Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Testy-Materiał "Hi Density" .Niesamowicie klarowny,Zero "pocenia".Dość przykry zapach ale nie zabójczy.Nie mętnieje po długim czasie w wodzie.Dobrze reaguje z cyjanoakrylem i farbami [choć ja nie stosuję ale próby zrobiłem].Mega moc!!!.Doskonała baza do tworzenia soft bait,gumo woblerów,nawet zaryzykowałbym płetwy do Hard Swimbait.

post-46714-0-94073000-1471456141_thumb.jpg

post-46714-0-20754200-1471456137_thumb.jpgpost-46714-0-98218000-1471456160_thumb.jpgpost-46714-0-33565600-1471456167_thumb.jpg

Materiał otwiera całkiem nowe horyzonty przy tworzeniu SoftBait.Nie jest kłopotliwy w użyciu.Pasują do niego typowe dodatki-termostabilizator,softener i hardener K5.Dostępne w modelarnia.24.

Jutro od rana testy następnych mieszanek.Potem zdam relację.Reszta mikstur to modyfikacje K5.

Edytowane przez Tomy
  • Like 9

Tomek, 

odpowiadając. Tak, stać Cię. :)

Dzięki Adaś i popatrz reszta milczy. :) Na coś tam mnie jeszcze stać.Sala konferencyjna z wykorzystaniem naszych lamp.

post-46714-0-97942000-1471634556_thumb.jpg

Są różne tematy ale w lure chyba nadszedł taki czas że już nic lepiej nie pomaluję.To mnie męczy i stresuje.Klimaty Loft to nowy temat i wiesz pomysły w głowie aż kipią.Nowe wyzwania,większe pieniądze które same w sobie są gówno warte ale można za ich pomocą realizować swoje cele i w tym tkwi ich moc.Ciężko to połączyć z wędkarstwem choć pewne projekty w głowie już są. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

To jest dobry kurs.Ja już od dawna taki obrałem ,a pacanów jest wszędzie pełno ,nimi nie należy się przejmować. A JB poznałem kilku wspaniałych ludzi pełnych pasji i wiedzy, którą pragną się podzielić. Dzięki tej stronie poznałem kompana na rybki, który mieszka odemnie zaledwie 8 km .Ale i byli też i tacy z którymi nie chcę Mieć nic wspólnego.

• Like 1