Pietruk Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zdrówka Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) To chyba moje zamówionko 100 lat Tomku!!!! Jeszcze więcej takich dopracowanych i łownych projektów! Nie .Twoje okonie jeszcze męczę.Trochę przyszalałeś z zamówieniem.Form jednak nowych nie będzie.Na ten wzór jednak nie będę miał czasu i katuje na trzy.Niedługo wchodzi Raptor10 i Raptor6.Jak już mam siedzieć nad gumą to wolę lać Siberian Kilker 18stkę.Dobrze trafił w rynek z Perch 85 jest tyle samo pracy albo i więcej.Za to Raptory oczojebki masz piękne.Kombinowałem z kolorami i do fluo dodałem jeszcze metalizację.Miazga!!!! Podsiadło mi zaraz będzie grał.Widok z okna na koncert .Zaraz będą tłumy. Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Najlepszego Tomku,coś mi się wydaje,że i Raptor10 mocno trafi w rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Pomyślności, zdrowia i szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ...najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 100 lat w pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 100 lat w pracowniKolega...A na ryby, to kiedy - później?!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 I super Dzisiaj stare okonie dawały radę na miarowych szczupakach.Większe coś nie chciały współpracowac.Nowe jazgarze bardziej wytrzymalsze na zęby esoxa.Guma ewidentnie twardsza .Raptor piękna praca tylko przesadziłem z hakiem do niego-5/0 [emoji51][emoji51]. Świętuj, świętuj Twój dzień Pozdrówka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Do środy mnie nie ma.Potem wrócę do was Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Przykro jest mi że drwisz z czegoś co dla mnie jest święte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Przykro jest mi że drwisz z czegoś co dla mnie jest święte.Trudno Wow!! Lepiej ? edytowałem Już nie przykro ? ,Każdy ma swoje przekonania.Nie twierdzę że moje są słuszne.Sądzę że raczej nie. Choć biorą się z osobistych doświadczeń.,zawsze to mógł być wyjątek,który z definicji samej potwierdza regułę Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Trochę póżno,ale STO LAT TOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Mimo wszystko paki zostały nadane.Lasencja była w stanie uderzyć z buta na pocztę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A może lasencja była w stanie wrzucić w gratisie coś do mojej paki [emoji1][emoji1].Daj znać Tomku kiedy gumy wyruszą do mnie.Weekend pierwsze testy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 100 lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) A może lasencja była w stanie wrzucić w gratisie coś do mojej paki [emoji1][emoji1].Daj znać Tomku kiedy gumy wyruszą do mnie.Weekend pierwsze testy. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa bym aż tyle się nie spodziewał po kobiecym IQ Jak by takie coś miało miejsce to do strzału lecę po pierścionek.Piękne by to było.Zero adresowania,paki wysłane,obiad na stole o normalnej porze,kawka do pracowni itd.Tymczasem testuję.Ważna rodzina.Moja córa cały czas ze mną w kontakcie.To jest ważne!Myślałem że ma starego gdzieś a tu proszę.Mam dla kogo żyć.Pisze do mnie.Odwiedza z chłopakiem i błaga żeby jej nowa macocha nie była młodsza od niej .Cieszę się ich szczęściem.Ojca praktycznie nie miała a jak miała to się bała że straci i tak w kółko.Porypane to moje życie było.Może nadszedł czas żeby zawinąć do portu. Teraz słuchamy muzy z kobitką z dawnych lat.Wspominamy i takie tam.Ogólnie jest miło a tematów do rana albo i lepiej.Zdrowo wygląda taka czterdziecha z zadziorem.Słuchamy muzy i okazuję się że kurwa romantyczny jestem,a może i czas rzucić tego agresora za plecy,podeptać i iść dalej przez życie z nową optyką? https://www.youtube.com/watch?v=2CSwB60y20w Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) No i jest Rasputin Temat na czasie. Świat się kończy jak widać a historia jak to ma w zwyczaju zatacza koło. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ciapaty Rasputin , oksymoron nabiera nowego wyrazu w radosnych twórczościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Że pora późna to: a i... może to... Najlepszego Tomku. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tomku mrówki dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Ratptor8 SoftBait.Formy zamknięte. Przykładowe odlewy.Raptor8 ponżej. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Tomy czy te 5 sztuk jest na sprzedaż ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Tomy czy te 5 sztuk jest na sprzedaż ?! DAMIR wszystko jest na sprzedaż .Na dniach będą też formy Jagarz9 wersja profi [zamknięta] .Przykładowe odlewy Jazgarzy poniżej. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi