Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

E...no to jest inna "lyga" .Piękne ciałko.

Dla jerkbaita.Paczka Softów gotowa.Nie wiem co to za okazja itd.Janusz z Bielska pisał do mnie. Ledwo wyrobiłem się w czasie przed wyjazdem.Teraz będzie ok. tygodnia przerwy.Zamówienia można składać.Wrócę na 100%.To tylko interesy w sumie drobne a przy okazji do jednej Pani w celach powiedzmy-poznać rodzinę..Pewnie jakiś głębszy sens w tym jest choć sam go nie dostrzegam. ale z drugiej strony rozumiem.Niedługo Siberian Killer wędruję do klientów i będzie się starał wydłubać coś z dołków tamtejszych rzek.No i to tyle z -newsów . 

Trochę perełek ze sprzętów muchowych i castingowych wystawię niedługo na giełdzie. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Wczoraj testowałem Perch 65 i baby perch i oba jak widać skuteczne. Jakie te okonie żarłoczne całe gumy łykają.

Perch 65 

083b0efd907f9fd4med.jpg

Baby perch

b033dd9cbca577f0med.jpg

bd3283b7ee49e010med.jpg

Tomku na spokojnie jak wrócisz to tych pasiatych baby perch 

post-46714-0-36268200-1473189224_thumb.j

10 szt dla mnie przygotuj.  ;)

• Like 1

Mam też baby rufle boś mi dołożył przy takim większym zamówieniu, chyba 5 szt, kupowałem wtedy raptory 11, raptory te mniejsze, takie małe dwie płoteczki ciemne z pomarańczem na kopytku i zielono-seledynowe ruffle 9, wiem że wówczas ze 30 gum brałem różnych. Czekam na foto real płotki jak mi podejdzie to pewnie dorzucisz do baby Perch.

Edytowane przez Hunter_pike