DelTor0 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 O kurcze, mega dopracowane! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Cześć Tomku.Perczyki 12 już u mnie,jeden już na agrafce i czeka do niedzieli .Córeczki były przy rozpakowywaniu i miałem niezłą przeprawę aby gumki ocalić .Dzięki,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Cześć Tomku.Perczyki 12 już u mnie,jeden już na agrafce i czeka do niedzieli .Córeczki były przy rozpakowywaniu i miałem niezłą przeprawę aby gumki ocalić .Dzięki,pozdrawiam. Super.Fajnie że się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Perch 7 w nowej szacie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Temat oka przepięknie dopracowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 "Mina" tego okonia wygląda jakby przez przypadek w śpiącego szczupaka przy***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 "Mina" tego okonia wygląda jakby przez przypadek w śpiącego szczupaka przy***** Lepirj się zbroi jak ma otwartą paszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Perch 6 Jointed. Perch 7 Jointed. Edytowane 19 Listopada 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Odlewanie Roach85. Perch12 Natural. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Perch85 gotowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Teraz będie mała przerwa.Odlewam większą partię gum.Jak by ktoś był chętny na te modele,są na giełdzie twórców. http://jerkbait.pl/topic/82621-s-tomys-bait-soft-lures-perch12perch85perch7-jointedperch6-jointedruffe9-pro/ Potem z woblerami muszę się odrobić i będzie przerwa w gumach.Nowy Model woblera bezsterowego Bafomet14 [14cm ok.45g] już w trakcie tworzenia.Dopieszczam szczegóły.Pierwsze testy w Hiszpanii. Edytowane 21 Listopada 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Kiłebie 7 Soft w trakcie tworzenia Darek dzieki za dawce Edytowane 23 Listopada 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 To nie malowanie.Wszystkie barwniki są w masie.Lane są na 3 kolory.Oczka jedynie podciągnięte farbką.Ciuchy wędkarskie doszły. P1410298.JPGPanie Tomaszu, jeśli to nie tajemnica to co to za bluza? Rozmumiem ze loga są dodane, ale sama bluza jest swietna. Prosił bym o linka/namiar. Dziękuję. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Panie Tomaszu, jeśli to nie tajemnica to co to za bluza? Rozmumiem ze loga są dodane, ale sama bluza jest swietna. Prosił bym o linka/namiar. Dziękuję. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaNie mam pojęcia co to jest.Dostałem kurtkę,bluze i to na szyje ,od grupy która brała udział w mistrzostwach street fishing w Rotterdamie.Łowili również na moje gumy.Zapytam Adika może poda link .Na mnie już za duża.Jak mi to wysyłali ważyłem 98 kilo teraz 78 ale na pamiątkę zostanie Edytowane 23 Listopada 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Planujesz może kiełbie w wersji hb ? Coś jak jazgarzyki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Planujesz może kiełbie w wersji hb ? Coś jak jazgarzyki ?Tak ale ten co mam jest za mały.Zobaczę co będzie po odłowach stawów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Roach8 w trakcie malowania.Następne stadko 30sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Planujesz może kiełbie w wersji hb ? Coś jak jazgarzyki ?No i zalałem.Wrąbałem mu dość kokretny balast.Zobaczę,jak wyczaruje z tego pracę i przejdzie testy na oksach pozytywnie to może będą te małe kiełbie w wersji HB.Najwyżej formy na szprycę zrobię jak będzie źle szło zalewanie grawitacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Poproszę jednego odłożyć do wcześniej odlanego jazgarza Edytowane 23 Listopada 2016 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Kiełbik 6,5 cm .Odlany z materiału na jazgarze.Taki do testów pracy.Jest ok 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Poproszę jednego odłożyć do wcześniej odlanego jazgarza Fruwał po pracowni ale już powoli łapię jak je malować. .Ten na fotce do nauki malowawnia.Skurwiel nic nie robi,całkowity brak pracy ale zrobię balast jak w Ruffe i będzie dobrze.Ten niebieski kolor u góry skrzeli potrzebny jak koszula w dupie.Tak tydzień ćwiczeń i będą jak żywe. Edytowane 23 Listopada 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Eee tam dramatyzujesz , jak zawsze wyjdzie zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kiełbik 6,5 cm .Odlany z materiału na jazgarze.Taki do testów pracy.Jest ok Zrób takiego kiełbika ale normalnie bez tego przegubu z drobną pracą ogonka . Mocniejsza akcja gumki i zaraz zębaty się interesuje , psuje to cały plan okoniowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 W realu i tak to lepiej wygląda.Muszę jakiegoś fotografa zapytać jak fotki robić żeby to przekazać.Jutro spróbuję z małymi okonkami jointed tej techniki barwienia.Odlałem sobie dzisiaj z 50 sztuk i się będę bawił . Dzięki za słowa uznania koledzy.najlepiej i najłatwiej - namiot bezcieniowy + 2 - 3 lampy światła stałego 5600K, jakaś lustrzanka i ostra pucha - może być z makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Zrób takiego kiełbika ale normalnie bez tego przegubu z drobną pracą ogonka . Mocniejsza akcja gumki i zaraz zębaty się interesuje , psuje to cały plan okoniowania A może w wersji jaskółka ? Edytowane 24 Listopada 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi