cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Finalna wersja.Co nie co jest na giełdzie twórców http://jerkbait.pl/topic/81741-s-tomys-bait-soft-lures-perch85-new-ruffe9-new/?p=2009677 P1430708.JPGP1430722.JPG P1430736.JPGP1430727.JPGPoziom MASTER... To się nazywa SZTUKA i grzechem jest tym rzucać do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Poziom MASTER... To się nazywa SZTUKA i grzechem jest tym rzucać do wody Dzięki.Trening malowania oczek płotki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Tak żeby nie wyjść z wprawy Boleniówka na przyszły rok będzie.Padło na Raptora6BS.Nabierze ok. 1cm długości.Zostanie tylko kształt i praca a optycznie to zobaczycie na przyszły rok.Tym czasem trenuję z folią i uważnie podglądam Japońskich mistrzów. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak żeby nie wyjść z wprawy P1430639.JPGA może jakieś wzdręgi planujesz albo okonki ? Jak coś się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) A może jakieś wzdręgi planujesz albo okonki ? Jak coś się piszę w twardej wersji ? Myślę że na zimę tak.Jazgarzyk twitchbait i Okonek.Koledzy którzy na to połowili chcą nimi ćwiczyć pod lodem.Zrobić trzeba jakąś tam partyjkę Edytowane 3 Listopada 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 w twardej wersji ? Myślę że na zimę tak.Jazgarzyk twitchbait i Okonek.Koledzy którzy na to połowili chcą nimi ćwiczyć pod lodem.Zrobić trzeba jakąś tam partyjkę Proszę odłożyć mi od razu po sztuce... Poluję na nie sporo czasu Więc choćby się waliło i palilo grzecznie proszę o komplecik bo Żyć Ci nie dam inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Proszę odłożyć mi od razu po sztuce... Poluję na nie sporo czasu Więc choćby się waliło i palilo grzecznie proszę o komplecik bo Żyć Ci nie dam inaczej ok.Terminu nie podam ale będę się starał wyrobić z tym dość szybko.Przez weekend odleję.W sumie to robię pomieszczenie,osobną pracownię do małej produkcji woblerów. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Szychta od 6 rano do 22 giej.Zamówienie dla kolegi na sklep ok.350 gum.Ledwo zipię .Po weekendzie zabieram się za gumki na maxa wypasione dla klientów z giełdy.One będą dostępne tylko i wyłącznie u mnie przez okres 1-2 m-cy.Potem będą dostępne w sklepach.Pracuję obecnie nad podbiciem poprzeczki w SoftBaitach.Te następne to juz ciężko będzie odróżnić od żywej ryby. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Grubo Niezly zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Już ciężko odróżnić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Szychta od 6 rano do 22 giej.Zamówienie dla kolegi na sklep ok.350 gum.Ledwo zipię .Po weekendzie zabieram się za gumki na maxa wypasione dla klientów z giełdy.One będą dostępne tylko i wyłącznie u mnie przez okres 1-2 m-cy.Potem będą dostępne w sklepach.Pracuję obecnie nad podbiciem poprzeczki w SoftBaitach.Te następne to juz ciężko będzie odróżnić od żywej ryby.Tomek, weź się tak nie staraj - ktoś cię pod....oli, że narybek marynujesz i na handel wystawiasz Edytowane 6 Listopada 2016 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Tomek, weź się tak nie staraj - ktoś cię pod....oli, że narybek marynujesz i na handel wystawiasz no,no Nowy model gumki się szykuje.Perch7 jointed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Proszę odłożyć mi od razu po sztuce... Poluję na nie sporo czasu Więc choćby się waliło i palilo grzecznie proszę o komplecik bo Żyć Ci nie dam inaczej Leję Jazgarzyki . Tak to będzie wyglądało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kusiiiii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Leję Jazgarzyki . P1430793.JPG Tak to będzie wyglądało. P1380028.JPG post-46714-0-79187000-1458759303.jpgProszę mi odłożyć po sztuce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Proszę mi odłożyć po sztuce PozdrawiamOkejas !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Ty Tomek te twoje jointy to wszystkim szczytówki połamią [emoji38] Edytowane 6 Listopada 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) . Edytowane 6 Listopada 2016 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) no,no Nowy model gumki się szykuje.Perch7 jointed.[/]Ty Tomek te twoje jointy to wszystkim szczytówki połamią [emoji38]6 stka wyszła super.Jak będzie w 7 mką to zobaczę.Jak coś to się poprawi ale raczej będzie zasuwać tak jak ta mniejsza gumka.Potem uklejkę pod bolki trzeba będzie zrobić też rzecz jasna jointed. Edytowane 6 Listopada 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Robal.Połączenie 2 różnych materiałów.Przód pływający tył standardowy plastisol . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Malowanie Ruffe9 . MiniPerch Jointed. Edytowane 8 Listopada 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Po weekendzie będą dostępne gumy Perch6 jointed i Perch7 jointed w wersji wypasionej.Pracuje teraz nad udoskonaleniem ich malowania,przyspieszeniem produkcji bez zaniżania jakości co najprawdopodobniej przełoży się na niższą cenę.Ale i tak ładnie ludzie pokupowali.Wysyłki poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 w twardej wersji ? Myślę że na zimę tak.Jazgarzyk twitchbait i Okonek.Koledzy którzy na to połowili chcą nimi ćwiczyć pod lodem.Zrobić trzeba jakąś tam partyjkę A rąk ci nie zabraknie???? Czasu na pewno. Szkoda że nie mieszkam bliżej bo .... chciałbym malować u takiego Mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Na kurs malowania woblerów mam 2 chętnych na grudzień.Sprawa poszła dobrze.Dzisiaj topię to.Zapraszam na kurs. Edytowane 11 Listopada 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Na otarcie łez Zmiana totalna.Nowe życie.Piszę maile z diabłami oni pomogą .W grudniu pierwszy mój uczeń zaprezentuje swoje woblery i ich malowane.Siłę przekazu mam mocną i jestem pewny w 100% że to wypali.Forma pod ZZ"Rap 85 już na dniach.To taki przykład będzie.Dla producentów woblerów będą dostępne również kopiały do form,materiały w kooperacji z modelarnia24 itd. Edytowane 11 Listopada 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi