Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Lewituje w toni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kopyto 17cm wersja testowa. -Leviathan170 SoftLure TB- 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mogę testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kawał gumisia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mogę testować Jadą niedługo do moich testerów Hiszpania i Holandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tomku czekam na takiego 10 cm ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jazgar będzie niedługo w tym rozmiarze.Wypasiony z formy zamkniętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 I o to chodzi o okoniu nie wspomnę bo rownież robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) I o to chodzi o okoniu nie wspomnę bo rownież robi robotę Pasiaka nie może zabraknąć.To będzie ciekawa przynęta.Dostałem takie zamówienie na stworzenie czegoś nowego na Sumy.To co na fotkach to główka jigowa z zatopionym obciążeniem z zaczepen do linki i do kotwicy.Od tej wypustki u góry pójdzie taki walcowy ripper na dole solidna kotwa i pióra.Właśnie fajnie by było jakbyś mi podesłał jakieś kolorowe.Przynęta raczej spora.Całość się zamknie w 30cm . Myślę że na Esoxy też zda egzamin. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Daj znaka jakich kolorków potrzebujesz.Myślę, że w tym projekcie najlepszym rozwiązaniem będzie "puchaty" marabut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Marabut za słaby.Muszą być mocne pióra.Przy tej wadze jak pierdyknie o wodę to ten marabut zostanie na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 To pozostają szyjne koguta od Wapsi ze sztywną stosiną. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 To dam znać jak będzie już na ukończeniu.Teraz lepię Jazgarka-kopyto.Nie wiem czy dać do góry jak w wersji poprzedniej czy na dół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Tył zwężony na konto dobrej pracy. ...no i dylemat ... Przy tym wygrzbieceniu chyba jednak kopyto do góry po staremu. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tomek tak sobie myślę, jak chcesz to sprzedawać jako masówkę(wtryskarki,etc) to mimo wszystko wybrałbym ogon łopatą do dołu. Śledzący Twój wątek wiedzą co i jak, natomiast potencjalny nabywca spoza jb, raczej wybierze klasyczne rozwiązanie płetwy. Zwłaszcza, jeżeli nie wpływa to znacząco na pracę (a wpływa?)Jeżeli dotychczasowe zasady produkcji, dystrybucji, partnerzy - to nie ma znaczenia w którą stronę wywiniesz ten ogon. Sam najlepiej wiesz jakie jest zapotrzebowanie na realfishe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tomku w Twoich gumach na samym początku zastanawiał mnie ogon, a przede wszystkim jego ułożenie odwrotne do wszystkich.Po pierwszych testach spisał się wspaniale w przypadku właśnie jazgarzy. Więc byłbym za tym żeby został po staremu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Płotki wyjątkowo spasowały Hiszpańskim rybkom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek tak sobie myślę, jak chcesz to sprzedawać jako masówkę(wtryskarki,etc) to mimo wszystko wybrałbym ogon łopatą do dołu. Śledzący Twój wątek wiedzą co i jak, natomiast potencjalny nabywca spoza jb, raczej wybierze klasyczne rozwiązanie płetwy. Zwłaszcza, jeżeli nie wpływa to znacząco na pracę (a wpływa?)Jeżeli dotychczasowe zasady produkcji, dystrybucji, partnerzy - to nie ma znaczenia w którą stronę wywiniesz ten ogon. Sam najlepiej wiesz jakie jest zapotrzebowanie na realfisheMaciek właśnie to kopyto do góry dużo zmienia przy kształcie wygrzbieconym.Zmienia na plus.Główka stabilizuje przynętę a kopyto skierowane do góry próbuje ją obalić do góry nogami.Efekt jest taki że oprócz merdania na boki ogonem guma dostaje pracy wężowej po całym korpusie plus wychylenia poosiowe na boki.Kopyto musi być w sam raz jak za duże to obróci gumę.Po za tym guma zdecydowanie lepiej prezentuje się na dnie przy takim ogonku. Tomku w Twoich gumach na samym początku zastanawiał mnie ogon, a przede wszystkim jego ułożenie odwrotne do wszystkich.Po pierwszych testach spisał się wspaniale w przypadku właśnie jazgarzy. Więc byłbym za tym żeby został po staremu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak dałem do góry.Dzisiaj zrobię formę.Jutro odleję egzemplarz próbny,jak praca będzie zgodna z założeniem to poleje wzorków i zrobię 8 form i na tyle będę lał.Jutro zabieram się za Percha85 NEW Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Wzór Leviathan170 SoftBait. Długość 17cm.Praca mocna.Czuć gumę na kiju.Niebawem testy w Hiszpanii i Holandii.Narobiłem się z tym kopytem jak głupi.Poszło na próbne wzory 3 litry silikonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 W końcu po długim czasie monotonni z kulą u nogi pędzisz do przodu w swoim stylu do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) W końcu po długim czasie monotonni z kulą u nogi pędzisz do przodu w swoim stylu do przodu! Tomy zły.Tomy musi robić dużo. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Weź do ręki kija z multikiem - najlepiej w czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 No może ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Twoje przynęty są mega realistyczne i skuteczne.Zakupiłem od kolegi z forum z 40 różnych twoich besterowcow ala na Bolenia.Jak będzie można to na jesień zrobię u ciebie większe zakupy,bo nie lubię kupować po parę sztuk,tylko raz a konkretnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Twoje przynęty są mega realistyczne i skuteczne.Zakupiłem od kolegi z forum z 40 różnych twoich besterowcow ala na Bolenia.Jak będzie można to na jesień zrobię u ciebie większe zakupy,bo nie lubię kupować po parę sztuk,tylko raz a konkretnie.Pozdrawiam.Nie ma sprawy.Grube zamówienia są realizowane w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi