Tomy Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) W poniedziałek wysyłki!!! Tak jak obiecałem. Edytowane 28 Października 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 A tera idę na wesele i co beje to beje W poniedziałek wysyłki!!! Tak jak obiecałem.Dobry reset poprawia "Twórcze Myślenie" - pamiętaj o tym Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dobry lekarz zaleca raz w roku się tak zaj...żeby się oczyścić...psychicznie oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) A no Dobrze się stało ogólnie.Okazało się kto jest kto. . Edytowane 22 Października 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Uważam, że Twórczość w tym wątku jest najważniejsza.Każdy ma swoje podejście do życia...Każdy ma wolności wyrażania swojej opinii.Panowie piszecie, że to już nie taki sam wątek..Uważam, że wkrada się tu za dużo rzeczy z życia Tomka.Możliwe, że to co po niektórych irytuje.Ja skupiam się na przynętach i do tej pory chylę czoła... Tomku nie jestem frajerem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Strasznie się tu zrobiło nie fajnie, na razie sprzątnąłem ostatnią stronę. Proszę o spokój i przestrzeganie regulaminu jerkbait.pl, zwłaszcza Ciebie Tomy proszę o powściągliwość w wypowiedzi, nie ma zgody na wulgaryzmy i obrażanie innych. Edytowane 22 Października 2016 przez milupa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Strasznie się tu zrobiło nie fajnie, na razie sprzątnąłem ostatnią stronę. Proszę o spokój i przestrzeganie regulaminu jerkbait.pl. Edytowane 26 Października 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wątek zamknięty do końca weekendu - co by głowa wywietrzała trochę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dzisiaj trochę chemicznych eksperymentów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) a jaki to model, znasz oznaczenie/kod ? edit : znalazłem : Savage Gear Tournament Series Ball Jig HeadsTo jest też dobry patent do zbrojenia większych gum. Edytowane 24 Października 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Próbne odlewy robali. Perch12.Malowanie ukończone.Jutro rano wysyłki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Piękne kolorki [emoji4][emoji4]Praca bardziej agresywna? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Piękne kolorki [emoji4][emoji4]Praca bardziej agresywna? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPerch dość mocno ogonem plus lusterkowanie na boki.Robale ładnie wywijają.Ciekawskie okonie powinny reagować. Edytowane 24 Października 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kiedy Tomek wrzucasz robale na giełdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kiedy Tomek wrzucasz robale na giełdę ?Marcinie nie wiem.Teraz realizuje to co zamówione.Myślę że na przyszły weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Tajmienie zaliczone . Edytowane 24 Października 2016 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Tomy, te wkręty z główkami ołowianymi, co mówisz, że są dobre do dużych gum, to nie prawda. Nie nadają się do dużych gum 20+cm. Ponieważ wkręt jest zbyt krótki i z czasem zgubisz gumę Lepsze są już cork screwy kit M/L bo L już są dłuższe, ale to ciągle do gum ok 20cm, na większe potrzebne są dłuższe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Tomasz daj znać ile taka wyprawa do rosij mniej więcej kosztuje, ja za rok chce w końcu spełnić swoje marzenie. Życie ucieka a człowiek żyje jak trup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Tomasz daj znać ile taka wyprawa do rosij mniej więcej kosztuje, ja za rok chce w końcu spełnić swoje marzenie. Życie ucieka a człowiek żyje jak trup.Między 11 a 15 tysięcy złotych.To Krzysztof z FishingArt był.Mnie nie stać na takie eskapady. Edytowane 25 Października 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Nowa guma na Szczupaki i Tajmienie-Syberian25 będzie imitacją pstrąga w wymiarze ok.25cm.Dam znać w jakim terminie.Podgląd z tworzenia i wyrób gotowy będzie na stronie firmowej w głównym menu.Mniejszy model 18cm będzie również dostępny. Guma Perch 12 waży ok.15,5g. Edytowane 26 Października 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Próbna partia MikroPerch Jointed. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Próbna partia MikroPerch Jointed. P1430322.JPGP1430325.JPGP1430316.JPGAle będzie zabawa, jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Próbna partia MikroPerch Jointed. Tomku, jakie wymiary ma MikroPerch Jointed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ale będzie zabawa, jak cholera No ja to na pewno będę miał z tym zabawę.Dwa palce już spalone ale już obczaiłem o co chodzi i jakoś idzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Tomku, jakie wymiary ma MikroPerch Jointed ?ok.6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi