Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 A bastard bez steru by nie pracował ?Myślałem już nad tym.Dało by się to zrobić raczej bez większych problemów.Przy podbiciach jednak nie ma co liczyć na odejścia przy takim kształcie ale kolebanie przy ściąganiu i lustro w opadzie jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Końcem tygodnia wysyłam do Tomi mrówy i zaczynamy z nimi działać.Nasze oryginalne woblery będą sygnowane TOMI z prawej strony patrząć od przodu woblera i TOMY z lewej strony patrząc od przodu woblera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Tomy orientacyjnie skolko za takoju mrówku? Edytowane 21 Czerwca 2016 przez WIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek - a nie lepiej coś w ten deseń - TTbaits? TT-tka ma moc. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Końcem tygodnia wysyłam do Tomi mrówy i zaczynamy z nimi działać.Nasze oryginalne woblery będą sygnowane TOMI z prawej strony patrząć od przodu woblera i TOMY z lewej strony patrząc od przodu woblera. Tomaszu ,cały czas chodzi za mną ta pierwotna nazwa THOMAS & THOMAS o której rozmawialiśmy. Nie wiem tylko czy uda się zmieścić cały zapis na woblerze. Może wymyślimy jakiś inny ,rozpoznawalny skrót podpisu. Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tomaszu ,cały czas chodzi za mną ta pierwotna nazwa THOMAS & THOMAS o której rozmawialiśmy. Nie wiem tylko czy uda się zmieścić cały zapis na woblerze. Może wymyślimy jakiś inny ,rozpoznawalny skrót podpisu. Tomi Tak to jest mocna rzecz THOMAS & THOMAS .Na mrówie to jeszcze by się zmieściło ale na żabce to już mógłby być kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 W związku z zakończeniem współpracy z Zelldo wyprzedaż Jerków Zander,Crank Zander 16cm i Perch 110 Crank.To co na fotkach w realu lepiej to wygląda.Wcześniej wstawiałem ich fotki można sobie odgrzebać.Wstawiam to w wątek bo nie wiem ile zostanie na stanie po odpowiedzi z UK.Zandery po 70zł /szt Perche po 40zł.Bez uzbrojenia i bez opakowań.Potem jak już będzie wiadomo ile zostało wstawię na giełdę. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Powyżej wstawione woblery nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Formy przepalone.Pierwsze dwa blistry będą w cenie 7zł jedna rybka. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tomy pod jakie rybki dedykujesz powyższe gumy?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Czemu już z Zelldo nie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Tomy pod jakie rybki dedykujesz powyższe gumy??Guma uniwersalna w sumie.Konkretne okonie,sandacz,szczupak.Bolki też już na to zdaje się były,a MR White chyba dorsze nimi łowił.Coś tak kiedyś pisał. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Czemu już z Zelldo nie robisz?Bez wyraźnych powodów.Może kiedyś wrócimy do tego.Zelldo coś tam moderuje pracownię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Okoń i płotka dotarły W niedzielę na Żarnowcu przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zander 16cm chociaż jeden jakby jakimś cudem bardzo chętnie bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tomy pod jakie rybki dedykujesz powyższe gumy??U mnie łowię na to dorsze i przede wszystkim rdzawce???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zander 16cm chociaż jeden jakby jakimś cudem bardzo chętnie bym kupiłNic nie zostało.Wszystko poszło hurtem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek M Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tomku paczucha do mnie dotarła wczoraj, wobki super. Jest jeszcze szansa na większego percha z wczorajszego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A będzie coś podobnego w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tomku paczucha do mnie dotarła wczoraj, wobki super. Jest jeszcze szansa na większego percha z wczorajszego postu?Tymczasem nic większego jak Perch90 Jerk. Raptory strzeblowate z mocno skrzącym się brzuchem. Raptor Blood Mary. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A będzie coś podobnego w przyszłościTo robię sam.Pewnie z czasem będą dostępne.Tyle że to ma 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A jaka będzie waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A jaka będzie wagaponad stówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak odetniesz głowę będzie ok ,woblerowi oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Mikro kiełbik.Będzie nowy wzorek pod gumkę/kopytko.Ryba akwarystyczna ale spokojnie kiełbika udawać może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi