Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) i dalej.Dzisiaj na rynku koncert SacroPolo.Zara wbijamy Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Leviathan18.Już we właściwych rękach.Praca się spododbała zarówno nabywcy jak i rybkom.Tymczasem były testy wstępne ale konkretne trofea na to są kwestią czasu.Trzymajcie kciuki.Pozdrawiam.Tomy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Raptor8 Minnow Gold. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Finito. Dwa blistry lądują na giełdzie twórców. http://jerkbait.pl/topic/77796-s-tomys-bait-soft-lures-raptor-8-minnow/?p=1956942 Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Takie eksperymenty. Pakowanie i wysyłka. W tym tygodniu Raptor8 SoftBait design Roach Silver & Roach Gold. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jeszcze takie uklejkowate dające mocne odbicie światła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj testy nowych materiałów.Różne typy Soft Plastic.Jakbym się czasem długo nie odzywał ........ Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Niedługo w modelarni.24 będą dostępne gotowe formy zamknięte na Jazgarz7,Jazgarz9 i Perch7. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Testy-Materiał "Hi Density" .Niesamowicie klarowny,Zero "pocenia".Dość przykry zapach ale nie zabójczy.Nie mętnieje po długim czasie w wodzie.Dobrze reaguje z cyjanoakrylem i farbami [choć ja nie stosuję ale próby zrobiłem].Mega moc!!!.Doskonała baza do tworzenia soft bait,gumo woblerów,nawet zaryzykowałbym płetwy do Hard Swimbait. Materiał otwiera całkiem nowe horyzonty przy tworzeniu SoftBait.Nie jest kłopotliwy w użyciu.Pasują do niego typowe dodatki-termostabilizator,softener i hardener K5.Dostępne w modelarnia.24.Jutro od rana testy następnych mieszanek.Potem zdam relację.Reszta mikstur to modyfikacje K5. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dzisiaj "siadam" do Snake10 i Roach8/5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Perch85 Ripper-NEW.Już niedługo w ofercie.Lepiej wykończony,tak samo pracujący.Odlewy z form zamkniętych.BabyRuff Ripper-NEW.Już niedługo w ofercie.Raptor6 Ripper-NEW.Już niedługo w ofercie. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Perch85 SoftBait-NEW.Już niedługo w ofercie.Lepiej wykończony,tak samo pracujący.Odlewy z form zamkniętych.a gdzie fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 a gdzie fotka?Spokojnie.Będą fotki.Teraz formy schną.W weekend zaczynam.Tym czasem Leviathany na Hiszpanię. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Taki próbny z formy pod wzorki .Nie przykładałem się zbytnio do kolorów,to co było pod ręką poszło.Praca jeszcze lepsza jak w starej wersji. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Fajny tylko jakby zbyt mało żywo-zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Trzeba pomyśleć nad czymś nowym.Jakiś przebój,totalny hit .Tylko czy jeszcze na coś więcej mnie stać ? Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Tomek, odpowiadając. Tak, stać Cię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Tomek, odpowiadając. Tak, stać Cię. Dzięki Adaś i popatrz reszta milczy. Na coś tam mnie jeszcze stać.Sala konferencyjna z wykorzystaniem naszych lamp. Są różne tematy ale w lure chyba nadszedł taki czas że już nic lepiej nie pomaluję.To mnie męczy i stresuje.Klimaty Loft to nowy temat i wiesz pomysły w głowie aż kipią.Nowe wyzwania,większe pieniądze które same w sobie są gówno warte ale można za ich pomocą realizować swoje cele i w tym tkwi ich moc.Ciężko to połączyć z wędkarstwem choć pewne projekty w głowie już są. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Tomku wszyscy Cię wspieramy zamawiając te cudeńka od Ciebie.Dlatego się tak rozwinąłeś!!!Kibicuję Ci z całego serca bo jestem moim numerem 1 z LB na forum!Pozdrówka i szacun jak zawsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Tomku, będąc w czymś PERFEKCYJNYM ciężko zrobić coś lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Też Mam kilka przynęt od Ciebie są świetne, powodów do zmartwień nie powinieneś mieć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzięki za wsparcie. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Szukaj chłopie pozytywów !! https://www.facebook.com/1301138296582120/videos/1350358911660058/?hc_ref=NEWSFEED Hej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Szukaj chłopie pozytywów !! https://www.facebook.com/1301138296582120/videos/1350358911660058/?hc_ref=NEWSFEED HejTo wiadoma rzecz.Postanowione. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 To jest dobry kurs.Ja już od dawna taki obrałem ,a pacanów jest wszędzie pełno ,nimi nie należy się przejmować. A JB poznałem kilku wspaniałych ludzi pełnych pasji i wiedzy, którą pragną się podzielić. Dzięki tej stronie poznałem kompana na rybki, który mieszka odemnie zaledwie 8 km .Ale i byli też i tacy z którymi nie chcę Mieć nic wspólnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi