Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomy pisze się na jednego Raptora 6BS i mikro percha (jaka waga wobków)ale to dopiero jak filmy nakręcę dla nowych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Piąta forma gotowa.Jutro zaczynam lać Perch90 Jerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomy mogę prosić jeszcze krasnopiórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Mi tam bardziej przypominają Krasnopiórkę .Byłem na chwilę testowałem.Niezły garb wisiał ale spadł mi ze sztywnego patyka.Pojadę tam z płotkami jak już będę miał swoje.Te są dla Hunter Pike wyliczone i opuszczanie na dno z duszą na ramieniu.Ja je tam wydłubię na te woblery Jak tylko dla Hunter Pike?Jedna krasna chyba dla mnie?Może być pogryziona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak tylko dla Hunter Pike?Jedna krasna chyba dla mnie?Może być pogryzionaTwoja się robi.No chyba że coś namieszamy w zamówieniu Hunterowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tomy mogę prosić jeszcze krasnopióręNo pewnie.Już puszczam info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Nic nie mieszajcie kasę już przelałem za zamówioną ilość, no i mnie ten łamaniec jeszcze nęci bardzo ale Tomy coś go nie pokazuje a jak by wlazł mi w oko to możliwe dorzuciłby do wysyłki razem z płociami i okoniem w new forms. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nic nie mieszajcie kasę już przelałem za zamówioną ilość, no i mnie ten łamaniec jeszcze nęci bardzo ale Tomy coś go nie pokazuje a jak by wlazł mi w oko to możliwe dorzuciłby do wysyłki razem z płociami i okoniem w new forms. już spakowane.Płocie.Okonia Jerka muszę zrobić bo ten cały porysowany od pajków Łamaniec zajmie dużo czasu bo będę robił nową odbitkę okonia pod to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) havy, on 07 Jun 2016 - 23:03, said:Jak tylko dla Hunter Pike?Jedna krasna chyba dla mnie?Może być pogryzionaTwoja się robi.No chyba że coś namieszamy w zamówieniu Hunterowi Nie ma pośpiechu-zrób,weź na testy i najbardziej pogryziona slij ???????????? Edytowane 8 Czerwca 2016 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tomy to jak zrobisz okonia jerka to jednego w standard malowaniu a drugiego takiego jak Perch HB twitchbait new color z 30 maja z 9.39 z twojego tematu no i jak lejesz płoćke to dorób mi proszę dwie srebrne tzn natural takie jak miałem od Ciebie tą pierwszą co pływa obecnie na dnie zbiornika zaporowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ok.Dzisiaj chyba nie zrobię wysyłek bo zamach bombowy mamy na rynku.Cały dom mi otaśmowali.Wyjść się da ale nie wpuszczą z powrotem.To mój dom rodzinny jak mamy wylecieć w powietrze to tylko razem.Siedzę sobie w oknie i piję kawkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ty wiesz że ja z pss kiedyś handlowałem w Oświęcimiu. Kurza blaszka i był człowiek koło twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Chciałbym kupić Perch HB Twitchbait i Roach 85 złoty lub perch oczywiście jeżeli jest taka opcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tomy, lepiej nie pstrykaj zdjęć z telefonu bo pomyślą że wysadzać chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Też proponuje sie nie wychylac przez okno. Czarna czapka, ciemne okulary, papieros zwisający z ust. No mocno podejrzany gosc. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tak jak zapowiadałem wcześniej.Wyprzedaż sprzętu do stacjonarki.Feder/Sumówki/kołowrotki/fotele/osprzęt.Ceny są rewelacyjne. http://jerkbait.pl/topic/75061-sprz%C4%99t-sumowy-sportexfin-normad-catmethod-feder-drenanfotel-preston-z-osprz%C4%99temstojak-sumowy-ultiamte-harcore/?p=1918111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Plaga jakaś. Dzisiaj czekałem 2 h zanim wypuścili mnie do sądu bo też alarm bombowy :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 He w Sieradzu to samo. Właśnie w radiu mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Plaga jakaś. Dzisiaj czekałem 2 h zanim wypuścili mnie do sądu bo też alarm bombowy :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaTo chyba jakaś akcja internetowa jak kilka lat temu.Złapać takiego tłuczone szkło do ryja i walić po pysku ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tomek lepiej elektrodę w tyłek i zwiększać moc podawanego napięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Bodajże Wietnamczycy mieli fajną metodę. Sadzali delikwenta na bambusie, który chyba ma spory przyrost i tak sobie wrastał powoli w nieszczęśnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mam prośbę. Tortury są zakazane, nie nawołujmy do ich stosowania. Wróćmy do woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nie tylko woblerów Januszu.W weekend odlewam gumki na własny użytek.Więc powolutku,będę każdą jedną dekorował na maksiora.No i niedługo muchy zacznę kręcić.Dzisiaj byłem przetestować sprzęt.Łowiłem z brzegu wzdręgi i muchówka kasuje spinn skutecznością ale mam też pomysł na mikro jigi.Tu będzie masakra.Tak w tym wątku będzie niedługo masakra a częstotliwość wstawiania nowości będzie oszałamiająca . Na Jerkbaicie jak tylko wróci Remek założę dla was sklep.Żeby było jasno i przejrzyście.Strona moja Tomy's Bait będzie niedługo zaktualizowana.Zwlekałem z tym i gadałem z Maćkiem [mój admin] że zaktualizujemy jak już będą wszystkie nowości zrobione i sfotografowane,ale to chyba nigdy nie nastąpi bo nowości jest coraz więcej.Postanowiliśmy więc już na dniach stronę odświeżyć a newsy będziemy wstawiać na bieżąco. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Przydała by się jakaś galeria Tomku z tym co robisz a pod nią opis. Waga i długości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Przydała by się jakaś galeria Tomku z tym co robisz a pod nią opis. Waga i długości ...Będzie wszystko jak należy .Maciej to zdolny chłopak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi