Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No wiem, ale jerki roach też malowałeś na okonia- ludzie byli zadowoleni

Ja takie chciałem i jestem bardzo zadowolony, zarówno malowane na okonia jak i na jazgarza kuszą drapieżniki, najczęściej bije w nie szczupak i okoń ale jak poprowadzi się na wleczonego po dnie z podbiciem co 4-5 zakręcenie korbą kusi też sandacze, połowiłem na nie sporo ryb do tej pory tyle że 99% ryb wypinam pod lustrem wody więc maluchom nie łapiącym się na regulaminowe minimum jb.pl nie robię sesji foto bo mnie to niepotrzebne.

Ja takie chciałem i jestem bardzo zadowolony, zarówno malowane na okonia jak i na jazgarza kuszą drapieżniki, najczęściej bije w nie szczupak i okoń ale jak poprowadzi się na wleczonego po dnie z podbiciem co 4-5 zakręcenie korbą kusi też sandacze, połowiłem na nie sporo ryb do tej pory tyle że 99% ryb wypinam pod lustrem wody więc maluchom nie łapiącym się na regulaminowe minimum jb.pl nie robię sesji foto bo mnie to niepotrzebne.

Pamiętam. Liczbą mnogą chciałem wywrzeć dodatkową presję na Tomka   B)

Tomek, nie wiem czemu nie mam jeszcze twoich gum :huh:   Czytam twojego posta juz tak dlugo, super B) Gdzie moge zamowic,i obejzec twoja oferte? Pozdrawiam, Adam

Tu pisz ale przez priv.co Cię interesuje :)

Szykowanie kolejnej paczuchy :)

post-46714-0-84967500-1476021628_thumb.jpgpost-46714-0-74380700-1476021634_thumb.jpgpost-46714-0-11276300-1476021643_thumb.jpg

post-46714-0-20116100-1476021655_thumb.jpgpost-46714-0-21806600-1476021661_thumb.jpgpost-46714-0-27956500-1476021667_thumb.jpg

Nowe wzory :)

post-46714-0-90999900-1476021764_thumb.jpg

Taka przymiarka do super banjo :) 

post-46714-0-56419100-1476021802_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Cuda tworzysz, do tego zdążyłem się przyzwyczaić. Jednak ta wzdręga... Majstersztyk. Coś przepięknego! :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands:

Dopiero będą fajne to odlew z formy wstępnej :) .Szukam jakiejś dziewuszki do pracy.Robótki ręczne + znajomość języka angielskiego,pakowanie,adresowanie,wysyłki itd.Poprzeczka wiekowa do 25 lat ale nie mniej niż 17 bo młoda będzie zazdrosna.Jak byś coś tam miał,wiedział dawaj znaka  :D .

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Wzdrążka Jig.Odlew z formy wstępnej

ale najpierw robię te robale.Praca zajebista.Będą po 2,5 zeta :)

Przytulę całą chmarę robali  + ławicę krasnopiórki , info zapodam na priv .

Na moich wodach przyda się taka odmienna przynęta jak robal ;)

Edytowane przez j-23

Dobrze   :)  .Wczoraj cała noc przegadana.Alkohol i chyba jakieś dziwki były.Ruszamy z wymianą gier na PS4 :) Perspektywy są piękne   :) .Za czasów PS1 to robiłem .Teraz się okazuje że kasa jest poi prostu bardzo kusząca. :) .Przynęty oczywiście będą ;).Młoda lubi grać i ogarnie ten biznesik :)

post-46714-0-04130800-1476103885_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Przytulę całą chmarę robali  + ławicę krasnopiórki , info zapodam na priv .

Na moich wodach przyda się taka odmienna przynęta jak robal ;)

Jedziem z tym śledziem jak to mówią :) To taki slang z moich młodych lat.Teraz zacznę jechać z nowościami.Młoda czasem tak gada że kompletnie nie wiem o co chodzi ale uczę się.

Nie wiem co młoda na to ;)

Odnośnie łazienki i różowej fugi na czarnych kafelkach to

młoda nie musi wiedzieć , powiesz ze jedziesz z agentem reklamy promować wyroby i rozdawać autografy :good: a przy okazji odwiedzisz  salon łazienkowy :D z opcją full serwis . Wszelkie SPA chowają się do nory tam gdzie chcę Cie zabrać :highfive: 

Edytowane przez j-23
  • Like 1

Odnośnie łazienki i różowej fugi na czarnych kafelkach to

młoda nie musi wiedzieć , powiesz ze jedziesz z agentem reklamy promować wyroby i rozdawać autografy :good: a przy okazji odwiedzisz  salon łazienkowy :D z opcją full serwis . Wszelkie SPA chowają się do nory tam gdzie chcę Cie zabrać :highfive:

Mimo tego że ją  chyba kocham.Jednak się skuszę  :D

• Like 1