Tomy Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 No wiem, ale jerki roach też malowałeś na okonia- ludzie byli zadowoleniBędzie Okoń12 stka.Skończę krasnopiórkę i biorę się za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 OK, nie marudzę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 No wiem, ale jerki roach też malowałeś na okonia- ludzie byli zadowoleniJa takie chciałem i jestem bardzo zadowolony, zarówno malowane na okonia jak i na jazgarza kuszą drapieżniki, najczęściej bije w nie szczupak i okoń ale jak poprowadzi się na wleczonego po dnie z podbiciem co 4-5 zakręcenie korbą kusi też sandacze, połowiłem na nie sporo ryb do tej pory tyle że 99% ryb wypinam pod lustrem wody więc maluchom nie łapiącym się na regulaminowe minimum jb.pl nie robię sesji foto bo mnie to niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Takie wydumki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Żeś Tomku wymyślił kutasa z kopytem Na samiczki jak znalazł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mi się to bardziej z larwą ważki kojarzy.Chodzi pięknie.Resztę na optykę dopelnia główka jigowa z przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ja takie chciałem i jestem bardzo zadowolony, zarówno malowane na okonia jak i na jazgarza kuszą drapieżniki, najczęściej bije w nie szczupak i okoń ale jak poprowadzi się na wleczonego po dnie z podbiciem co 4-5 zakręcenie korbą kusi też sandacze, połowiłem na nie sporo ryb do tej pory tyle że 99% ryb wypinam pod lustrem wody więc maluchom nie łapiącym się na regulaminowe minimum jb.pl nie robię sesji foto bo mnie to niepotrzebne. Pamiętam. Liczbą mnogą chciałem wywrzeć dodatkową presję na Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Tomek już ma presję na maxa Wzdrążka Jig.Odlew z formy wstępnej ale najpierw robię te robale.Praca zajebista.Będą po 2,5 zeta Edytowane 8 Października 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Cuda tworzysz, do tego zdążyłem się przyzwyczaić. Jednak ta wzdręga... Majstersztyk. Coś przepięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Tomku żeby nie było że ją nic nie lowie.Takie Holenderskie mamuski czekają na twoje syberiany już za tydzień testy ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Wreszcie rzeźko na zewnątrz 100 pak wychodzi taniej . Edytowane 9 Października 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Tomek, nie wiem czemu nie mam jeszcze twoich gum Czytam twojego posta juz tak dlugo, super Gdzie moge zamowic,i obejzec twoja oferte? Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Tomek, nie wiem czemu nie mam jeszcze twoich gum Czytam twojego posta juz tak dlugo, super Gdzie moge zamowic,i obejzec twoja oferte? Pozdrawiam, AdamTu pisz ale przez priv.co Cię interesuje Szykowanie kolejnej paczuchy Nowe wzory Taka przymiarka do super banjo Edytowane 9 Października 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Cuda tworzysz, do tego zdążyłem się przyzwyczaić. Jednak ta wzdręga... Majstersztyk. Coś przepięknego! Dopiero będą fajne to odlew z formy wstępnej .Szukam jakiejś dziewuszki do pracy.Robótki ręczne + znajomość języka angielskiego,pakowanie,adresowanie,wysyłki itd.Poprzeczka wiekowa do 25 lat ale nie mniej niż 17 bo młoda będzie zazdrosna.Jak byś coś tam miał,wiedział dawaj znaka . Edytowane 9 Października 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Wzdrążka Jig.Odlew z formy wstępnej ale najpierw robię te robale.Praca zajebista.Będą po 2,5 zeta Przytulę całą chmarę robali + ławicę krasnopiórki , info zapodam na priv .Na moich wodach przyda się taka odmienna przynęta jak robal Edytowane 9 Października 2016 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Dobrze .Wczoraj cała noc przegadana.Alkohol i chyba jakieś dziwki były.Ruszamy z wymianą gier na PS4 Perspektywy są piękne .Za czasów PS1 to robiłem .Teraz się okazuje że kasa jest poi prostu bardzo kusząca. .Przynęty oczywiście będą .Młoda lubi grać i ogarnie ten biznesik Edytowane 10 Października 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Przytulę całą chmarę robali + ławicę krasnopiórki , info zapodam na priv .Na moich wodach przyda się taka odmienna przynęta jak robal Jedziem z tym śledziem jak to mówią To taki slang z moich młodych lat.Teraz zacznę jechać z nowościami.Młoda czasem tak gada że kompletnie nie wiem o co chodzi ale uczę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ten Leżajsk to trochę słaby jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ten Leżajsk to trochę słaby jest. To nie mój.Ja jak już pije to spirytus.Od piwa to tylko brzuch rośnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ten Leżajsk to trochę słaby jest. Może i słaby ,ale za to jaki smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Może i słaby ,ale za to jaki smak.a no własnie spożywam i smak jest niezły.Dziś pierwsze oględziny syberianów i powiem krótko jest OK zresztą jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Fakt Leżajsk Chmiel to chyba ostatnie piwo na rynku które jest naprawdę super.Jak ktoś lubi .Niestety nie mogę sobie pozwolić na odlot i mocne danie w palnik.Dużo pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Nie wiem co młoda na to Odnośnie łazienki i różowej fugi na czarnych kafelkach tomłoda nie musi wiedzieć , powiesz ze jedziesz z agentem reklamy promować wyroby i rozdawać autografy a przy okazji odwiedzisz salon łazienkowy z opcją full serwis . Wszelkie SPA chowają się do nory tam gdzie chcę Cie zabrać Edytowane 10 Października 2016 przez j-23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Odnośnie łazienki i różowej fugi na czarnych kafelkach tomłoda nie musi wiedzieć , powiesz ze jedziesz z agentem reklamy promować wyroby i rozdawać autografy a przy okazji odwiedzisz salon łazienkowy z opcją full serwis . Wszelkie SPA chowają się do nory tam gdzie chcę Cie zabrać Mimo tego że ją chyba kocham.Jednak się skuszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi