bomber Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) E widac,ze radzisz sobie nie tylko w silikonach cora udana,bez urazy mam 2 sliczne.Trzeba szybko cos wreszcie zamowic,bo moze to nowe zycie sie spodoba i urlop sie przedluzy Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 To nie ma co próbować.To jest prościzna.Przy dużych gumach uzyskać dobrą pracę żaden problem No jak to jest prościzna to czekam bo jesień zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Raptor6.Dość twardy ogonek,praca energiczna po całości + migotanie bokami. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Baby Ruffe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Słoneczniczki -6cm-Zastosowane pyły o bardzo mocnym odbiciu światła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jak ktoś w potrzebie posiadania słonecznic. http://jerkbait.pl/topic/78572-s-tomys-bait-soft-lure-s%C5%82onecznica/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Na 1,30 do roboty.Taki nowy fach trzeba jakoś przetrwać przy lekturze Ważne że dupy nie truje a rób to czy tamto.Uspokój się itd. Przynajmniej narazie ale ma się na zmiany. Edytowane 2 Września 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Chyba zacznę obchodzić dzień hutnika.Aura na zewnątrz + gorący materiał dają temperaturę ok.35 stopni w katakumbach . Lokale na sklepy wynajęte.Jeden problem z głowy. Formy zrobione .Weekend non stop praca Edytowane 2 Września 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 No na wypasie Ta jedna Slonecznica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Pozdrowienia dla tej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) No na wypasie Ta jedna Slonecznica Pozdrowienia dla tej Pani Jakoś się tak składa. Wędka RAPTOR. Edytowane 2 Września 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Raptor6.Odlewanie pełną parą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Piękne te Raptory6 Chyba trafiłeś tą gumą w odpowiedni czas .... Trzy kolory fajnie się komponują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Baby Ruffe 6/5. .............96,97,98,99,100 koniec dniówki,fajrant.Jutro wolne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Bluza w drodze Prawie taka romantyczna jak ja.... weekend.... Edytowane 3 Września 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Wakacje rewizyta.Rosja-Birsk.Ja bojowo nastawiony . Wędki-temat zrealizowany,Sotbaity uruchomienie produkcji-temat zrealizowany,Bluzy-temat zrealizowany.Wynajęcie lokali-temat zrealizowany.To chyba czas na mały urlop ! a za sam wynajem mam tam dobrze.No i czas na jakieś nowe wyzwania bo nudno trochę. .Meble loft będą musiały poczekać.Jak na ten rok to już aż za dużo zmian.W poniedziałek wstawię nowe wzory-Baby Perch Po powrocie a może i przed wyjazdem wykupię sklep na forum,żeby coś ze mnie miało i żebyście mieli łatwiej z zamówieniami.Na długo nie planuję wyjazdu a jakby mnie czasem wcięło to i tak dam znać. Edytowane 4 Września 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Perch85 Orange/Gold. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 ale drażnisz, chyba przestanę Cię lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Mega! Edytowane 5 Września 2016 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jazgarki kuszą .... nie tylko oko wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Baby Perch.Prążki musza się jeszcze przegryźć. Raptor6 Denaturat+Fluo. Edytowane 6 Września 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Oj popił by tej wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Tomy ten Raptor6 fluo+denaturat fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Oj popił by tej wody a ja nie.Nie chciałbym żeby mi coś takiego na klacie wyrosło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 a ja nie.Nie chciałbym żeby mi coś takiego na klacie wyrosło.ale na jednym byś główkę położył a drugim ją przykrył jak miałbyś już dość roboty, żeby jeszcze z obu można było ssać zimne piwo to było by super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi