Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 To czekam dalej cierpliwie.Albo raczej szczupaki w mojej niepozornej na pierszy rzut oka wodzie.Na "żabioka" bierz Perch 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 No właśnie tam mało okonia, baaardzo mało. Na 30 szczupłych trafi się jeden garbus. Albo je już esoxy wyżarły albo wyżarł je czynnik ludzki..Za to małych pajków, tych 15-20cm jest full. Jeszcze z miesiąc temu stały po kilka sztuk w jednym miejscu pod samym brzegiem. Okazu żadnego jeszcze tam nie trafiłem ale na taką ilość szczupaka to i jakiś okaz musi się tam uchować. Taką mam nadzieję i po to mi właśnie Siberian Pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 No właśnie tam mało okonia, baaardzo mało.Na 30 szczupłych trafi się jeden garbus.Albo je już esoxy wyżarły albo wyżarł je czynnik ludzki..Za to małych pajków, tych 15-20cm jest full. Jeszcze z miesiąc temu stały po kilka sztuk w jednym miejscu pod samym brzegiem.Okazu żadnego jeszcze tam nie trafiłem ale na taką ilość szczupaka to i jakiś okaz musi się tam uchować. Taką mam nadzieję i po to mi właśnie Siberian Pike Może i coś tam siedzi dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Nowy Perch8.Będzie w wersji SoftBait Jointed i w wersji HardBait. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ja bym się Tomku do zamówienia na syberiany dołączył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nowy Perch8 dokładnie 7,7 cm.Praca wyrywa z butów.Guma na wszystko.Duży okoń,sandacz,szczupak.Produkcja ruszy za tydzień. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jeden "lajk" Ja pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nienawidzę łowić na gumy ale chyba się skuszę i spróbuję na Perch8 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Malowany jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nienawidzę łowić na gumy ale chyba się skuszę i spróbuję na Perch8 ☺ Ja robię tak gumy że patrząc z góry na ich pracę musi być bardzo podobnie do żywej ryby.Wtedy dopiero robię formy i jadę z koksem.Malowany jak żywy Piękne będą.to co na fotkach jest odlewem z formy wstępnej.Farby jeszcze nie przeszły jak trzeba itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Takie cacko to szkoda hakiem przekłuwać a co dopiero do wody wrzucać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Takie cacko to szkoda hakiem przekłuwać a co dopiero do wody wrzucać Zastanawiam się czy można zamówić Percha8 z zatopionym hakiem pod czeburaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zastanawiam się czy można zamówić Percha8 z zatopionym hakiem pod czeburaszkę Myślę że dałoby się to zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nowy Perch HB Twitchbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Kiełbik.Malowanie na szybko. Wzorek po SoftBait.Płoteczka 10,5 cm.Odbitka moja.Dopieszczał Iras. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Start z malowaniem Perch 7 HB Twitchbait. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jak ktoś zgubi tą przynętę a gumofilec znajdzie na brzegu zabierze go na patelnię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Jak ktoś zgubi tą przynętę a gumofilec znajdzie na brzegu zabierze go na patelnię.To jeszcze długa droga przed nimi i sporo malowania.Coś będę próbował to lać-dwie formy na jeden wzorek.Jedna forma na bebechy-glowa i tułów.Potem to na srebrno z cieniami,w tym obciążenie i stelaż.Potem to do formy na woblera i zalewanie żywicą transparentną lekko przydymioną.Na to malowanie+opalizacje.Może to ruszę.Trochę muszę się podoprzeć tutaj kolegą który ma w jednym paluszku konstruowanie form bo mi już się we łbie kręci od myślenia nad tym. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Od samego czytania kręci się w głowie a co dopiero przy wykonaniu. Ale efekt będzie spektakularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Od samego czytania kręci się w głowie a co dopiero przy wykonaniu. Ale efekt będzie spektakularny.Jak to wyjdzie to już ciężko będzie odróżnić od żywej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nowy Perch8 dokładnie 7,7 cm.Praca wyrywa z butów.Guma na wszystko.Duży okoń,sandacz,szczupak.Produkcja ruszy za tydzień. P1450164.JPGCzy można już zamówić kilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Czy można już zamówić kilka? w tej wersji co wstawiłem foto tak.Odlane 20 sztuk .Jeszcze tylko wzornik na prążki muszę zmienić bo te mi się nie podobają.SoftBait Perch 7,8cm już niedługo w ofercie.Polecam!!!Guma chodzi tak że gęba się śmieje .Zmieniłem trochę kąt kopyta, Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Perch 7. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jak ktoś zgubi tą przynętę a gumofilec znajdzie na brzegu zabierze go na patelnię.I jak nie zgryzie bezpośrednio z patelni to do octu włoży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Perch 7. P1450261.JPG P1450269.JPGPiękna robota jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi