Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak długo trzeba tworzyć by osiągnąć taką perfekcję?

Mistrzowska robota :good:

Jak się poświęci temu wszystko to musi coś dobrego wyjść ale czy warto to już inna kwestia.Z jednej strony tak,z drugiej strony nie.Zależy od charatkeru.Ja jestem zimnego chowu to i konsekwencje słabo odczułem,a na chłodno jak by się tak zastanowić to na dobre mi wyszło.Jedyne co mnie strąciło z nóg to odejście mojego psa z którym nie dane mi było być do końca i dowiedziałem się o tym od osób trzecich.No ale żyć trzeba dalej  ;)

Jedyne co mnie strąciło z nóg to odejście mojego psa z którym nie dane mi było być do końca i dowiedziałem się o tym od osób trzecich.No ale żyć trzeba dalej  ;)

Odejście najbliższego przyjaciela niejednego ścina z nóg.

Poświęcone psu Danowi, synowi Toma.1We dwu, przyjacielu, przez las,po jasnych pętlach dróg,poprzez polany biegnące na płask.We dwu, przyjacielu, we dwu.Masz twarz obrosłą, masz twarz jak ogieńjeleni natchnionych przez grom.Pędzą przed nami zdumione drogiz obłoków, z liści, z wszystkich stron,Las to także jest dnopod powierzchnią zamkniętą wiatru.Bije burz magnetycznych batóg,gdy w muzykę płyniemy i światłojak dziecinny, grający bąk.2Gdzie ta droga przystaje? Powiedz.Rwą dziecięce koniki w śmierć.Biją mokre po deszczu gałęzie świerkowew twoją wzniesioną jak trawa sierść,w moją płonącą gwiazdami głowęi w nasz nieludzki rytm jak wiersz.We dwu, przyjacielu, we dwu,w uroczysku brzęczących godzinwytropimy zielony cuddrugich narodzin.Przez ten płomień roztartych mchów,Poprzez liście drgających nutkwitnie zwierząt rogaty oset.Coraz dalej, przyjacielu, we dwuzatrzymamy na krawędzi snudrętwiejące nogi bose.Powróćmy, przyjacielu, we dwuzamyśleni tak głęboko w smutek tamtych nut,w ten najwyższy z zielonych tonów,że spóźnimy się o wszystkie pory rokuna zmącony życia wodopójjak na wieczerzę do domu.

K.K.Baczyński

• Like 1

Dzięki koledzy.Nie popadajmy w takie klimaty.Każdy tam wyląduje wcześniej czy później.Bułka-piękne.Mariusz69-nie ma takiej możliwości.Przy moim obecnym trybie życia to by była męczarnia dla psa.Po za tym jak chorował poprzedni to byłem wyłączony,zmasakrowany psychicznie.Po prostu to nie dla mnie.Te oczy jak cierpiała.Nigdy więcej.Wyciągałem tego psiaczka kilka razy i kasa nie grała żadnej roli.Nie ma co.Jutro przepalanie form Perch 7,8cm.Pierwsza sztanga gotowa na 5 sztuk.Jutro będzie druga na kolejne 5.

Dzięki koledzy.Nie popadajmy w takie klimaty.Każdy tam wyląduje wcześniej czy później.Bułka-piękne.Mariusz69-nie ma takiej możliwości.Przy moim obecnym trybie życia to by była męczarnia dla psa.Po za tym jak chorował poprzedni to byłem wyłączony,zmasakrowany psychicznie.Po prostu to nie dla mnie.Te oczy jak cierpiała.Nigdy więcej.Wyciągałem tego psiaczka kilka razy i kasa nie grała żadnej roli.Nie ma co.Jutro przepalanie form Perch 7,8cm.Pierwsza sztanga gotowa na 5 sztuk.Jutro będzie druga na kolejne 5.

Właśnie Tomy TE OCZY to najgorszy widok jaki może człowieka zobaczy u zwierzaka z którym jest się zżytym kilkanaście lat,wiem co Czujesz bo sam to przechodziłem i chyba większość z nas tutaj to przeżywała.

Właśnie Tomy TE OCZY to najgorszy widok jaki może człowieka zobaczy u zwierzaka z którym jest się zżytym kilkanaście lat,wiem co Czujesz bo sam to przechodziłem i chyba większość z nas tutaj to przeżywała.

Dlatego ja już psa nie będę miał.A tak wracając do tematu piękne robaczki robisz.

Dorzuciłem co nie co na giełdę.Woblery będą w sprzedaży tylko wtedy jak będą na stanie.Nie przyjmuje zamówień.To co zrobię w ramach hobby będę tutaj wrzucał.

http://jerkbait.pl/topic/82621-s-tomys-bait-soft-lures-perch12perch85perch7-jointedperch6-jointedruffe9-pro/page-2#entry2042384

Sporo ludzi pisze do mnie o receptę na zarabianie pieniędzy.Od razu wyjaśniam lure to dla mnie przede wszystkim zabawa.Jak mi się chce to robię jak mi się nie chce to nie robię.Zarejstrowana i opodatkowana ale zabawa.Po prostu mam ten komfort że nie muszę pracować i gonić za pieniądzem.Swoje już przeciupałem i narobiłem się za trzech albo i lepiej.Receptę na łatwy pieniądz jednak podam.Nie będę taki:

Potrzebne przedmioty-Zielona świeca,bazylia,kamyk ulubiony mający przyciągać pieniądze

Po dokokonaniu czaru musisz go przechowywać jak amulet,pieniądze.

Czar wykonaj w czwartek podczas fazy księżyca w której go przybywa!

Wyobraź sobie ilość pieniędzy które potrzebujesz i wymów głośno te oto słowa.

Daj mi pieniądze!!!Bym mógł żyć godnie.

Przynieś wiele pieniędzy do mnie!!!

Potrzebuję pieniędzy których oczekuję!!!

Bym mógł z nich większy użytek dokonać!!!

To takie proste zaklęcie dla leni.A!!!Trudniejsze bo i 9 dni pofatygować się trzeba....no ale kasa większa.

Potrzebne przedmioty-Zielona świeca,biała świeca.Zaklęcie każdy dzień lub noc o tej samej porze przez 9 dni.

Pieniądze bogactwo,do mnie przybywajcie.

W obfitości trzech trzykrotności trzech!!!

Niechaj wzbogacę się najlepszym z możliwych sposobów.

Nie krzywdząc nikogo tym sposobem.

To dopuszczalne,więc niechaj tako dzieje się!!!

Przybądźcie pieniądze  trzy trzykrotności trzech!!!

Edytowane przez Tomy
  • Like 12

Dlatego ja już psa nie będę miał.A tak wracając do tematu piękne robaczki robisz.

Dzięki za uznanie,ale Twoje dzieła biją wszystkie na łeb ;)

Miałem już nie dozbrajać się w przynęty ale niestety już wiem że słowa nie dotrzymam,a wszystko przez to forum i takich twórców ja Ty i kilku innych :P  :P  :P  :P

Dzięki za uznanie,ale Twoje dzieła biją wszystkie na łeb ;)

Miałem już nie dozbrajać się w przynęty ale niestety już wiem że słowa nie dotrzymam,a wszystko przez to forum i takich twórców ja Ty i kilku innych :P  :P  :P  :P

Patrząc na to co robisz to chyba masz większy dar niż ja.Nie dałbym rady z takim robaczkiem.Dla mnie są piękne. 

• Like 1

Patrząc na to co robisz to chyba masz większy dar niż ja.Nie dałbym rady z takim robaczkiem.Dla mnie są piękne. 

To samo mogę powiedzieć patrząc na Twoje woblery czy gumy.Tyle tylko że moje robaczki bardzo łatwo skopiować w przeciwieństwie do tego co Ty produkujesz. :) 

A co do tego mojego daru to raczej nazywam go fantazją w połączeniu z wyobraznią  ;)

Wow Tomku ale pojechałeś z tymi kolorami.Po świętach też sobie za funduje taką paczuszkię ;-)

Zamienimy się na robaczki.Połowię sobie na nie Krasnopióry w lecie.Będę też ćwiczył muszkę.Formy na oski,pasikoniki i inne robactwo z pływającego Softplastiku gotowe.

Edytowane przez Tomy