Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Tomku to chyba z pół litra plastisolu na niego idzie...ale wygląda super.To jest duże ale nie aż tak Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tomek to jak pisałem 10 tych jazgarzy poproszę. Okonie rt również jak już będą. Pasowało by razem ale jeśli okoni nie będziesz w najbliższym czasie robił to poślę przelew za same jazgry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tomek jak byś chciał wrócić do produkcji Raptor 65 ze sterem to na 10 sztuk pisze się bankowo. Oglądać ich przed zakupem nie muszę.Musiałbym wrócić do drewna w tym temacie.Żywica przy tych konstrukcjach to słaby pomysł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jaka waga tego Leviatana? Bo mie wiem czy kij odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak coś to też bym pzytulił kilkanaście sztuk boleniówek z sterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Raptor8 SoftBait "Marchewa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak coś to też bym pzytulił kilkanaście sztuk boleniówek z sterem.Pomyślę nad tym.Na teraz nie ma szans bo mi się kolejka ustawiła na Leviathany140. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Leviatany bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Czy fajne to się okaże.Tymczasem łowią w mojej głowie.Jak rybkom będą smakować to będą fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj po meczu wstawię blanki ryb które będą ogólnodostępne.Są to odbitki bardzo dobrej jakości.Sandacz 20cm,Sandacz 14cm,okoń11cm.Oferta skierowana do luremakerów chętnych do spróbowanie swoich sił w tworzeniu woblerów R&L .Asortyment będzie dostępny w Modelarnia24 . Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Blank Zander 20 i 14 oraz to co można z tego "wycisnąć" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jeden z korpusów oska,mrówka.Będą one wykonane z pływającego miękkiego materiału.Do wykorzystania w muszkarstwie.Wystarczy dołożyć gumowe nóżki a na skrzydełka jakieś piórka i mucha gotowa.Będą w różnych kolorach.Materiał można malować markerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Niedługo gumka boleniowa.Nie będzie to real fish.Wycinam wzorek z drewna.Będzie kopytko skierowane do góry.Od góry patrząc na akcję tego tworu akcja jest identyczna jak żywej uklejki. Edytowane 1 Lipca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Taki zestawik pod większe gumy Muszę tylko przewinąć linkę z oryginalnej szpuli na RCS i zacznę testowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 A ty go nie sprzedałeś? Nie mówiłeś że teraz tylko niski profil? [emoji4] [emoji11] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Druga sztanga form na Jazgarze9 gotowa.Od poniedziałku zaczynam wytop. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Leviathan140 a właściwie150 .Tło pod malowanie. Edytowane 2 Lipca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Leviathan140 jaka waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 +/- 50g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Raptory Soft z turbo doładowaniem.Dzisiaj leje formy.Wytopy od poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Hak 8/0 plomba 20g.Długość gumy 17cm. Edytowane 2 Lipca 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ooo co on tak zjechal z wagi ? Chudy jak kielbik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Po testach.pracy.Leviathan140 w wersji wolno tonącej.Można śmiało na płytkich zbiornikach tym śmigać. Najwięcej czasu poświęciłem dzisiaj gumie Leviathan170.Parę mnijeszych drapieżców mi ją lekko pocieło.Potem była mama na haku ale spadła.Na koniec taki grubasek.Reakcja na gumę jest znakomita. Edytowane 2 Lipca 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Taki zestawik pod większe gumy Muszę tylko przewinąć linkę z oryginalnej szpuli na RCS i zacznę testowanie. P1390324.JPGP1390326.JPGP1390323.JPG Widzę, że kolor RED wraca do łask:)? Jeszcze knoby Red szpilki i będzie cacy. Nie sprzedawaj Lina - to świetny i wszechstronny mult. Nie wieżę )! Przypadek? Zobacz co ja mam do dużych gum, 702MH a Twój: Edytowane 2 Lipca 2016 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) mój 732H.Zarąbista ta seria jest.Lin już zostaje na amen u mnie.Lariata na tych moich gumowcach pod 20cm to bym zaciupał moment.Chyba dokupię sobie do pary tego co Ty masz Edytowane 2 Lipca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi