drag Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jedna mniejsza chyba dla mnie .Mniejsza ale nie ostatnia.Wczoraj okonie fajnie tłukły w mini jazgary Tomku,bardzo fajna i skuteczna gumka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jedna mniejsza chyba dla mnie .Mniejsza ale nie ostatnia.Wczoraj okonie fajnie tłukły w mini jazgary Tomku,bardzo fajna i skuteczna gumka.Pozdrawiam.Zgadza się już poleciało Andrzej a w które Jazgary Ci okonie tłukły w te większe czy mniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 W mniejsze(chyba 7 bo tylko takie na razie mam).Zabawa była przednia,tym bardziej że jednocześnie potestowałem sobie nowego casta Major Crafta.Wielki plus dla jazgarów nie tylko za fajną pracę ale także za trwałość gumy .Jak opanuję zgrywanie zdjęć ze sprzętu myPhone to wstawię,chociaż jakość słabawa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dzięki Tomku za Raptory,dostałem sygnał z domu że dojechały.W weekend wodowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dzięki Tomku za Raptory,dostałem sygnał z domu że dojechały.W weekend wodowanie .Ok.Połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nowe wzorki się szykują. Raptor8 kolor na zamówienie. Raptor8.Kolory Boleniowe.Guma skuteczna między innymi na Rapy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Muszę to napisać ten Raptor8 na zamówienie to mistrzostwo świata,w sobotę szczupak 80cm i 6 okoni i wygrane zawody do dziś nie wiem o co chodzi,dodam że założyłem go 40 minut przed czasem końcowym trwania zawodów,a wcześniej wydawało się że ten zbiornik to pustynia.Tomku dzięki i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Muszę to napisać ten Raptor8 na zamówienie to mistrzostwo świata,w sobotę szczupak 80cm i 6 okoni i wygrane zawody do dziś nie wiem o co chodzi,dodam że założyłem go 40 minut przed czasem końcowym trwania zawodów,a wcześniej wydawało się że ten zbiornik to pustynia.Tomku dzięki i pozdrawiam.Dokładnie ten kolor ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 brzuch trochę jaśniejszy i ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 brzuch trochę jaśniejszy i ogon.Chodzi mi o kolor.Na fotce zawsze guma trochę inaczej wygląda niż w realu.Zwłaszcza przy nenówkach.To pewnie to bo innych podobnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jeśli tak, to ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Dzisiejsze wytopy Raptory8 . Ruffe9 w tym nowy kolor Ruffe9 Magic. Nowe wzory w trakcie tworzenia. Edytowane 5 Października 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Mnie trzeba chwalić non stop.Próżny jestem Wszystko na wysokim poziomie .Czas zacząć odkładać kasę Tomy bo różowe fugi warto by było zobaczyć na czarnych kafelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wszystko na wysokim poziomie .Czas zacząć odkładać kasę Tomy bo różowe fugi warto by było zobaczyć na czarnych kafelkach Nie wiem co młoda na to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Perch85 odlane.Jutro dekor i do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Dziś robiłem testy Twoich gum...wymiatają! Co prawda widzę je jako typowo sandaczowe przynęty a na wodzie na której dzisiaj łowiłem sandaczy brak wiec nie połowiłem za specjalnie ale jakość wykonania i praca w stosunku do twardości (mocy) silikonu po prostu perfekt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 Października 2016 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Dziś robiłem testy Twoich gum...wymiatają! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA ja dzisiaj wreszcie zrobiłem formy pod wzorki na nowe gumy .Niedługo krasnopiórka6 Jig i takie jedno dziwadełko-robal z kopytkiem .Potem trzeba zapolować na większego Jazgarza.Muszę zrobić większego Ruffe z 12cm na sandały. Edytowane 7 Października 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ta 9 tez jest ok( w opadzie pracuje jak cykada- można wyczuć drgania na delikatnym kiju)ale 12/13cm przy zachowaniu tej pracy będzie płacić! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tomek a które gumiaki najlepsze będą na szczupłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ta 9 tez jest ok( w opadzie pracuje jak cykada- można wyczuć drgania na delikatnym kiju)ale 12/13cm przy zachowaniu tej pracy będzie płacić! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk9 tka działa na Zandery ale jak są okonie to też w nią walą a trzeba coś selektywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Tomek a które gumiaki najlepsze będą na szczupłe?W sumie to każda moja guma działa dobrze na szczupłe ale takie typowe to Raptor12 i Syberian Killer18 .Ten ostatni to już trochę mięsa jest waga gumy 25g.No i bardzo dobrze na szczupłe Perch85. Edytowane 7 Października 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 W 12 tez bedą walić w chłodniejszej porze roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tomek -a gdyby raptora 11 ubrać w okoniowe kolory i paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tomek -a gdyby raptora 11 ubrać w okoniowe kolory i paski?To by była profanacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 No wiem, ale jerki roach też malowałeś na okonia- ludzie byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi