Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Poziom MASTER... To się nazywa SZTUKA i grzechem jest tym rzucać do wody :)

• Like 1

Tak żeby nie wyjść z wprawy ;) Boleniówka na przyszły rok będzie.Padło na Raptora6BS.Nabierze ok. 1cm długości.Zostanie tylko kształt i praca a optycznie to zobaczycie na przyszły rok.Tym czasem trenuję z folią i uważnie podglądam Japońskich mistrzów.

post-46714-0-28686400-1478210742_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

A może jakieś wzdręgi planujesz albo okonki ? :) Jak coś się piszę :)

w twardej wersji ? Myślę że na zimę tak.Jazgarzyk twitchbait i Okonek.Koledzy którzy na to połowili chcą nimi ćwiczyć pod lodem.Zrobić trzeba jakąś tam partyjkę :)

post-46714-0-60187800-1478211563_thumb.jpg

post-46714-0-33292400-1478211580_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

w twardej wersji ? Myślę że na zimę tak.Jazgarzyk twitchbait i Okonek.Koledzy którzy na to połowili chcą nimi ćwiczyć pod lodem.Zrobić trzeba jakąś tam partyjkę :)

Proszę odłożyć mi od razu po sztuce... Poluję na nie sporo czasu :) Więc choćby się waliło i palilo grzecznie proszę o komplecik bo Żyć Ci nie dam inaczej :)

Proszę odłożyć mi od razu po sztuce... Poluję na nie sporo czasu :) Więc choćby się waliło i palilo grzecznie proszę o komplecik bo Żyć Ci nie dam inaczej :)

ok.Terminu nie podam ale będę się starał wyrobić z tym dość szybko.Przez weekend odleję.W sumie to robię pomieszczenie,osobną pracownię do małej produkcji woblerów.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Szychta od 6 rano do 22 giej.Zamówienie dla kolegi na sklep ok.350 gum.Ledwo zipię :).Po weekendzie zabieram się za gumki na maxa wypasione dla klientów z giełdy.One będą dostępne tylko i wyłącznie u mnie przez okres 1-2 m-cy.Potem będą dostępne w sklepach.Pracuję obecnie nad podbiciem poprzeczki w SoftBaitach.Te następne to juz ciężko będzie odróżnić od żywej ryby.

post-46714-0-36193700-1478385812_thumb.jpg

• Like 5

Szychta od 6 rano do 22 giej.Zamówienie dla kolegi na sklep ok.350 gum.Ledwo zipię :).Po weekendzie zabieram się za gumki na maxa wypasione dla klientów z giełdy.One będą dostępne tylko i wyłącznie u mnie przez okres 1-2 m-cy.Potem będą dostępne w sklepach.Pracuję obecnie nad podbiciem poprzeczki w SoftBaitach.Te następne to juz ciężko będzie odróżnić od żywej ryby.

Tomek, weź się tak nie staraj - ktoś cię pod....oli, że narybek marynujesz i na handel wystawiasz ;)

Edytowane przez Maciej_K
  • Like 1

no,no :)

Nowy model gumki się szykuje.Perch7 jointed.[/]Ty Tomek te twoje jointy to wszystkim szczytówki połamią [emoji38]

6 stka wyszła super.Jak będzie w 7 mką to zobaczę.Jak coś to się poprawi ale raczej będzie zasuwać tak jak ta mniejsza gumka.Potem uklejkę pod bolki trzeba będzie zrobić też rzecz jasna jointed. 

Edytowane przez Tomy

Po weekendzie będą dostępne gumy Perch6 jointed i Perch7 jointed w wersji wypasionej.Pracuje teraz nad udoskonaleniem ich malowania,przyspieszeniem produkcji bez zaniżania jakości co najprawdopodobniej przełoży się na niższą cenę.Ale i tak ładnie ludzie pokupowali.Wysyłki poszły.

post-46714-0-77135800-1478797717_thumb.jpg

A rąk ci nie zabraknie???? Czasu na pewno.

Szkoda że nie mieszkam bliżej bo .... chciałbym malować u takiego Mistrza. :)

Na otarcie łez :) Zmiana totalna.Nowe życie.Piszę maile z diabłami oni pomogą :) .W grudniu pierwszy mój uczeń zaprezentuje swoje woblery i ich malowane.Siłę przekazu mam mocną i jestem pewny w 100% że to wypali.Forma pod ZZ"Rap 85 już na dniach.To taki przykład będzie.Dla producentów woblerów będą dostępne również kopiały do form,materiały w kooperacji z modelarnia24 itd.

post-46714-0-86267900-1478836302_thumb.jpgpost-46714-0-40940100-1478836308_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy