Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Roach i Snake.Poniedziałek wysyłki .Nie ma wolnych.Można zamówić.Termin 3 tygodnie na dziś dzień.

post-46714-0-48242400-1470419345_thumb.jpg

post-46714-0-41884000-1470419326_thumb.jpgpost-46714-0-85321000-1470419332_thumb.jpgpost-46714-0-19556600-1470419339_thumb.jpg

Montuje aktualnie ekipę do produkcji moich przynęt.Jak ktoś chętny i pracowity z okolic Auschwitz pisać na priv.Dwóch ludzi już mam jest miejsce jeszcze na dwie osoby.Traktować to można raczej jako dorobienie do pensji.Prace które zlecam są do wykonania we własnym domu bez problemowo.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Można prosić o mróweczki po jednej z każdego koloru, no i podsumowanie kosztów.

Koledzy, a od czego jest priv?

Chwalcie się połowami na precjoza od naszych twórców, opisujcie warunki połowów, dyskutujcie nad łownością modelu w danych warunkach, a sprawy handlowe załatwiajcie prywatnie. Inaczej każdy wątek zamienicie w bazar.

Koledzy, a od czego jest priv?

Chwalcie się połowami na precjoza od naszych twórców, opisujcie warunki połowów, dyskutujcie nad łownością modelu w danych warunkach, a sprawy handlowe załatwiajcie prywatnie. Inaczej każdy wątek zamienicie w bazar.

Tu się zgodzę.Mrówy będą dostępne na stronie lub pisać na priv.

Powinno być 4 wersje kolorystyczne.

Na górnym lewym zdjęciu są dwa różne malowania. :)

Pozdrawiam Tomi B)

O tym i ja myślałem Tomi, stąd moje pytanie(wiem że malujesz w czterech wariantach). W takim razie Tomy z górnego lewego zdjęcia będzie po sztuce.

​Próby  obrócenia wątku w bazar ciąg dalszy. Prośba, jak widać, nie skutkuje, w związku z tym kolejne "handlowe" wpisy będę kasował.

Edytowane przez woblery z Bielska