Tomy Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Pamiętaj o mnie Liczę jeszcze na jakieś zielone oczojeby Takie zaraz lecę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 To i ja jedna poprosze do mojego zamówienia i jedna tą fioletową i to by było na tyle.Podlicz Tomku i podeslij dane na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Fajrant Edytowane 17 Września 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Mała Uklejka/Słonecznica.Okoniowy klasyk. Do Slonecznicę i Baby Roach proponuje zbroić w czeburaszkę Edytowane 18 Września 2016 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Tomy widzę , że idziesz pełną parą . Ilość i jakość to zawsze trudno pogodzić .... a Tobie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Da się pogodzić tylko trzeba dobrze zabezpieczyć ręce i oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jazgary i Jazgarzyki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Mała Uklejka/Słonecznica.Okoniowy klasyk. P1410791.JPG P1410798.JPG Do Slonecznicę i Baby Roach proponuje zbroić w czeburaszkę Przepiękne :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Na koniec dniówki takie fantazyjne i dla treningu odlewania na 4 kolory 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Do Hiszpanii. Design-Meat of the devil. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Planujesz filmiki z pracą ?? Przydało by się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Planujesz filmiki z pracą ??Przydało by się robi tak profesjonalnie gumy że pracy lepszej nie widziałem u innych a Ty pytasz czy filmy będzie jeszcze nakręcał, kiedy ma mieć na to czas? Ilość zamówień jakie do Tomka spływają świadczy o ich łowności i wysokiej jakości wykonania. Pracę mają zajebistą, kupuj. Edytowane 21 Września 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ruffe9 Meat of the devil. Ruffe9 Pro. Słonecznica. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 robi tak profesjonalnie gumy że pracy lepszej nie widziałem u innych a Ty pytasz czy filmy będzie jeszcze nakręcał, kiedy ma mieć na to czas? Ilość zamówień jakie do Tomka spływają świadczy o ich łowności i wysokiej jakości wykonania. Pracę mają zajebistą, kupuj. Myślałem że Tomek cos napisze na ten temat bo kiedys mowił że będą filmiki. Co do łowności sie nie wypowiadaj bo na akwenach gdzie ja łowie nie byłeś Jak zobacze to sie zastanowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Gumy łowią.Niestety nie mam czasu nawet na to żeby iść na ryby,Tym bardziej na filmy..Jak będzie troszkę luzu na pewno zrobię.Na tą chwilę nie ma szans.Pozdrawiam wszystkich userów mojego ulubionego forum.Tomy. Edytowane 22 Września 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Dniówka pękła.Perch/Ruffe i nowy kolor Peacock85 i Baby Peacock. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Baby Pecock. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Tomy kolorystyka coraz bardziej finezyjna ..... robi się kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Raptory11.Wysyłki w poniedziałek.Paczki zaadresowane. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kurde szkoda że nie załapałem się na ten rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) To jest moment i zrobione Bro ! Takie mięcho jeszcze do kompletu Jutro będę próbował odlać na tym korpusie imitację linka.Jak wstrzelę się w kolory to zrobię wierną imitację tego gatunku w wersji SoftBait. Edytowane 24 Września 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witam Tomku dało by rade zrobić coś w kolorach makreli np. ciemny grzbiet przechodzący w niebieski a pozniej w srebrny z paskami jak okoni tylko srebrnymi .Tu gdzie jestem łowią szczupaki na martwe makrele wiec sprobowałbym im podać gumową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam Tomku dało by rade zrobić coś w kolorach makreli np. ciemny grzbiet przechodzący w niebieski a pozniej w srebrny z paskami jak okoni tylko srebrnymi .Tu gdzie jestem łowią szczupaki na martwe makrele wiec sprobowałbym im podać gumową Na "szczupy" Syberian Killer 18 stka.Już przetestowany.Na Rugi i na zawodach street fishing Gunki-team zaliczył szczupaka 80+ i są na 3 miejscu.Można to śmignąć w designie makreli.To już jest kawał mięsa.Guma waży 25 g. Edytowane 25 Września 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Sandacz jak żywy! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Holenderskim szczupakom powinny smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi