Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Roach 12 Jointed. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak w piekarni wypieki bez końca.Ale te wypieki są ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 O w mordę,i w taką płotkę też muszę się zaopatrzyć,a obiecałem sobie że już nic do pudełek nie będę upychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) O w mordę,i w taką płotkę też muszę się zaopatrzyć,a obiecałem sobie że już nic do pudełek nie będę upychał Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Pozdrowionak dla wszystkich.... Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 O w mordę,i w taką płotkę też muszę się zaopatrzyć,a obiecałem sobie że już nic do pudełek nie będę upychał Ja też tak mówię za każdym razem jak coś kupę że to już ostatni raz,z tym kupowaniem to jesteśmy jak kobiety które kupują kolejne buty mimo tego, że mają już takie w których jeszcze nie chodziły,ale biorą nowe bo są ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Płotki spakowane.Następne będą za tydzień. Odlewy gotowe.Jutro malowanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Strzebla potokowa.Jakoś poszło 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kosa nie mogłem się powstrzymać żeby nie skomentować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Rewelacja.Absolutnie rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Masakra te gumy są coraz bardziej realistyczne, aż strach pomyśleć dokąd to zajdzie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Do łowienia na trupka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Strzebla potokowa.Jakoś poszło P1460137.JPGJakbyś tak zechciał wysłać mi kolejny pakiet 10 sztuk, to proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jakbyś tak zechciał wysłać mi kolejny pakiet 10 sztuk, to proszę. Dobrze Waldemarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Do łowienia na trupka? Dokładnie,pomoczyć tylko w jakimś tam atraktorze by zapach był i do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki chłopaki za fajne wpisy. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 W wątku jak zwykle kolorowo i fajnie ale od jakiegoś czasu nudą wiało bo ciągle to samo . No i doczekałem się Pierwsze płocie to mi kopara opadła a teraz strzebelki to już chyba kopary nie podniosę Muszę się napić Mistrzu za Twoje zdrowie no i coś zamówić trza https://www.youtube.com/watch?v=if8Ys5fdHLE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) No i pięknie.Zdrowie Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Malowanie-Strzebli,kiełbi itd.Perch 8 gotowe do wysyłki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tomy, No klasa...Nic nie potrzeba więcej dodawać. Przy Twoich przynętach nie da się przejść obojętnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Malowanie Perch w różnej rozmiarówce. Dzisiaj przepalanie form Roach 12 jointed.Może coś podziałam z nimi na gotowo.Można już zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Można już zamawiać?Coś tam można już działać .Jeszcze nie mam konpletu form ale 5 ciu też da radę. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Strzebelki gotowe. Kiełb złoty. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Fajrant. Oczozjeby. Kiełb Natura. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tomy, No klasa...Nic nie potrzeba więcej dodawać. Przy Twoich przynętach nie da się przejść obojętnie!!Dzięki.Ostatnio życie na pełnych obrotach to i pomysłów nowych sporo.Ten nasz projekt jest aktualny tylko muszę trochę czasu złapać.To będzie totalna miazga . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi