DelTor0 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ladny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ladny zestaw Dzięki wreszcie zaczynam dochodzić do siebie i coś tam zaczyna wychodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 To się nazywa prawdziwy real fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 I jak tu zacząć zabawę z plastisolem jak poprzeczka tak wysoko podniesiona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Raptory 11 świetne! Będą jakoś w najblizszym czasie na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 wszystkie gumy Tomego są świetne ja tam mam u siebie taki mały zapas już można zarybiać no i takie tam zapasy już skrzynkowe no więc mam prawie 90% wszystkich tylko łownych przynęt od Ciebie Tomku. Tych jakie na moich wodach się nie sprawdziły pozbyłem się bo wolę mieć mniej a pewnych i łownych. Jest co pokazywać drapieżnikom przed paszczękami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Raptory 11 świetne! Będą jakoś w najblizszym czasie na giełdzie? Będą na weekend.Wstawię w sobotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Będą na weekend.Wstawię w sobotę. To piszę się na 5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Raptor 11 miazga.Tomek przesyłka u mnie, po baby roach, raptory i reale okoń/ruf zaklikam wkrótce, w następnym zamówieniu. Wolę zaczekać na percha 12, jak znam życie zmiażdży wszystko co było do tej pory w pasiastych klimatach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 wszystkie gumy Tomego są świetne ja tam mam u siebie taki mały zapas już można zarybiać no i takie tam zapasy już skrzynkowe Nie cytujemy zdjęć!! no więc mam prawie 90% wszystkich tylko łownych przynęt od Ciebie Tomku. Tych jakie na moich wodach się nie sprawdziły pozbyłem się bo wolę mieć mniej a pewnych i łownych. Jest co pokazywać drapieżnikom przed paszczękami. Przemek celowo tylko w gumach masz zadziory w kotwicach?Czy tylko jeszcze nie zdążyłeś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 To piszę się na 5 sztuk. Raptor 11 miazga.Tomek przesyłka u mnie, po baby roach, raptory i reale okoń/ruf zaklikam wkrótce, w następnym zamówieniu. Wolę zaczekać na percha 12, jak znam życie zmiażdży wszystko co było do tej pory w pasiastych klimatach........ Ok.Perch12 troszkę zajmie czasu.Na 100% jak już wyjdzie będzie miażdżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Przemek celowo tylko w gumach masz zadziory w kotwicach?Czy tylko jeszcze nie zdążyłeś...?Nie wszędzie jeszcze pousuwałem, wybacz, poprawię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Przy gumach zadziorów bym na hakach nie kasował.Bez przesady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Przy gumach zadziorów bym na hakach nie kasował.Bez przesady .Spadów nie ma , kupiłem ostatnio spory zapas haków vmc w dobrej cenie, zamieniłem wczoraj w gumach przed zrobieniem foto i nie pousuwałem ale i tak pousuwam bo czy z zadziorem czy bez jednakowo się ryby zacina tyle że mniejsze rany mają jak bez zadziorów, łatwiej i szybciej się je wypina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Raptor11.Nowe zestawienie kolorów. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tomku w jakiej cenie te raptory 11? i czy bedzie możliwość kupna jak poprzednio całego blistra z mixem kolorów w nieco niższej cenie niż na sztuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Te są na sztuki.Cena będzie podana jak wstawię na giełdę.Może jutro.Jak ktoś już chce wiedzieć.Pisać na priv. w tej sprawie. Edytowane 14 Września 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tomku, cieszę się, że wsparłeś konkurs "Opis miesiąca". W imieniu redakcji portalu, oraz pierwszego laureata, bardzo dziękuję! http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/#entry1974865 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Janusz.Następnym razem daj znać wcześniej.No problem.Ja też dziękuję za uznanie.Teraz układanko i gumisie ruszają do klientów.Szykuje się na większą produkcję.Wtryskarki itd.Gumy Hand Made będą non stop na maszynach nie ma szans osiągnąć takich efektów. i to czego nie cierpię robić ale klienci chcą bo łowne. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Baby Roach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Niedługo ostatnie porządki w sprzęcie.Jak by kogoś interesowało coś z tych sprzętów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dla zainteresowanych Raptor11/Perch85/Ruffe9 Pro. http://jerkbait.pl/topic/79241-s-tomys-bait-soft-lures-raptor11-ruffe9-pro-perch85/#entry1975868 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dzisiaj i jutro mocno pracowite dni.Przed chwilą przepalałem resztę form na Raptor11.Teraz pójdzie szybciej,a ten blacik 120/120cm musi być pełny do poniedziałku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Pamiętaj o mnie Liczę jeszcze na jakieś zielone oczojeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi