Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne .... ale to już chyba Ci ktoś kiedyś mówił ;)

Mnie trzeba chwalić non stop.Próżny jestem  :D

Weekend na maxa zawalony pracą.Jestem odrobiony.Teraz zostały sklepy do ogarnięcia przez ten tydzień.Jutro składamy nową kabinę i teraz dopiero zacznę jechać z tym tematem na pełnych obrotach.

Nitowanie oczek.

post-46714-0-56756700-1474826462_thumb.jpg

Takie zamówienie prywatne,nie na sklep.Ceny przy takiej ilości są hurtowe.Jutro tylko malowanie 50sztuk Perch 85 i wysyłka :) .No i rzecz jasna do tego parę ciekawych gratisów ;)

post-46714-0-07046500-1474826596_thumb.jpg

post-46714-0-44116800-1474826608_thumb.jpgpost-46714-0-49236400-1474826613_thumb.jpgpost-46714-0-43861200-1474826619_thumb.jpg

Teraz fajrant i chillout.Paczki zaadresowane.Jutro dziewuszka pójdzie wysłać.Jest młoda i sprytna powinna dać radę.Parzy świetną kawę i robi zaje,,,sty czaj.Przychodzi często do "tatusia" na kolanka :D  U mnie poniedziałek to niedziela :)

post-46714-0-45650100-1474826871_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 7

Jako,że ja obecnie nie mam czasu jezdzic na ryby także ostatnią paczkę przynęt od Tomka przekazałem swojemu ojcu. Człowiek typu alga-gnom,ale powoli mimo swojego wieku uczy się właściwie postępować nad wodą co niezmiernie cieszy.

Szczupaków na tej wodzie jest sporo, natomiast okoń 30+ to rzadkość, nawet dla wytrwanych łowców tego gatunku. Pierwszy jego wypad z takimi przynętami i złowił kilka fajnych jak na te warunki okoni i kilka szczupaczków 60+, ale tak jak mówię okoń tutaj to perełka.

2r7x6ie.jpg

Tomku, twórz tego okonia 12cm, potrzeba naturalnej przynęty jako alternatywy dla klasycznych gum.

• Like 3

Takie zamówienie prywatne,nie na sklep.Ceny przy takiej ilości są hurtowe.Jutro tylko malowanie 50sztuk Perch 85 i wysyłka :) .No i rzecz jasna do tego parę ciekawych gratisów ;)

Widzę, że moje zamówienie prawie gotowe.  Z góry dziękuję za gratisowe gumki.

Za dwa tygodnie, Twoje przynęty będą kusiły drapieżniki w Finlandii   :D

ps. Tomku pamiętaj o Peacock85 dla mnie.

Dla mnie moje też było hurtowe Tomku [emoji1][emoji1].Piękne kolorki...Napisz na priv co to za nowa dziewuszka [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To nie to co myślisz :) Chwilowy układ.Poprzeczka wiekowa jej nie puszcza a ja nie lubię sobie robić problemów i jeszcze całkiem nie zgłupiałem :)  

• Like 1

O to będzie ciekawie.Zamówienie już gotowe. :)

Też tak myślę.  80% przynęt gumowych będzie z pod twojej reki   :D

Mam nadzieje, że spiszą się równie dobrze jak na naszych wodach.  Za około 3 tygodnie fotorelacja z połowów  :)

Pięknie.Nowa kabina odlewnicza w trakcie montażu :)

Pięknie.  Miejmy nadzieję, że z nową kabiną powstaną także nowe wzory przynęt ?  oczywiście oprócz linka  :)

Edytowane przez jasieczek

Tomku, kiedy główki będą dostępne i z jakimi obciążeniami?  Z chęcią zostanę ich testerem  :D

Myślę że do m-ca Obciążenie ok.6g plus materiał żywica ok.2g=8g.Myślę zamontować jeszcze oczko od dołu do mocowania kotwicy a docelowo w gumie magnes neodymowy trzymający uzbrojenie.

Edytowane przez Tomy

Myślę że do m-ca Obciążenie ok.6g plus materiał żywica ok.2g=8g.Myślę zamontować jeszcze oczko od dołu do mocowania kotwicy a docelowo w gumie magnes neodymowy trzymający uzbrojenie.

Gumy będą odlewane  już z profilowanym przodem pod główkę, czy trzeba będzie ciąć przód i dopiero zbroić?

Fajne rozwiązanie z tym magnesem. Ciekawe tylko czy  nie będzie się wyrywał gumy, po holu ryby.