Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Planujesz filmiki z pracą ??

Przydało by się ;)

robi tak profesjonalnie gumy że pracy lepszej nie widziałem   u innych a Ty pytasz czy filmy będzie jeszcze nakręcał, kiedy ma mieć na to czas? Ilość zamówień jakie do Tomka spływają świadczy o ich łowności i wysokiej jakości wykonania. Pracę mają zajebistą, kupuj.  ;)

Edytowane przez Hunter_pike

robi tak profesjonalnie gumy że pracy lepszej nie widziałem u innych a Ty pytasz czy filmy będzie jeszcze nakręcał, kiedy ma mieć na to czas? Ilość zamówień jakie do Tomka spływają świadczy o ich łowności i wysokiej jakości wykonania. Pracę mają zajebistą, kupuj. ;)

Myślałem że Tomek cos napisze na ten temat bo kiedys mowił że będą filmiki.

Co do łowności sie nie wypowiadaj bo na akwenach gdzie ja łowie nie byłeś :)

Jak zobacze to sie zastanowie :)

• Like 2

Witam Tomku dało by rade zrobić coś w kolorach makreli np. ciemny grzbiet przechodzący w niebieski a pozniej w srebrny z paskami jak okoni tylko srebrnymi 

.Tu gdzie jestem łowią szczupaki na martwe makrele wiec sprobowałbym im podać gumową :)

Na "szczupy" Syberian Killer 18 stka.Już przetestowany.Na Rugi i na zawodach street fishing Gunki-team zaliczył szczupaka 80+ i są na 3 miejscu.Można to śmignąć w designie makreli.

To już jest kawał mięsa.Guma waży 25 g.

post-46714-0-82508700-1474785109_thumb.jpgpost-46714-0-79697300-1474784899_thumb.jpgpost-46714-0-17449600-1474784826_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 6