Tomy Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nowe kolory.Taka praca na zamówienie.Raptor11. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Piękne .... ale to już chyba Ci ktoś kiedyś mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Piękne .... ale to już chyba Ci ktoś kiedyś mówił Mnie trzeba chwalić non stop.Próżny jestem Weekend na maxa zawalony pracą.Jestem odrobiony.Teraz zostały sklepy do ogarnięcia przez ten tydzień.Jutro składamy nową kabinę i teraz dopiero zacznę jechać z tym tematem na pełnych obrotach.Nitowanie oczek. Takie zamówienie prywatne,nie na sklep.Ceny przy takiej ilości są hurtowe.Jutro tylko malowanie 50sztuk Perch 85 i wysyłka .No i rzecz jasna do tego parę ciekawych gratisów Teraz fajrant i chillout.Paczki zaadresowane.Jutro dziewuszka pójdzie wysłać.Jest młoda i sprytna powinna dać radę.Parzy świetną kawę i robi zaje,,,sty czaj.Przychodzi często do "tatusia" na kolanka U mnie poniedziałek to niedziela Edytowane 25 Września 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Człowiek nie wielbłąd napić się musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) tu kolorystyka to dopiero perfekcyjnie dopasowana ;-) Edytowane 25 Września 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jako,że ja obecnie nie mam czasu jezdzic na ryby także ostatnią paczkę przynęt od Tomka przekazałem swojemu ojcu. Człowiek typu alga-gnom,ale powoli mimo swojego wieku uczy się właściwie postępować nad wodą co niezmiernie cieszy.Szczupaków na tej wodzie jest sporo, natomiast okoń 30+ to rzadkość, nawet dla wytrwanych łowców tego gatunku. Pierwszy jego wypad z takimi przynętami i złowił kilka fajnych jak na te warunki okoni i kilka szczupaczków 60+, ale tak jak mówię okoń tutaj to perełka. Tomku, twórz tego okonia 12cm, potrzeba naturalnej przynęty jako alternatywy dla klasycznych gum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Takie zamówienie prywatne,nie na sklep.Ceny przy takiej ilości są hurtowe.Jutro tylko malowanie 50sztuk Perch 85 i wysyłka .No i rzecz jasna do tego parę ciekawych gratisów Widzę, że moje zamówienie prawie gotowe. Z góry dziękuję za gratisowe gumki.Za dwa tygodnie, Twoje przynęty będą kusiły drapieżniki w Finlandii ps. Tomku pamiętaj o Peacock85 dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dla mnie moje też było hurtowe Tomku [emoji1][emoji1].Piękne kolorki...Napisz na priv co to za nowa dziewuszka [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Widzę, że moje zamówienie prawie gotowe. Z góry dziękuję za gratisowe gumki.Za dwa tygodnie, Twoje przynęty będą kusiły drapieżniki w Finlandii ps. Tomku pamiętaj o Peacock85 dla mnie.O to będzie ciekawie.Zamówienie już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dla mnie moje też było hurtowe Tomku [emoji1][emoji1].Piękne kolorki...Napisz na priv co to za nowa dziewuszka [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo nie to co myślisz Chwilowy układ.Poprzeczka wiekowa jej nie puszcza a ja nie lubię sobie robić problemów i jeszcze całkiem nie zgłupiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Tomek próbowałeś już jakiś kombinacji pt. perch 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Tomek próbowałeś już jakiś kombinacji pt. perch 12 ?Nie.Teraz mam sporo pracy z odlewaniem aktualnej oferty.Robię też nową kabinę do odlewania softów.Chroniczny brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 O to będzie ciekawie.Zamówienie już gotowe. Też tak myślę. 80% przynęt gumowych będzie z pod twojej reki Mam nadzieje, że spiszą się równie dobrze jak na naszych wodach. Za około 3 tygodnie fotorelacja z połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Też tak myślę. 80% przynęt gumowych będzie z pod twojej reki Mam nadzieje, że spiszą się równie dobrze jak na naszych wodach. Za około 3 tygodnie fotorelacja z połowów Pięknie.Nowa kabina odlewnicza w trakcie montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tomku nie zapomnij o moich syberianach 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tomku nie zapomnij o moich syberianach 18Nie zapomnę.Jutro kabina powinna już być gotowa.Inaczej policzę fachurze postojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Pięknie.Nowa kabina odlewnicza w trakcie montażu Pięknie. Miejmy nadzieję, że z nową kabiną powstaną także nowe wzory przynęt ? oczywiście oprócz linka Edytowane 27 Września 2016 przez jasieczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 dziś doszło moje poprzednie zamówienie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 dziś doszło moje poprzednie zamówienie dziękuje To ja dziękuję chłopaki że kupujecie.Łowicie itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Główki jigowe R&L .Powrót do tematu .Pierwsze wzory testowe będą na bazie softbaita Ruffe9. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Główki jigowe R&L .Powrót do tematu .Pierwsze wzory testowe będą na bazie softbaita Ruffe9. Tomku, kiedy główki będą dostępne i z jakimi obciążeniami? Z chęcią zostanę ich testerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Tomku, kiedy główki będą dostępne i z jakimi obciążeniami? Z chęcią zostanę ich testerem Myślę że do m-ca Obciążenie ok.6g plus materiał żywica ok.2g=8g.Myślę zamontować jeszcze oczko od dołu do mocowania kotwicy a docelowo w gumie magnes neodymowy trzymający uzbrojenie. Edytowane 27 Września 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Myślę że do m-ca Obciążenie ok.6g plus materiał żywica ok.2g=8g.Myślę zamontować jeszcze oczko od dołu do mocowania kotwicy a docelowo w gumie magnes neodymowy trzymający uzbrojenie. Gumy będą odlewane już z profilowanym przodem pod główkę, czy trzeba będzie ciąć przód i dopiero zbroić?Fajne rozwiązanie z tym magnesem. Ciekawe tylko czy nie będzie się wyrywał gumy, po holu ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Gumy będą odlane dokładnie pod główkę.W zestawie będzie główka + 3 gumy gumki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi