Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się nawalę dzisiaj jak skończę !!!!

Jeśli nawalony tworzysz to czekam na kolejne Twoje dzieło, jesteś naszym Chopinem z Mickiewczem u boku wieszczem lurebuildingu polskiego :) :good: .

Na dzień Taty odwiedziło mnie moje pierwsze i chyba najlepsze dzieło.

A dzieciaki są wszystkie najlepsze (bez "chyba"), nie ważne które Tomy, za każde tak samo życie oddasz.

Edytowane przez Pietruk

Jeśli nawalony tworzysz to czekam na kolejne Twoje dzieło, jesteś naszym Chopinem z Mickiewczem u boku wieszczem lurebuildingu polskiego :) :good: .

A dzieciaki są wszystkie najlepsze (bez "chyba"), nie ważne które Tomy, za każde tak samo życie oddasz.

Przy dzieciach zmieniam się nie do poznania.Lubię je i jak bym widział że ktoś im krzywdę robi to bym zabił.Jednak te wychowane bezstresowo,bez dyscypliny są nie do zniesienia i sądzę że to robi więcej krzywdy niż pożytku na dłuższą metę.

• Like 2

Nowy Jazgarz po testach.Mierzy 9cm.Możecie Panowie składać śmiało zamówienia.Kopyto zostało adoptowane z Raptora SoftBaita,skierowane do góry.Praca jest po prostu nieziemska.Jutro zaglądnę do marketu jakąś kamerkę kupić żeby wam to pokazać.Dzisiaj leje formy i pierwsze egzemplarze.Potem wstawię fotki.

• Like 2

Nowy Jazgarz po testach.Mierzy 9cm.Możecie Panowie składać śmiało zamówienia.Kopyto zostało adoptowane z Raptora SoftBaita,skierowane do góry.Praca jest po prostu nieziemska.Jutro zaglądnę do marketu jakąś kamerkę kupić żeby wam to pokazać.Dzisiaj leje formy i pierwsze egzemplarze.Potem wstawię fotki.

dla mnie wstępnie 10 szt jak pisałem ale potwierdzę dokładnie jak zobaczę jak wyglądają.
  • Like 1

Cześć TOMKU

Nie wiem od czego zacząć...Na wstępie dziękuję TOBIE za foremkę-odlałem kilka sztuk wczoraj i poleciałem na testy...

Byłem trochę żle nastawiony bo ostatni okres to totalna klapa!Garbuski zniknęły i nie wiadomo gdzie ich szukać,trafiały się tylko niewielkie ,pojedyńcze sztuki -z jak to mój kolega określa "pedalskiej metody" .czyli troka!

Ale przejdzmy do sedna ,uzbroiłem TWOJEGO baby shada w 5gramową główkę i lecę na "pewniaczka" (miejsce gdzie okonie zawsze są,ale ostatnio nie reagowały na nic) i... i nagle woda się otworzyła 10okoni 24-25cm w 20 rzutach-to o czymś świadczy!

TOMKU jak tylko dotarłem nad wodę i przeciągnąłem baby shada wiedziałem,że garby go polubią.Niektórzy są pod wrażeniem TWOICH wyrobów ze względów wizualnych (to oczywiście jest temat handlowy ) .Ja jestem pod wrażeniem pracy TWOICH przynęt,jest doskonała w każdym calu,dopracowana do perfekcji!

Malowanie można zrobić lepsze,lub gorsze,to kwestia użytych materiałów i odrobina wyobrażni artysty, natomiast praca przynęty,to już ogromna wiedza gromadzona latami,żmudne testy,poprawki itp.

Wiem,że robisz wszystko z PASJĄ i to jest piękne.

BARDZO TOBIE DZIĘKUJĘ I NIEBAWEM SIĘ ODEZWĘ Z KOLEJNĄ PROŚBĄ...

Pozdrawiam Marcin

• Like 2