną.Komory do wygrzewania,komory próżniowe itp.ale jak trzeba to trzeba. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tomek juz nie ogarniam co i jak :-D Jeszcze niedawno piszesz ze być może koniec z lure bo nowy biznes na oku teraz że inwestycja w komory :-) To jak to w końcu będzie? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek juz nie ogarniam co i jak :-DJeszcze niedawno piszesz ze być może koniec z lure bo nowy biznes na oku teraz że inwestycja w komory :-)To jak to w końcu będzie? :-)To co robię teraz to hobby w formie działalności gospodarczej ale to nie są jakieś przemysłowe ilości.Pisałem o produkcji na dużą skalę.Teraz jeszcze dojdą muchowe wabiki Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 No i gotowe. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Te złote są ekstra! Będą kosić na zbiornikach w których kaczki lubią opędzlować karasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Te złote są ekstra! Będą kosić na zbiornikach w których kaczki lubią opędzlować karasia Mi tam bardziej przypominają Krasnopiórkę .Byłem na chwilę testowałem.Niezły garb wisiał ale spadł mi ze sztywnego patyka.Pojadę tam z płotkami jak już będę miał swoje.Te są dla Hunter Pike wyliczone i opuszczanie na dno z duszą na ramieniu.Ja je tam wydłubię na te woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Raptor8BS & Raptor6BS Perch HB Twitchbait , Ruff HB Twitchbait , Mikro Perch HB Twitchbait. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomy zwaz mikrusa percha pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Tomy zwaz mikrusa percha plsZważę.Na 100% lżejszy od tego większego percha ale lata i tonie tak samo.Z casta walę tym na 30 metrów bez problemu.Cholernie żwawy jest przy podbiciach. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 A można prosić jakieś namiary na filmy prezentujące pracę poszczególnych przynęt. Niestety żadne foto czy opis tego nie oddadzą.pozdr. Sebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Klientela stała i nie ma takiej potrzeby żebym im filmy kręcił.Wiedzą jak pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomek jaka jest cena tego Mikro Perch ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomy pisze się na jednego Raptora 6BS i mikro percha (jaka waga wobków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomek jaka jest cena tego Mikro Perch ?To zależy dla kogo.Jak kogoś nie lubię to i stówka będzie mało 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi