BreederGoulda Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) zbrojnik syjamski kiełbika udawać może Paka z wobkami dotarła, wykonanie super. Muszę teraz zrobić foto skrzyneczki bo lekko prze-ewoluowała. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Moje gumy będą dostępne w -predator fishing- a wzory pod gumy w -modelarnia24.-Można zamówić również u mnie prywatnie-cena taka sama j.w.w. punktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tomy orientacyjnie skolko za takoju mrówku? ?¿?¿ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) 50zł/szt ale dla jerkbaitowców jest upust. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) 50zł/szt ale dla jerkbaitowców jest upust.Tu mnie zaskoczyłeś Tomku. W takim razie liczę na jakiegoś gratisa!! Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tu mnie zaskoczyłeś Tomku. W takim razie liczę na jakiegoś gratisa!!No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 zbrojnik syjamski kiełbika udawać może Paka z wobkami dotarła, wykonanie super. Muszę teraz zrobić foto skrzyneczki bo lekko prze-ewoluowała.To jest labeo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zander zaczyna wyglądać.Niedługo wstawię foty gotowca.Będzie to Crankbait. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Niedługo w modelarnia24 pojawią się wzory pod formy na softbaity Raptor8. a w niedalekiej przyszłości blanki do tworzenia form i własnych woblerów Real Natura.Różne gatunki ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bastard doszedł. Dzięki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Bastard doszedł. Dzięki Tomkuok.dzięki za info.BigBait200 Walleye Crankbait prawie skończony.Jeszcze testy różnych konfiguracji sterów.Potem formy i parę na miesiąc będę wypuszczał na rynek ale dopiero po testach na rybach. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No i narybek gotowy.Wzorki będą do kupienia w modelarnia24 . Tak wychodzą z formy. Tak wyglądają gotowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dniówka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tomku ty te gumy zrób w takich barwach jak srebrne płotki jerki jakie ostatnio dla mnie zrobiłeś ale na brzuszku srebrna perła, grzbiet lekko ciemny i Czerwony ogon/kopytko no i ruszaj no ruszaj z okoniami rt i jazgarzami natural. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Z czerwonym ogonem Raptory mogę zrobić.Okonie RT i Jazgarze9 muszę zrobić formy bo wszystkie sprzedałem.Może im coś dodam,jakieś płetewki itp.Najwięcej czasu pożera BigBait Walleye mimo ceny ok.200zł/szt jest spore zainteresowanie i chcą jeszcze większe cranki pod trolla. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Tomy, te przezroczyste formy z jakiego silikonu robisz Ps: jest na modelarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jest na modelarni Xiameter transparentny.Dość gęsty ale forma się nie poci przy odlewaniu gum a to jest kluczowe żeby zachować dobrą jakość wytopu.Formy z niego chyba nie da się zajechać plastisolem,ale żeby była transparentna musisz go odpowietrzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dzięki wielkie trzeba będzie zrobić odpowietrzarke ale już efekt będzie mam nadzieje bdb i do plastisolu potrzebny jest termostabilizator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dzięki wielkie trzeba będzie zrobić odpowietrzarke ale już efekt będzie mam nadzieje bdb i do plastisolu potrzebny jest termostabilizator?Zdecydowanie wygodniej się pracuje z termostabilizatorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Leviathan 14 [14cm] w nowej formie będzie dostępny na jesień.To jest zdecydowanie jego czas .Jutro obróbka odbitki i siadam do formy pod wtrysk.Grawitacyjne odlewanie nie wchodzi w grę ze względu na dużą ilość drobnych detali które chcę zachować. Model wyjściowy ma 17cm.Pomyślę też nad większym kopytem bazującym na tym wzorze. Praca przynęty będzie taka sama jak w starych modelach. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mrówy Tomi&Tomy .Takie wersje kolorystyczne będą dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pikne Tomku pikne! Wziąłbym po dwie z trzech kolorów plus jedną żółtą. Co prawda nie teraz ale miej mnie na uwadze. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Będą na stronie i będziesz gotowy to po prostu sobie je kupisz.Już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Raptory8BS i 6BS.Po spakowaniu wysyłek zostało mi po 3sztuki jak ktoś chętny. Snake10 WTD .Skuteczne również na szczupaki się okazało. i dla Qcyka Takie brzydactwo co sobie sam wymyślił Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Płotka 8/5 łowi zandery w Hiszpanii.Brania z opadu.Filmy są na Facebook.Może kolega wstawi na YT to podlinkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi