Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz będie mała przerwa.Odlewam większą partię gum.Jak by ktoś był chętny na te modele,są na giełdzie twórców.

http://jerkbait.pl/topic/82621-s-tomys-bait-soft-lures-perch12perch85perch7-jointedperch6-jointedruffe9-pro/

Potem z woblerami muszę się odrobić i będzie przerwa w gumach.Nowy Model woblera bezsterowego Bafomet14 [14cm ok.45g] już w trakcie tworzenia.Dopieszczam szczegóły.Pierwsze testy w Hiszpanii.

post-46714-0-01784000-1479742110_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

To nie malowanie.Wszystkie barwniki są w masie.Lane są na 3 kolory.Oczka jedynie podciągnięte farbką.

Ciuchy wędkarskie doszły.

attachicon.gifP1410298.JPG

Panie Tomaszu, jeśli to nie tajemnica to co to za bluza? Rozmumiem ze loga są dodane, ale sama bluza jest swietna. Prosił bym o linka/namiar. Dziękuję.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Panie Tomaszu, jeśli to nie tajemnica to co to za bluza? Rozmumiem ze loga są dodane, ale sama bluza jest swietna. Prosił bym o linka/namiar. Dziękuję.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Nie mam pojęcia co to jest.Dostałem kurtkę,bluze i to na szyje ,od grupy która brała udział w mistrzostwach street fishing w Rotterdamie.Łowili również na moje gumy.Zapytam Adika może poda link :) .Na mnie już za duża.Jak mi to wysyłali ważyłem 98 kilo teraz 78 ale na pamiątkę zostanie :) 

Edytowane przez Tomy

Planujesz może kiełbie w wersji hb ? Coś jak jazgarzyki ?

No i zalałem.Wrąbałem mu dość kokretny balast.Zobaczę,jak wyczaruje z tego pracę i przejdzie testy na oksach pozytywnie to może będą te małe kiełbie w wersji HB.Najwyżej formy na szprycę zrobię jak będzie źle szło zalewanie  grawitacyjne.  

Poproszę jednego odłożyć do wcześniej odlanego jazgarza :)

Fruwał po pracowni ale już powoli łapię jak je malować. :) .Ten na fotce do nauki malowawnia.Skurwiel  nic nie robi,całkowity brak pracy  :lol: ale zrobię balast jak w Ruffe i będzie dobrze.

Ten niebieski kolor u góry skrzeli potrzebny jak koszula w dupie.Tak tydzień ćwiczeń i będą jak żywe.

post-46714-0-62598500-1479926592_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

W realu i tak to lepiej wygląda.Muszę jakiegoś fotografa zapytać jak fotki robić żeby to przekazać.Jutro spróbuję z małymi okonkami jointed tej techniki barwienia.Odlałem sobie dzisiaj z 50 sztuk i się będę bawił :) . Dzięki za słowa uznania koledzy.

najlepiej i najłatwiej - namiot bezcieniowy + 2 - 3 lampy światła stałego 5600K, jakaś lustrzanka i ostra pucha - może być z makro :)