Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

I o to chodzi o okoniu nie wspomnę bo rownież robi robotę :)

Pasiaka nie może zabraknąć.

To będzie ciekawa przynęta.Dostałem takie zamówienie na stworzenie czegoś nowego na Sumy.To co na fotkach to główka jigowa z zatopionym obciążeniem z zaczepen do linki i do kotwicy.Od tej wypustki u góry pójdzie taki walcowy ripper na dole solidna kotwa i pióra.Właśnie fajnie by było jakbyś mi podesłał jakieś kolorowe.

Przynęta raczej spora.Całość się zamknie w 30cm :) . Myślę że na Esoxy też zda egzamin.

post-46714-0-46108900-1467101296_thumb.jpgpost-46714-0-19573900-1467101303_thumb.jpgpost-46714-0-79635700-1467101309_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomek tak sobie myślę, jak chcesz to sprzedawać jako masówkę(wtryskarki,etc) to mimo wszystko wybrałbym ogon łopatą do dołu. Śledzący Twój wątek wiedzą co i jak, natomiast potencjalny nabywca spoza jb, raczej wybierze klasyczne rozwiązanie płetwy. Zwłaszcza, jeżeli nie wpływa to znacząco na pracę (a wpływa?)

Jeżeli dotychczasowe zasady produkcji, dystrybucji, partnerzy - to nie ma znaczenia  w którą stronę wywiniesz ten ogon. Sam najlepiej wiesz jakie jest zapotrzebowanie na realfishe

Tomku w Twoich gumach na samym początku zastanawiał mnie ogon, a przede wszystkim jego ułożenie odwrotne do wszystkich.Po pierwszych testach spisał się wspaniale w przypadku właśnie jazgarzy. Więc byłbym za tym żeby został po staremu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tomek tak sobie myślę, jak chcesz to sprzedawać jako masówkę(wtryskarki,etc) to mimo wszystko wybrałbym ogon łopatą do dołu. Śledzący Twój wątek wiedzą co i jak, natomiast potencjalny nabywca spoza jb, raczej wybierze klasyczne rozwiązanie płetwy. Zwłaszcza, jeżeli nie wpływa to znacząco na pracę (a wpływa?)

Jeżeli dotychczasowe zasady produkcji, dystrybucji, partnerzy - to nie ma znaczenia  w którą stronę wywiniesz ten ogon. Sam najlepiej wiesz jakie jest zapotrzebowanie na realfishe

Maciek właśnie to kopyto do góry dużo zmienia przy kształcie wygrzbieconym.Zmienia na plus.Główka stabilizuje przynętę a kopyto skierowane do góry próbuje ją obalić do góry nogami.Efekt jest taki że oprócz merdania na boki ogonem guma dostaje pracy wężowej po całym korpusie plus  wychylenia poosiowe na boki.Kopyto musi być w sam raz jak za duże to obróci gumę.Po za tym guma zdecydowanie lepiej prezentuje się  na dnie przy takim ogonku.

Tomku w Twoich gumach na samym początku zastanawiał mnie ogon, a przede wszystkim jego ułożenie odwrotne do wszystkich.Po pierwszych testach spisał się wspaniale w przypadku właśnie jazgarzy. Więc byłbym za tym żeby został po staremu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tak dałem do góry.Dzisiaj zrobię formę.Jutro odleję egzemplarz próbny,jak praca będzie zgodna z założeniem to poleje wzorków i zrobię 8 form i na tyle będę lał.Jutro zabieram się za Percha85 NEW :)

Edytowane przez Tomy

Twoje przynęty są mega realistyczne i skuteczne.

Zakupiłem od kolegi z forum z 40 różnych twoich besterowcow ala na Bolenia.

Jak będzie można to na jesień zrobię u ciebie większe zakupy,bo nie lubię kupować po parę sztuk,tylko raz a konkretnie.

Pozdrawiam.

Twoje przynęty są mega realistyczne i skuteczne.

Zakupiłem od kolegi z forum z 40 różnych twoich besterowcow ala na Bolenia.

Jak będzie można to na jesień zrobię u ciebie większe zakupy,bo nie lubię kupować po parę sztuk,tylko raz a konkretnie.

Pozdrawiam.

Nie ma sprawy.Grube zamówienia są realizowane w pierwszej kolejności.