Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Położę sobie z okonkiem pod choinkę A może masz coś HB do podszarpywania na Rugii Tomku?Mam Jazgarzyki HB chyba dwie sztuki zostały. i formy na Perch6 HB już gotowe.Przez następny tydzień głównie woblery.Zapas gum odlany.Na ten czas starczy. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Witam TomkuDziś dopiero grubsze testy syberianówMiejsce-zatoka HarderwijkSprzęt-Dragon HM80 hot shot cw 14-42 plecionka dragon HM8X 0,18Przynęta Syberian Kiler Ryba szczupak około 105-110 (brak miarki) waga 12,5kg Niestety bateria mi padała w tel. i tylko 2 fotki Edytowane 4 Grudnia 2016 przez pit1982 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) wooow !!! Pięknie. .W wolnej chwili trochę ich odleję Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pakowanie. Ruffe9-Jazgarz9. Teraz woblery.Taki mały secik dla rozruszania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dobrze idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nowe pomieszczenie na Hardbaity gotowe.Dzisiaj montaż regalików do suszenie i lakierowania HB. ...i jadę z woblerami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Widzę, że nowa partia śliczności HB na ukończeniu. Śmigam na priv z zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Tomku paczucha dojechała, wywaliło mnie z butów po jej rozpakowaniu Lepszego Mikołaja nie mogłem dostać w tym roku, kiełbiki6-eczki mistrzostwo świata - nie mówię już nic o HB bo wygląda jak żywy. Swoją drogą Ten nowy okoń HB i "albinosik" - "suka blać" też wygląda dobrze Zobaczy się w boju jak działa Jeszcze raz Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Widzę, że nowa partia śliczności HB na ukończeniu. Śmigam na priv z zamówieniem Zapraszam Tomku paczucha dojechała, wywaliło mnie z butów po jej rozpakowaniu Lepszego Mikołaja nie mogłem dostać w tym roku, kiełbiki6-eczki mistrzostwo świata - nie mówię już nic o HB bo wygląda jak żywy. Swoją drogą Ten nowy okoń HB i "albinosik" - "suka blać" też wygląda dobrze Zobaczy się w boju jak działa Jeszcze raz Wielkie DziękiTeraz pracę na uklejką 7.Taki HB któy ładnie odbija na boki przy podbiciach a i praca przy stałym ściąganiu bardzo ciekawa.Lekkie odskoki od toru prowadzenia.Myślę że Bolki też posmakują i tu będzie próba stworzenia czegoś naprawdę realistycznego .Fotka słaba.Dobrą wstawię jak skończę pracę nad tym.Trzeba jeszcze wzorek doszlifować w pewnych miejscach,dorobić płetwę odbytową itd. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Fotka od kolegi Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Expresik dla kolegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert79 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Znajome zamówienie Klasa jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Expresik dla kolegi. P1450018.JPGP1450019.JPGP1450025.JPGAż się zarumieniły Edytowane 6 Grudnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Znajome zamówienie Klasa jak zwykle Jazgarze to mój ulubiony wzorek i chyba najwięcej ryb mają na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nowe Perch12 GT. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Kiełbiki. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Fajny pomysł z tym atramentem na ogonach. Wpada w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Fajny pomysł z tym atramentem na ogonach. Wpada w oko.Nie stosuje tego typu półśrodków .Może to odbicie od niebiesko szarego akcentu a to plastisol odpowiednio zabarwiony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Roach 8. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzisiaj dotarły do mnie gumy - wyglądają ekstra, szczególnie jazgarze i kiełbiczki.A miałem nie łowić na gumy - poza muchą miałem koncentrować się na twardych przynętach.I przez Tommyego złamałem obietnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzisiaj dotarły do mnie gumy - wyglądają ekstra, szczególnie jazgarze i kiełbiczki.A miałem nie łowić na gumy - poza muchą miałem koncentrować się na twardych przynętach.I przez Tommyego złamałem obietnicę Muchy też może będą z pływającego plastisolu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tomy ile bym musiał wziąć Siberian Killerów w szczupakowym ubarwieniu, żebyś miał chęci je zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Tomy ile bym musiał wziąć Siberian Killerów w szczupakowym ubarwieniu, żebyś miał chęci je zrobić? Nawet jednego bym zrobił.To nie problem.Teraz testuje różne mieszanki a zwłaszcza barwniki . Lakier mam cały czas ten sam.Zastosowałem barwnik który się roznosi po gumie i to jest jedyna droga żeby pike i te wszystkie centki wyszły naturalnie..Temat trudny ale jak już wyjdzie to esox będzie jak żywy.Barwnik wnika w gumię i zatrzymuje się w pewnym momencie.Tylko trzeba teraz wyczuć jak tym malować bo efekt finalny widac na drugi dzień.Robiłem testy na oczach słonecznicy..Chciałem żeby ramka oka poszła głęboko w gumę,dając efekt głębi jak w żywej rybie.Jutro zrobię zdjęcie tego efektu.To jest do wykorzystania przy malowaniu szczupaka. .Syberian przechodzi modyfikację i będzie w wersji jointed. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Takie złote kiełbiki.Mogą imitować kozę lub strzeblę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 To czekam dalej cierpliwie. Albo raczej szczupaki w mojej niepozornej na pierszy rzut oka wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi