joker Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 I słuszna decyzja. Ile woblerów trzeba zrobić by osiągnąć zysk z jednego fajnego mebelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) ...i taki blisterek [mix 12 sztuk] do wzięcia 100zł wysyłką. JUŻ POSZEDŁ. Wieczorem dojdzie jeszcze blister Raptorów design uklejki. Edytowane 22 Lipca 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Nowe kolory. Takie blisterki na stanie.Teraz przez tydzień przerwa od gum i szkolenie personelu. Blister 1 Blister2 [dedykowany szczególnie Boleniom ] Niedługo będą dostępne wędki firmowe Tomy's Bait.Dedykowane pod gumy Raptor.Cena w okolicach 1000zł.Wersja castingowa i spinningowa.Uchwyty już wybrałem nr 61 i 62.Design całości wstawię na dniach. Mały rozruch po redukcji. Edytowane 23 Lipca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Blistry 2x12 gum MIX do kupienia przez giełdę twórców. http://jerkbait.pl/topic/76235-s-tomys-bait-soft-lures-jazgarz-9-raptor-8/page-4?&p=1943382 Edytowane 23 Lipca 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 . Mały rozruch po redukcji.Ciężary inne niż z metalu fajnie sie prezentują, wyglądają na takie ogromne haha. Przy martwym to już całkiem kosmos . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Metal w gumie to jest .Są wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Mały rozruch po redukcji. Tomku widzę że forma do Wingsuitingu jest gotowa. Kiedy pierwszy skok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Mały rozruch po redukcji. Tomku widzę że forma do Wingsuitingu jest gotowa. Kiedy pierwszy skok?Jeszcze daleko do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Tomku wydaje mi się że masz za niską samoocenę. Pewnie pochwalisz się dopiero jak skoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja nadal czekam na okonie soft [emoji51][emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja nadal czekam na okonie soft [emoji51][emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTakie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dokładnie te Wszystkie mam pogryzione :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Robię właśnie te formy dla modelarnia.24 coś tam uszczknę dla siebie i odleję te okonki.Od razu piszę tanie one nie są.Kupa roboty z tym malowaniem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Mam tylko nadzieję, że po starej cenie [emoji1][emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 a jaka była stara cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 12 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 No tak to mniej więcej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja się tylko skromnie przypomnę że na takie okonie czekam już od wiosny, paletkę taką 12 szt. Miał mi je jeden taki zrobić i guzik z tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Miał problemy po prostu chłopak.Wtedy nie chce się nic robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Raptory8BS i 6BS będą dostępne za kilka dni na stronie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jaka waga 6BS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Hello mistrzu. Takich rzeczy nie robię, ale się zdarzyło. Kolega, który łowi na twoje cuda potrzebował pomocy, BS się wysłużył. Mam nadzieję, że nie skopałem własnym designem. Będzie nadal łowny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) To mój drewniak ZZ'Rapa.Super Ci to wyszło Dzisiaj jakieś pijaki mnie obudziły.Od 5 tej realizowałem zamówienie softów na Słowację.Same żarówy na sandacze. Edytowane 24 Lipca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 A dobrze wiedzieć, co to za model. Stara szkoła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi