MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dostępne są Zander Jerk 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tomy, tą formę na gumy masz taką długą i czy tniesz na kawałki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dostępne są Zander Jerk 160.Tak parę naturalnych zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tomy, tą formę na gumy masz taką długą i czy tniesz na kawałki ?To już jest pocięte.Całość ze wszystkimi wzorkami które dzisiaj robiłem miała 3,5 metra.Teraz to potnę na pojedyncze formy.Przy zastosowaniu Xiamter transparent cięcie jest łatwe bo formy są dość twarde i się to nie poddaje pod nożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Bastardy4 takie i złote na ukończeniu.Roach8/5 również. Projekt BigBait Walleye 200. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 To te płoćki dla mnie? Kasa dziś płynie jak ustaliliśmy na priv, wykonanie bajka, muszę jeszcze kiedyś cię zmolestować byś zrobił mi taką płoć wstawiając jej ster jak w tym jazgarzu 6 cm jakiego mam od Ciebie, pracuje zarąbiście z sterem i jestem więcej niż pewien że płocie jak by dostały tak samo wyprofilowany ster szarpały by wodę okrutnie przy ich aktualnej konstrukcji i wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tak Twoje.Kluska na płotkę HB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A przy tych płociach jakie mi ostatnio zrobiłeś to dwie kolejne (jedna malowanie na płoć natural, druga na okonia) jak będziesz odlewał zrób mi z sterem chodzi mi konkretnie o taki kształt steru i identycznie wstawiony jak w tym jazgarzu tu klik ps. okonie wyszły ci ciut cięższe niż złote płocie i płocie malowane na jazgarza przynajmniej z tych co ja mam, bo okonie latają dalej ale to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Też bym się pisał na Plotkę i Jazgarza ze sterem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A ja na Mikro Percha HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Też bym się pisał na Plotkę i Jazgarza ze sterem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk to jest nas dwóch może Tomy da się przekonać i w te płocie jakie robi jak odleje kolejną partię wstawi ster jak w jazgarzu z linku jaki wyżej zamieściłem, ja jeśli chodzi o ich pracę się nie martwię, uwielbiam testować coś idealnie wykonanego szczególnie że ster wstawiony jak w jazgarzu przy tej konstrukcji i wadze spowoduje iż ta płoćka będzie pracowała jak by była prądem targana a to kusi szczupaki bardzo. Co jest wielkim plusem tej konstrukcji? Można nią łowić na zarośniętych zbiornikach bo umiejętnie prowadzona mimo swojej wagi idzie do 30 cm pod lustrem wody i przy jednostajnym zwijaniu zachowuje się jak by trolował. Dodatkowe poszarpnięcie szczytem kija co 4-5 obrót korby powoduje zachowanie trąconej konającej płoci jaka resztkami sił próbuje utrzymać się w toni, w opadzie zajebiście lusterkuje. Ta z sterem będzie dodatkowo trzepała się w wodzie. Tomy działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Jeszcze bardziej mnie zachęciłeś Tomku rób czekamy na Twoje cacuszka 2x jazgarz natural i 2x płotka złota miłe widziane w moim pudle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jazgarza to raczej poprawię bo można wyciągnąć z niego dużo więcej,a płoć faktycznie może chodzić jak porąbana ze sterem i z tym obciążeniem.Po południu pomyślę.Teraz siedzę z moim pieskiem.Potem żona mnie zmieni i zejdę do pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Odnośnie BigBaitów nie wcześniej jak na jesień coś będzie.Będą też blanki do kupienia-Sandacz,Płoć.Okoń i inne gatunki do samodzielnego wykonania form i swoich woblerów.Jakość odbitki na najwyższym poziomie.Tu już jest zastosowany do tego celu najlepszy materiał dostępny na rynku. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tomek ja to po pierwsze nie mam na to czasu, bo drugie w te klocki to gamoń jestem, po trzecie Ty też musisz zarobić, po czwarte Twojego wykonania nikt narazie nie poprawił, ba nie zrobił nic co byłoby identyczne więc jak narazie ja będę sobie zamawiał u Ciebie a by i jak to zrobić co zamówię to już Twoje zmartwienie. Co do płoci że sterem to ja jak pisałem chcę w malowaniu natural, okoń a no i niech będzie złota. No i wziąłbym pewnie nie tylko ja z dwa ruffle 105 w malowaniu Jazgarza natural jak byś się zmusił by je również zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Ruffle formy są u Zelldo.Nie wiem ale chyba nie chce mi się do tego wracać.Pewne sprawy trzeba rzucić za siebie i iść dalej. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tak z grubsza "omalowany" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Płotki dostały takie małe podkreślenie płetwy piersiowej. Nowy kolor Bastard4.Jutro stery.Kolor niebieski to kameleon,wpada w fioletowy i róż. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Bastardy na żywo wyszły dużo lepiej.Będę robił fotki na stronę to wstawię.BigBait po kolorach.Myślę że w miarę ok. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 ...BigBait po kolorach.Myślę że w miarę ok. P1380940.JPGTen pistolet to coś waży ? Wygląda super . Zastanawiałem się od jakiegoś czasu czy nie zapytac o pajka jerka w Twoim wykonaniu , coś pomiędzy 15 a 20cm i wagowo 50-80g ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 BigBaity to raczej będą w formie woblerów ze sterem i bez ale do trollingu.Ten 20cm to najmniejszy model.Ja nie łowię tą metodą więc muszę zrobić tego trochę i powysyłać ludziom do testów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Bastard4 nowy kolor. i tradycyjny złoty. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 BigBaity to raczej będą w formie woblerów ze sterem i bez ale do trollingu.Ten 20cm to najmniejszy model.Ja nie łowię tą metodą więc muszę zrobić tego trochę i powysyłać ludziom do testów.Co z tą płocią co kiedyś miała wyjść 20 cm?? Jest w ofercie czy nie? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Co z tą płocią co kiedyś miała wyjść 20 cm?? Jest w ofercie czy nie? :-)Miała ale nie wypali.To mieliśmy robić z Zelldo a już razem nie działamy.Jak się uporam z BigBaitem Walleye to wezmę się za płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 A bastard bez steru by nie pracował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi