Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To lajkuj gdzie trzeba a może coś z tego będzie. Tomek na pewno liczy się z potencjalnym klientem.' W kupie siła". Kiepskie hasło ale ponoć może zdziałać cuda.

Muszę mieć trochę czasu na nową Panią domu.Młode to ale bardziej kuma niż była żona skąd się biorą pieniądze.Wspiera itd.ale nie mogę przegiąć pały.No i ogarnia wynajem lokali,dom,coś tam ugotuje.To przynajmniej mam z czapy .

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Na wiosnę będą gotowe.Hooligans z lipy a Pampuch z balsy. :)

To be,or not to be,that is the question :)

Tomy to super!!!A juz myslałem ze koniec u ciebie z drewienkami!!!Zostało mi jeszcze pare sztuk i az szkoda było je posyłac do wody gdzie ich miejsce bo nieraz juz nurkowalem za hooligansem czy wieloma innymi.Tomy one majom cos w sobie to nie guma ani plastik!!!Trzymamy za słowo już sie niecofniesz!!!

Tomy to super!!!A juz myslałem ze koniec u ciebie z drewienkami!!!Zostało mi jeszcze pare sztuk i az szkoda było je posyłac do wody gdzie ich miejsce bo nieraz juz nurkowalem za hooligansem czy wieloma innymi.Tomy one majom cos w sobie to nie guma ani plastik!!!Trzymamy za słowo już sie niecofniesz!!!

Teraz robię formy pod woblery z żywicy.Drewno będzie ale to już typowo rozrywkowo w wolnych chwilach.Z nowości Kiełb 6 HB Twitchbait,Raptor7-boleniówka ze sterem i Roach7.

Bastardy4 już odlewam.Przez zimę coś tam z woblerów będzie.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Boleniówka Raptor100.Odkopałem formy i robię :)

post-46714-0-26253700-1480262384_thumb.jpg

post-46714-0-35830100-1480262404_thumb.jpgpost-46714-0-77606100-1480262407_thumb.jpgpost-46714-0-65630900-1480262410_thumb.jpg

Zastanawiam się nad słonecznicą.Dla mnie łowność była średnia.Kolega zażyczył sobie na dwie kotwy.Praca z takim uzbrojeniem zerowa przy ściąganiu ale przy podbiciu z dna dobrze działały.

post-46714-0-52680700-1480262638_thumb.jpgpost-46714-0-93552700-1480262642_thumb.jpgpost-46714-0-87334700-1480262649_thumb.jpg

post-46714-0-81183800-1480262658_thumb.jpgpost-46714-0-61249600-1480262665_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Jak na teraz to modeli gum już mam wystarczająco dużo.Dojdą jeszcze małe żabki.Odbitka musi być z meksykńskiej [akwarystycznej].Te co u nas występują mają za grube nogi.Będzie kilka modeli gum i woblerów.Największe ciśnienie mam na Roach 8 i Roach 7 [nowość].Ta ostatnia,mniejsza już odlana.Raptor7 i Kiełb HB Twitchbait też.

Teraz robię formy pod woblery z żywicy.Drewno będzie ale to już typowo rozrywkowo w wolnych chwilach.Z nowości Kiełb 6 HB Twitchbait,Raptor7-boleniówka ze sterem i Roach7.

Bastardy4 już odlewam.Przez zimę coś tam z woblerów będzie.

Tomy a Ty masz czasem wolne chwile ;) ???Bo zeby nie okazało sie ze wiosna bedzie za krótka i na drewienka sie nie doczekamy???

Święta tuż tuż :) :ph34r:  :ph34r:  :ph34r: :ph34r:  :ph34r:  :ph34r: :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

W końcu się chłop ogarnął a nie tylko same gumy :P

Wyślę Ci go w prezencie.Suka nie chce chodzić  :D .Zmarzłem jak psi ch...j .Trzy dni kuwa testów .Leje,wieje a ten idzie jak kołek przy ściąganiu.Pizne tym do kosza !!! ale gumka daje rewelacyjnie :) 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Wyślę Ci go w prezencie.Suka nie chce chodzić  :D .Zmarzłem jak psi ch...j .Trzy dni kuwa testów .Leje,wieje a ten idzie jak kołek przy ściąganiu.Pizne tym do kosza !!! ale gumka daje rewelacyjnie :)

Tylko psi ch*j wie co to znaczy biegać zimą w śniegu po jaja :) dawaj :) dawaj :)