Esox1999 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Uczucia są bardzo ważne...I nie trzeba nigdy o nich zapominać.Może dużo nie wiem, bo jestem jeszcze "smarkacz", ale od kiedy poznałem swoją dziewczynę wszytko się zmieniło w moim życiu i w mojej pracowni.Ograniczyłem przez to czas spędzamy przy imadle i z kolegami w pubach, ale to i dobrze.Powiem szczerze, że miłość daje kopa.Do wszystkiego...Na wszytko będziemy mieli czas i nie trzeba się ograniczać.Ważne żeby wszytko sobie poukładać.Miałem rownież okres w którym prace przy kogutach były dla mnie numerem 1.Siedziałem cały czas w pracowni.Nic poza nią nie widziałem.W końcu doszedłem zadowalającego mnie poziomu w mojej "branży".A teraz oczy mi się otworzyły na świat.A i nowe koncepcje przyszły, które będę realizował już niedługo.Także Tomy jesteśmy z Tobą mistrzu!!!Złap powietrze i ognia.Bo chłopie masz talent wielki! P.S no i czekam na te Twoje nowości...Już szykuje miejsce w pudełkach [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4]. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 To jest dobry kurs.Ja już od dawna taki obrałem ,a pacanów jest wszędzie pełno ,nimi nie należy się przejmować. A JB poznałem kilku wspaniałych ludzi pełnych pasji i wiedzy, którą pragną się podzielić. Dzięki tej stronie poznałem kompana na rybki, który mieszka odemnie zaledwie 8 km .Ale i byli też i tacy z którymi nie chcę Mieć nic wspólnego.Ogólnie to na 100% lepszy jest taki kurs żeby iść do ludzi,nie izolować się.Ja tak zrobiłem przy lure.Potem wyszły lampy do pomieszczeń typu loft,Teraz projektujemy siedziska,bary,ławy,wystrój sklepów itd.Wkręciłem się w dość ciekawe towarzystwo i jest gitara Kapitalni ludzie nadający na tych falach co ja.Balangujący tylko w weekend.Fakt od piątku do niedzieli ale w tygodniu jest praca,praca,praca.Lure nie zostawiam.Nawet mam projekt nowej boleniówki na większą skalę.Szukam podwykonawców.Malowanie i wzór techniczny będą moje.Wyjdzie może w 2016r.Ciśnienia nie ma ale warto czekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Uczucia są bardzo ważne...I nie trzeba nigdy o nich zapominać.Może dużo nie wiem, bo jestem jeszcze "smarkacz", ale od kiedy poznałem swoją dziewczynę wszytko się zmieniło w moim życiu i w mojej pracowni.Ograniczyłem przez to czas spędzamy przy imadle i z kolegami w pubach, ale to i dobrze.Powiem szczerze, że miłość daje kopa.Do wszystkiego...Na wszytko będziemy mieli czas i nie trzeba się ograniczać.Ważne żeby wszytko sobie poukładać.Miałem rownież okres w którym prace przy kogutach były dla mnie numerem 1.Siedziałem cały czas w pracowni.Nic poza nią nie widziałem.W końcu doszedłem zadowalającego mnie poziomu w mojej "branży".A teraz oczy mi się otworzyły na świat.A i nowe koncepcje przyszły, które będę realizował już niedługo.Także Tomy jesteśmy z Tobą mistrzu!!!Złap powietrze i ognia.Bo chłopie masz talent wielki! P.S no i czekam na te Twoje nowości...Już szykuje miejsce w pudełkach [emoji1][emoji1][emoji4][emoji4].Pięknie.Po prostu pięknie to napisałeś. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Z każdym nowym jest fajnie... a później to się czasami rzygać chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Tomy Tomy tu tu tu ???????????? Kibicuję Ci cały czas i przeglądam wątek kilka razy dziennie! Czekamy na kolejne modele Twoich dzieł!!! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Człowiek jest stworzony do szczęścia jak ptak do latania... Puszkin Tak staram się to organizować... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Taaa. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tomek,to raptory 60-tki od lewej, czy optyka mi siada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 To są 8mki.Na 6 stki formy się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) x (2).jpg Są różne tematy ale w lure chyba nadszedł taki czas że już nic lepiej nie pomaluję.To mnie męczy i stresuje. Kiedy nadszedł czas i zdecydowałem się założyć własny wątek, to pierwsze co zrobiłem, było przejrzenie Twojego wątku, wpis po wpisie. Zajęło mi to wiele godzin, ale to była najlepsza moja decyzja przed startem on line. Zrobiłem to po to by wiedzieć czego nie robić. Jesteś tu kimś wyjątkowym, motorem wielu działań. Być może, oczywiście mogę się mylić, doszedłeś do takiego momentu jaki ja miałem jakiś czas temu. Patrzyłem na swoje woblery, ludzie dookoła mówią i piszą, że są wspaniałe, ale ja, przyzwyczaiłem się do nich i stały się dla mnie takie normalne. Patrzysz w pudełko i one też tam są. Może zrób właśnie coś innego, nawet niech nie wyjdzie, to może nawet lepiej Gdybym nie zrobił czegoś takiego co zrobiłem przed Zlotem Głowatkowym nad Dunajcem, czyli, "a co mi tam, nikt nie łowi głowacic na jerki, nie wiem jak mają pracować takie jerki, ale zrobię je i już." I napiszę ci co się stało. Zrobiłem 6 prototypów, to jest opisane u mnie wątku. Nie złowiłem głowacicy, ale, ten, którego zrobiłem na licytację przyprowadził jedną pod moje nogi oraz złowiłem na te 10cm jerki 4 pstrągi, mam zdjęcia. Wtedy zapaliła się żarówka i to dało mi ogromną energię. W jeden z prototypów włożyłem ruchomy balast i tak powstał Cannibbal. Amok to też potomstwo z tych prototypów, a teraz Moka. Zrób coś z czapy, złam jakiś inny mit wędkarski własną nową przynętą. Amoki łowią pstrągi i nie ma mowy o przypadku. Nie mam jeszcze dużego pod głowacicę, ale jestem bliski. I mam 100% pewności, że za kilka sezonów to będzie podstawowy typ przynęty nad Dunajcem, Sanem, czy Popradem. Nie tylko Amok, inni zrobią własne i na nowo wędkarze będą się cieszyć połowami głowacic, ponieważ zaczną łowić przynętami, które nie są typu rzuć i zwiń. Wiesz co mam na myśli. Tomku.Zrób to, co niemożliwe.Wierzę w ciebie. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A zadam pytanko . Jak wyglada sytuacja ze słonecznicą,perchem i wzdregą. Albo mi coś umknęło albo poprawionej wersji nie wrzucaleś , bo chętnie bym drapnął po sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Perch85 i BabyRuff pod koniec przyszłego tygodnia.Słonecznica za ok.2 tygodnie.Trochę jej przerabiam kopytko. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Perch85 i BabyRuff pod koniec przyszłego tygodnia.Słonecznica za ok.2 tygodnie.Trochę jej przerabiam kopytko.Mówimy o jerkach czy gumie Bo mi chodzi o HardBaity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 a to woblery tylko na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Jedne z największych zawodów Świata w Street Fishingu Gunki Iron Tournament 24h odbywające się w Rotterdamie.Bluzy Polskiego Teamu Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bluzy super. Samych zawodów a właściwie relacji nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Raptor GoldBar. Raptor Roach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bajeczka Hak 3/0 styknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bajeczka Hak 3/0 styknie?Kurde nie pamiętam 3/0 albo 4/0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bajeczka Hak 3/0 styknie?4/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ruffe9. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 @Tomy RufTe9 kolorystyka na poziomie mistrzowskim Czyli Twój standard ! Masz talent ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) @TomyRufTe9 kolorystyka na poziomie mistrzowskim Czyli Twój standard !Masz talent ......To są takie lekko fantazyjne ale ten zestaw kolorów dobrze działa na drapieżniki .Jeszcze będę robił z pomarańczowym grzbietem-"klient nasz Pan" albo "jak Pan każe tak ja łaże" hehe co kto woli Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jeżeli klient ma płynność finansową to może sobie wymyślać nawet grzbiet w kolorze pszenno-buraczanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi