Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Bez przegubów będzie bardzo mocno lusterkować.Przy tej wielkości wabia można pomyśleć o obciążeniu w środku. 

w sumie gumowy pullbait to mógłby być dobry pomysł, myślisz wrzucić obciążenie na stelażu ( i do stelaża kotwiczki) czy raczej zatopienie obciążenia (i zbrojenie dozbrojka+ główka)? 20 g ołowiu w brzuchu (kurde, źle to brzmi :) ) i kotwiczki... Robi się coraz ciekawiej :)

Świetne gumki, o co chodzi z przepalaniem formy?

ps. Jeśli byś chciał, to mogę wrzucić zdjęcia kopyta 9' uzbrojonego właśnie na stelażu, wbrew pozorom jak się to dobrze zrobi to gumka na prawdę dobrze chodzi, nie jest "usztywniona"

pps. :)  Dążysz raczej do pracy lusterkującej czy szerokie wymachy ogonem w tej dużej gumie (nie wiem jak ją nazwiesz, "giant syberian"? :)

Edytowane przez sneyks123
  • Like 1

no chłopie z tym podpisem do zdjęcia nr. 1 to nie wiem czy nie zagalopowałeś się trochę. Nie sądzisz że należy się jakiś szacunek ludziom którzy codziennie przed smiercią patrzyli na ten tekst? Nie jest to slogan do wycierania nosa. Dobrze że do tych bojówek nie założyłeś ssesmańskiej góry munduru

Edytowane przez marcin wojtczak
  • Like 2

Kiedyś najlepszy wątek na jerku ....Od faceta można było brać przykład za zapał do robienia przynęt....

Dziś ?? LEKARZA!!! ..dajcie mu lekarza, bo to co on tu robi zasługuje na chłostę.....

U mnie od dziś zero szacunku dla Twojej osoby ( to samo powiem Ci w oczy na jakimś zlocie,targach ,lub każdym innym miejscu  na ziemi) !!!

Bo uwierz, wychowałem się w miejscu gdzie napiętę ,wąskie wychudzone glizdy z fajkami w buźce i scyzorykami nie robią tam wrażenia ...

Edytowane przez bobesku
  • Like 3

Nie przesadzajcie Panowie z tą wrażliwością, to nie jest zdjęcie pod obozową bramą i zapewne co innego oznaczają te słowa w pracoholicznym ujęciu Tomka...

Jego ta robota czyni wolnym,- tak trudno to zrozumieć?

Poza tym to tylko słowa,- skądinąd mądre, a to, że zostały kiedyś użyte w szyderczy i cyniczny sposób przez hitlerowców nie powoduje zmiany ich sensu...

Faktem jest, że i mnie czasem gdy odwiedzam wątek Tomka uderza, duża,- zbyt duża "dawka prywatności" co tak średnio pasuje do kreowanego wizerunku, ale chyba nie tak trudno jest zaakceptować kogoś takim jakim jest nawet jak pokazuje coś co budzi niesmak, bo w gruncie rzeczy każdy kreuje swój wizerunek sam... Czy on jest prawdziwy czy ma charakter maski wie tylko jego twórca.

Edytowane przez Rheinangler

Czcionka budzi skojarzenia, ale chcąc kogoś zrozumieć trzeba właśnie jego słuchać a nie swoich skojarzeń czy stereotypów ,- bo w przeciwnym razie to prosta droga do niewiedzy, nieznajomości i pełnego niezrozumienia... co właśnie nastąpiło  :mellow:

Sytuacja jest nieco podobna to tej w której Artyści przez swoje dzieło, często zbyt głębokie w przekazie dla mas dotykają jakiejś granicy społecznego odbioru za którą kończy się zrozumienie mas i zaczyna nerwowy odpór i negacja, słowa o bezczeszczeniu symboli i wartości co najczęściej nie ma nic wspólnego z ideą twórcy, choć efekt szoku jest zamierzony...

Może za gruby ten przykład do takiej bździny ale mechanizm niezrozumienia i nadinterpretacji ten sam....

Edytowane przez Rheinangler

Czcionka budzi skojarzenia, ale chcąc kogoś zrozumieć trzeba właśnie jego słuchać a nie swoich skojarzeń czy stereotypów ,- bo w przeciwnym razie to prosta droga do niewiedzy, nieznajomości i pełnego niezrozumienia... co właśnie nastąpiło  :mellow:

Dokładnie ;)

Edytowane przez Tomy

Teraz mi się tak przypomniało Tomek, jak wszyscy piali z zachwytów nad opisem jakiegoś kija w Twoim wątku tą właśnie czcionką i na dodatek z jakimś elementem przypominającym krzyż żelazny  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

No to było dla Ś.P. kolegi Wolfa.Co do niektórych kolegów którzy nieco się zagalopowali.Przegiąłem z tą czcionką.

post-46714-0-10483300-1477654166_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

@

Rheinangler

Ciekawe gdyby Ci zatłukli  tam całą rodzinę,albo "chociaż" połowę....pisałbyś to samo co teraz wypisujesz?? To nie stereotypy a m.in NASZA HISTORIA!!!

Nie ma ktoś szacunku dla  niej,nie ma dla mnie....tyle ode mnie....już tu nie napisze (szukać mnie na PW)

...

Kto wiatr sieje,burze będzie zbierał

• Like 1

Kiedyś najlepszy wątek na jerku ....Od faceta można było brać przykład za zapał do robienia przynęt....

Dziś ?? LEKARZA!!! ..dajcie mu lekarza, bo to co on tu robi zasługuje na chłostę.....

U mnie od dziś zero szacunku dla Twojej osoby ( to samo powiem Ci w oczy na jakimś zlocie,targach ,lub każdym innym miejscu na ziemi) !!!

Bo uwierz, wychowałem się w miejscu gdzie napiętę ,wąskie wychudzone glizdy z fajkami w buźce i scyzorykami nie robią tam wrażenia ...

Jakub dobrze napisane - kiedyś... ten wątek już dawno temu przestał taki być, niestety...

Masowe zabijanie "odbitek", którego nikt jakby nie zauważa. Niewymiarowe szczupaki, sandacze i oczywiście wszystko z odlowow...

Pozdr

M

• Like 2

Jakub dobrze napisane - kiedyś... ten wątek już dawno temu przestał taki być, niestety...

Masowe zabijanie "odbitek", którego nikt jakby nie zauważa. Niewymiarowe szczupaki, sandacze i oczywiście wszystko z odlowow...

Pozdr

M

Ta  :) Ciebie mi tu brakowało  :D.Melanzyk czy ja się wypowiadam na temat Twoich "dzieł" ? Miej chłopie choć trochę klasy.Trochę!!! i nie rób sam z siebie człowieka niepoważnego   :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1