Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że Twórczość w tym wątku jest najważniejsza.Każdy ma swoje podejście do życia...Każdy ma wolności wyrażania swojej opinii.Panowie piszecie, że to już nie taki sam wątek..Uważam, że wkrada się tu za dużo rzeczy z życia Tomka.Możliwe, że to co po niektórych irytuje.Ja skupiam się na przynętach i do tej pory chylę czoła...

Tomku nie jestem frajerem...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Strasznie się tu zrobiło nie fajnie, na razie sprzątnąłem ostatnią stronę. 

Proszę o spokój i przestrzeganie regulaminu jerkbait.pl, zwłaszcza Ciebie Tomy proszę o powściągliwość w wypowiedzi, nie ma zgody na wulgaryzmy i obrażanie innych.

Edytowane przez milupa
  • Like 5

Tomy, te wkręty z główkami ołowianymi, co mówisz, że są dobre do dużych gum, to nie prawda. Nie nadają się do dużych gum 20+cm. Ponieważ wkręt jest zbyt krótki i z czasem zgubisz gumę ;)

Lepsze są już cork screwy kit M/L bo L już są dłuższe, ale to ciągle do gum ok 20cm, na większe potrzebne są dłuższe.

Pozdrawiam

Tomasz daj znać ile taka wyprawa do rosij mniej więcej kosztuje, ja za rok chce w końcu spełnić swoje marzenie. Życie ucieka a człowiek żyje jak trup.

Między 11 a 15 tysięcy złotych.To Krzysztof z FishingArt był.Mnie nie stać na takie eskapady.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Nowa guma na Szczupaki i Tajmienie-Syberian25 będzie imitacją pstrąga w wymiarze ok.25cm.Dam znać w jakim terminie.Podgląd z tworzenia i wyrób gotowy będzie na stronie firmowej w głównym menu.Mniejszy model 18cm będzie również dostępny.

post-46714-0-46384300-1477419330_thumb.jpg

post-46714-0-36857000-1477419308_thumb.jpgpost-46714-0-76539000-1477419310_thumb.jpgpost-46714-0-71356200-1477419312_thumb.jpg

Guma Perch 12 waży ok.15,5g.

post-46714-0-14873500-1477469110_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 6