wujek Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bez cyckonosza już by nie były takie fajne tylko leżały na udach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Siberian Killer18. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bez cyckonosza już by nie były takie fajne tylko leżały na udach....... na udach , ale moich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Jedno jest pewne że takie wdzięki są dobre u żony ale czyjejś Z drugiej strony na stare lata to bym taką gosposie przygarnął .Na targach stawiałbym ją na wabia Edytowane 7 Września 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Profesjonalne wabienie http://img.jbzd.pl/2016/08/e25dc95fc4607b9d5a55e83a045b3778.webm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Profesjonalne wabienie http://img.jbzd.pl/2016/08/e25dc95fc4607b9d5a55e83a045b3778.webmE...no to jest inna "lyga" .Piękne ciałko.Dla jerkbaita.Paczka Softów gotowa.Nie wiem co to za okazja itd.Janusz z Bielska pisał do mnie. Ledwo wyrobiłem się w czasie przed wyjazdem.Teraz będzie ok. tygodnia przerwy.Zamówienia można składać.Wrócę na 100%.To tylko interesy w sumie drobne a przy okazji do jednej Pani w celach powiedzmy-poznać rodzinę..Pewnie jakiś głębszy sens w tym jest choć sam go nie dostrzegam. ale z drugiej strony rozumiem.Niedługo Siberian Killer wędruję do klientów i będzie się starał wydłubać coś z dołków tamtejszych rzek.No i to tyle z -newsów . Trochę perełek ze sprzętów muchowych i castingowych wystawię niedługo na giełdzie. Edytowane 7 Września 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Profesjonalne wabienie http://img.jbzd.pl/2016/08/e25dc95fc4607b9d5a55e83a045b3778.webmSzkoda że nie doszło do bardziej szybszej części piosenki O:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 w jakiej cenie ten syberian kiler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wczoraj testowałem Perch 65 i baby perch i oba jak widać skuteczne. Jakie te okonie żarłoczne całe gumy łykają. Perch 65 Baby perch Tomku na spokojnie jak wrócisz to tych pasiatych baby perch 10 szt dla mnie przygotuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) ok.Baby Ruffe też pięknie działa na garbuski.Są ciut większe od Baby Perch . Edytowane 8 Września 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Takie mam od Ciebie, chcę baby Perch jak te że zdjęcia powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Takie mam od Ciebie, chcę baby Perch jak te że zdjęcia powyżej.Masz duże 9 tki chyba.Baby perch oczywiście zrobię .W tym tygodniu dojdzie jeszcze płoteczka 6,5 cm w wersji-Real Fish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Mam też baby rufle boś mi dołożył przy takim większym zamówieniu, chyba 5 szt, kupowałem wtedy raptory 11, raptory te mniejsze, takie małe dwie płoteczki ciemne z pomarańczem na kopytku i zielono-seledynowe ruffle 9, wiem że wówczas ze 30 gum brałem różnych. Czekam na foto real płotki jak mi podejdzie to pewnie dorzucisz do baby Perch. Edytowane 8 Września 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Na 100 Ci podejdzie.Potem muszę usiąść do uklei-jaskółka bo sprawdziły się w Hiszpanii na Bassy i chcą.Muszę tylko zmienić ogon bo mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jazgary, malowanie mistrzoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jazgary, malowanie mistrzoskie To nie malowanie.Wszystkie barwniki są w masie.Lane są na 3 kolory.Oczka jedynie podciągnięte farbką.Ciuchy wędkarskie doszły. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 To nie malowanie.Wszystkie barwniki są w masie.Lane są na 3 kolory.Oczka jedynie podciągnięte farbką. i właśnie tym się różni Twoje mistrzostwo w odlewaniu gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Twoje perche już odlane.Jutro je skończę. i taka wersja dla innego kolegi. Nowe stanowisko do malowania płetw,pasków itp. z mocnym wyciągiem oparów. Edytowane 8 Września 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Te paseczki z tą farbą ładnie wychodzą, takie subtelne. Teraz to już będą nie do odróżnienia od naturalnych prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Farbka jest idealna.Też mi te paski bardziej odpowiadają.Można będzie poszaleć teraz z designem. Edytowane 9 Września 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Formy gotowe.Dzisiaj zaczynam odlewać Raptor11 i Baby Roach.Formy w wersji zamkniętej nie są na sprzedaż. Siberian Killer18. Przez weekend pobawię się z tymi wabiami.Zrobię parę wypasionych wersji. Edytowane 9 Września 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Cześć Tomek,mogę dostać 10 sztuk takiego percha z czwartego postu powyżej? Ta wersja ze zdjęcia gdzie są już oczy. Dzięki, daj znać. Pozdrawiam,Sławek Edytowane 9 Września 2016 przez slava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cześć Tomek,mogę dostać 10 sztuk takiego percha z czwartego postu powyżej? Ta wersja ze zdjęcia gdzie są już oczy. Dzięki, daj znać. Pozdrawiam,SławekTak bez problemu.Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Farbka jest idealna.Też mi te paski bardziej odpowiadają.Można będzie poszaleć teraz z designem.A inne kolorki też są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Baby Roach. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi