ciavez Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Fajne te basiki, naprawdę fajne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Na nowy sezon szykuje się narybek SoftBait.Mini gumki "zawodnicze" . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Czekam na kolory z takich mini na pewno cos zamowie ????Tomku jak można PEREŁKĘ ,BEZBARWNY +BROKAT ,OKONEK ,MINI JAZGAR TO proszę takie kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jagarzyki mini są pod oczy nitowane.Na tą chwilę ich nie robię.Przerabian ten model.Zamówienia na priv.pisz.Perch8 Jointed Orange Tail. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Czekam na kolory z takich mini na pewno cos zamowie Tomku jak można PEREŁKĘ ,BEZBARWNY +BROKAT ,OKONEK ,MINI JAZGAR TO proszę takie koloryMini Baby shadce pokarbowałem część ogonową żeby jeszcze lepiej pracowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) New SoftBait ZOCHA DUPCOCHA 12 Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Klimatyczne fotki...nawet za bardzo, tu wpaść może ABW, CBŚ oraz dla wsparcia CIA, FBI i DEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Klimatyczne fotki...nawet za bardzo, tu wpaść może ABW, CBŚ oraz dla wsparcia CIA, FBI i DEA Sami koledzy .Przez święta muza i powstało parę nowych pmyslów.Niedługo odsłona.Stanowisko dowodzenia Noworoczne wytopy Kiełbiki natural. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Perch 6 i 7 . Perch 8 i Basiki. i do przodu.Dniówka .... Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tomy ten energetyczny napój w zielonej butelce nie gryzie się czasami z machaniem sztangielkami ps. okonie jak i reszta odlotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Po treningu jak najbardziej 1 wskazany ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Tomy ten energetyczny napój w zielonej butelce nie gryzie się czasami z machaniem sztangielkami ps. okonie jak i reszta odlotowe Jeden,dwa nie.No chyba że większa dawka z 20 butli to tak ale nie mam na to czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Kielbik mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzisiejsze wytopy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Pomalowane co nie co.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 ......no i mikro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Pomalowane co nie co.... P1450932.JPGP1450929.JPGP1450919.JPGP1450941.JPGTaki mi się wydaje że te okonki będą robiły niezłe spustoszenie na Dźiećkowicach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Bardzo proszę nie męczyć tej micro rybki i wpuścić ją do najbliższego zbiornika wodnego ????. ...jak żywa, pełen podziw ???? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez azhek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mega ta micro ! Beda jeszcze inne wersje kolorystyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Tomy wstaw więcej fotek tego maleństwa;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mikro mikro mikro Pokazuj więcej przynęt w tym kierunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Niedawno zamówiłem kilka gum od Tomiego, są piękne - śmiało można nazwać je dziełem sztuki. [emoji1]. A to maleństwo... co tu dużo pisać - zacne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jeszcze chwila, a "żywcarze" będą zamawiali gumy Tomy-iego i zakładali jako żywce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki koledzy za fajne opinie.Maleństwo jeszcze musi przejść jedną modyfikację sekcji tylnej.Teraz ładnie pracuje ale ja już jestem na tym etapie tworzenia gum że to musi wymiatać.Nie zadawala mnie jakaś tam praca.Te mikrusy będą dostępne w wersji natura.To na fotce jest robione na szybko.Finalna wersja będzie pracować mocno ogonkiem ale tak muszę to przerobić żeby część energii przeszla na tułów powodując jego szybkie drgania.Praktycznie to już mam gotowy projekt i wzorki.Formy do tygodnia na gotowo i można będzie kupować. Pozdrawiam Tomy. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Malowanie Perch w różnej rozmiarówce. Dzisiaj przepalanie form Roach 12 jointed.Może coś podziałam z nimi na gotowo. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi