Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Tak na priv.a potem wstawię na giełdzie twórców.Sprawdzę może się już da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To podaj mi proszę info co masz do sprzedania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dam znać jutro.Policzę to wszystko,Zrobię zbiorczą fotkę.Nie ma tego na kopy ale coś tam zostało.Nie ma co po prostu mam "zarąbisty" dzień.Na dodatek żółty perch został ścięty w pierwszym rzucie przez zębatego.Zachciało mi się testów bez stalki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ale pozostało ci zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zander Jerk 160 jakie kolory są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zander Jerk 160 jakie kolory są dostępneżółty.czerwony,shad,natural,makrela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Bastard4 kosi klenie wieczorową porą. GucioLucky dzięki za fotki i udane testy. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Perch90 Jerk.Gotowe. Roach85.Gotowe. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Bardzo ładne Tomy.Na pewno zamówię kilka Co się stało z Twoim avatarem ? Czekam na info, wiesz jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Bardzo ładne Tomy.Na pewno zamówię kilka Co się stało z Twoim avatarem ? Czekam na info, wiesz jakie Napisałem info na priv a awatar wywaliłem bo w realu jestem dużo ładniejszy. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Duże są te jerki tylko coś słabo je widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 które? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek myślę, że kolejne to kwestia czasu... przynęta jak na załączonym zdjęciu...prowadzenie "skuteczne" P.S. Trochę strach go do wody wrzucać bo ostatni rodzynek się ostał Pozdrawiam Daniel. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Te pod moro.Zander Jerk 160 natural okoń czy sandacz. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Te pod moro.Zander Jerk 160 natural okoń czy sandacz.16cm 70g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Tomek myślę, że kolejne to kwestia czasu... przynęta jak na załączonym zdjęciu...prowadzenie "skuteczne" P.S. Trochę strach go do wody wrzucać bo ostatni rodzynek się ostał Pozdrawiam Daniel.Spoko.One już połowiły sporo ale klienci nie chcą na jerka wstawiać zdjęć.Ja też specjalnego ciśnienia nie mam bo i tak brak na stanie.Na początku przyszłego tygodnia odleję z setkę i coś będzie do skubnięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Na Snake10 . Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Spoko.One już połowiły sporo ale klienci nie chcą na jerka wstawiać zdjęć.Ja też specjalnego ciśnienia nie mam bo i tak brak na stanie.Na początku przyszłego tygodnia odleję z setkę i coś będzie do skubnięcia Tomek to zapisz mnie w kajet wziąłbym 1szt z uzbrojeniem. Co by ten samotny nie był Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Zrobiłem nowego Perch HB Twitchbait Jointed.Wobler taki w sam raz pod garbuski ok.6cm.Fajnie to śmiga,niedługo będę się nim bawił na wodzie.Korpus miodzio chyba mój najładniejszy Perch.Zobaczę jak z silikonowym rybim ogonkiem to będzie chodzić.Jak to nie zawali pracy to będzie kosa nieziemska.Ogon oczywiście z mocnego silikonu 2 składnikowego. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zrobiłem nowego Perch HB Twitchbait Jointed.Wobler taki w sam raz pod garbuski ok.6cm.Fajnie to śmiga,niedługo będę się nim bawił na wodzie.Korpus miodzio chyba mój najładniejszy Perch.Zobaczę jak z silikonowym rybim ogonkiem to będzie chodzić.Jak to nie zawali pracy to będzie kosa nieziemska.Ogon oczywiście z mocnego silikonu 2 składnikowego.Nie Kuś losu tylko wrzucaj fotki jak ten woblerek zagra to jestem chetny, oraz czekam na 2 edycję słonecznicy lub wzdręgi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ciekawy jestem jak wygląda ,poprzedni Perch HB jest świetny a ten jeszcze lepszy,a już myślałem że nic nie będę zamawiał ,listonosz krzywo na Mnie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ciekawy jestem jak wygląda ,poprzedni Perch HB jest świetny a ten jeszcze lepszy,a już myślałem że nic nie będę zamawiał ,listonosz krzywo na Mnie patrzyTak to już jest z przynętami od Tomka.Postanowiłem,że skończy się na 2 woblerach...A mam już powoli 2 pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Po za tym wszystkie woblery HB mają potencjał jako przynęty podlodowe i wertykalne.To nie jest moje zdanie i nie wyssałem sobie tego z palca.Klienci którzy łowią w zimie tak mi piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Konkrety na Bastard4. Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi