Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jointed HB będzie na tym korpusie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Były dzisiaj testy ale okonie stały głowami w dół.Trzy się skusiły i dwa małe szczupaki.Oko będzie inne ale dopiero się robią. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Wzory SoftBait-Ruff i Perch-pod formę zamkniętą.Ruff 9-pod formę otwartą.Jutro dostępne w modelarnia24.Bezpośrednio u mnie też można zamówić.Cena taka sama jak w.w.firmie. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Dziś rozpakowałem Perch90 Jerk,Roach 85 wyglądają pięknie ale to nic w porównaniu z tym co potrafią w wodzie konstrukcja dopracowana jak stare Mercedesy. Pięknie lusterkują w opadzie, te przynęty nawet na chwilę nie przestają pracować niezależnie od tego jak je prowadzimy a możliwości zaprezentowania dają wiele. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Zwłaszcza okoniem można się pobawić na bardzo wiele sposobów Płotka też daje duże możliwości prezentacji no i co ważne obie konstrukcje świetne pracują w trakcie jednostajnego ściągania które również bywa skuteczne.No i wylądowałem z powrotem na poddaszu w mojej pracowni.Do samodzielnego działania i tego co będziemy robić z Tomi [mrówy] w zupełności wystarcza a zawsze to przytulniej.Katakumby trochę kosztowały z {20 kafli] więc nie da się tak poprostu tego odpuścić i albo pójdą pod wynajem na magazyn dla sklepu nad nimi albo będzie tam produkcja przynęt z SoftPlasticu potocznie zwanych gumami. Bastard4 i Roach8/5 odlane.Nabywcy dostaną je ok.wtorku na przyszły tydzień. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 To jak już ruszysz z gumami to 10 takich okonków jak wyżej i 12 jazgarzy 7 natural kolor i 5 zielonych poproszę to będzie po paletce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 W takim razie ja tak samo zapisuję się na 10 okoni i 5 jazgarzy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tomek a dałoby radę takie malowanie zapodać na tego "mojego" Snake'a. Tylko jakiś metaliczny grafit na grzbiet i niebiesko zielona opalizacja?? Jeśli to nie problem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) da się.Trochę mi się tu spraw porypało.Najgorsze stan mojego psiaka,w sumie to tylko to mnie może dobić.Reszta to jest ch...j. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wiem jak jest Tomek. W zeszłym roku pożegnałem swojego pupila po 17 latach razem. Oczywiście odkąd bywałem w rodzinnym domu 2 razy w miesiącu trochę nasze drogi się rozeszły...ale jak przyjechałem i mnie nie przywitał (mimo że kompletnie głuchy i już ze słabym wzrokiem zawsze to robił) to mi się bardzo "dziwnie" zrobiło. W tym roku coś mnie tknęło i postanowiłem go odnaleźć na zdjęciach satelitarnych w google. Taki głupi pomysł ale jak już mi się udało to uśmiechnąłem się soczyście Oczywiście Twojemu psiakowi życzę zdrówka! Sorry za OT. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj tylko jedna seria zalana.5szt Snake/5szt Raptor8BS/5szt Raptor6BS/ 5szt Bastard4/5szt Roach85.Tyle woblerów będzie tygodniowo + 100 gum na tydzień.Jednak będzie odlewnia w katakumbach.Potem może na większą skalę z SoftBaitami.Tymczasem zbieram info na temat form CNC,wtryskarek itd.Pięknie by było w jednym z lokali to robić,na zapleczu odlewanie a w pomieszczeniu z frontu biuro dla odbiorców hurtowych z akwarium parę tysięcy litrów z rodzimymi gatunkami ryb.To by było piękne ale to tak na starcie strata na czynszu 3 koła,którego by nie było bo przecież sam sobie nie będę płacił.No ale docelowo przy odlewaniu na dużą skalę jest to do przełknięcia.Piwnicę wtedy wynająć,całkiem dobrze to zaczyna wyglądać. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Plany sa dobre. Szczerze życzę powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kto nie da rady jak Tomy!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Tomek, siły przegrupujesz, ustalisz nowe priorytety i cała naprzód. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Nowy Perch HB.Te oczka już zostaną. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Tomek... no musze to powiedziec. Strasznie wygladasz z wlosami spietymi po bokach Lepsza byla wersja w stylu "jestem bardzo złym luremakerem". Z fajka bylo Ci do twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Tomek... no musze to powiedziec. Strasznie wygladasz z wlosami spietymi po bokach Lepsza byla wersja w stylu "jestem bardzo złym luremakerem". Z fajka bylo Ci do twarzy.Również miałem to napisać. Nawet przez chwilę zastanawiałem się czy to ten sam Tom...czy jakaś podróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mi rownież ta Pani na miniaturce nie pasuje do Tomka, ale czytam już troszkę jego wątek i poznałbym bez dwóch zdań prawdziwego Tomiego To on [emoji106][emoji106][emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 No.Jak zmiany to zmiany nie ma się co pieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Niedługo dwa nowe wzory pod softbaity.-wzdręga i słonecznica wersje z kopytem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Tymczasem formy na Mrówy Tomi&Tomy gotowe.Odlewy wychodzą całkiem fajnie.Tomi poprawił szczegóły.Ja o mało włosów sobie nie powyrywałem zanim wpadłem jak to lać żeby powietrze się nie zatrzymywało w rowkach.No ale już opanowane.Formy trochę fruwały po pracowni . Wzory pod formy do gum które niedługo będę odlewał.-Raptor8 SoftBait- Mam zamiar stworzyć całą rozmiarówkę tego modelu. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Tomek, a te raporty to będą na handel?Chodzi mi oczywiście o modele lub formy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Modele i Formy Raptorów nie będą na sprzedaż ale będzie sporo innych ciekawych pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Sporo pytań na pw. o większe woblery.Oczywiście będę robił ale chcę w tym kierunku podnieść poprzeczkę i tych co robiliśmy z Zelldo chyba już nie będzie.Przynajmniej ja ich robił nie będę.Idę swoim kierunkiem i w nietypową pracę.Za to odwzorowanie szczegółów na bardzo wysokim poziomie.Te co robiliśmy z Dominikiem były naprawdę super.No cóż ułożyło się tak a nie inaczej.Współpraca przy dużych konstrukcjach a będą one mierzyć od 20cm w górę wykluczona.Jak już wszystko ruszy pełną parą adminem mojej strony www.będzie Maciej.Jemu pozostawiam zajęcie się klientelą zza granicy za odpowiednim rzecz jasna wynagrodzeniem.Sporo nowych tematów naraz ale to jedyna moja możliwość ucieczki przed myślami co z moim najlepszym przyjacielem-psiakiem który już ma swoje lata a rokowania wesołe nie są. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Formy na gumy praktycznie gotowe.Pozostało podzielić i można lać.Zrobiłem sobie 3 takie "sztangi" po 5sztuk. No i BigBait.Ok.20cm imitacja hmmm. ????? Już niedługo zobaczycie. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi