granvorka Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jeśli Tomy z Kogutem szykują jakiś projekt to ja staję pierwszy w kolejce do zakupu "dziecka" ich współpracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jeśli Tomy z Kogutem szykują jakiś projekt to ja staję pierwszy w kolejce do zakupu "dziecka" ich współpracy Już by było dawno gotowe ale wykrojnika nie miał kto zrobić teraz już jest fachura i myślę że niedługo ten projekt ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dobrze że wątek śledzę na bieżąco to ten temat Mi nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Strzebelki i kiełbiki zabijają - piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Strzebelki i kiełbiki zabijają - piękne.Jeszcze cierniki planuje ale to już odbitka na nowych materiałach no i przy farbach to już będą jak prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pakowanie. Hiszpania. UK. i koledzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Robale.Praca wyrywa z butów... Dzisiaj malowanie strzebli seledyn. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No ładnie, ładnie. A jaka jest długość robalesów? [emoji846] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No ładnie, ładnie. A jaka jest długość robalesów? [emoji846]Nie mierzyłem tak między 6-7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Odlewy gotowe.Teraz malowanie i fajrant. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jazgary9 Pro. Roach 12 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Osiągnąłeś Tomku poziom kosmiczny. Jestem autentycznie dumny, że jesteś polskim rzemieślnikiem. Zdolny i pracowity. Po prostu wzór. Trzeba zakasać rękawy i samemu również ruszyć naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgadzam się z Januszem w 100%. Tomek a myślisz już coś o boleniowym gumaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jak zawsze odlot,to się nazywa mieć talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tomek, dwa jazgary i dwa roache odłóż dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Osiągnąłeś Tomku poziom kosmiczny. Jestem autentycznie dumny, że jesteś polskim rzemieślnikiem. Zdolny i pracowity. Po prostu wzór. Trzeba zakasać rękawy i samemu również ruszyć naprzód Dzięki Janusz.Jak głowa wolna to i pomysły przyszły. Zgadzam się z Januszem w 100%. Tomek a myślisz już coś o boleniowym gumaku ? Tak.Mam pomysł na to.Taki walk the dog.Obciążenie i magnes trzymający kotwę w odpowiednim miejscu będą w środku. Jak zawsze odlot,to się nazywa mieć talent Tomek, dwa jazgary i dwa roache odłóż dla mnie.To już na priv.zamówienia.Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Sporo jest zapytań o robale.Będzie duża gama kolorów. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gumy lecą na zawody .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Popaliłem trochę łapy i wysyłki co miały iść dzisiaj muszę przełożyć na poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Mam pytanie:w jaki sposób zbrojone są np;okonie,guma dosyć wygrzbiecona i przy normalnym haku i nabiciu na wprost to nie za wiele będzie go wystawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Podłączam się do pytania. Też jestem ciekawy jakie macie sposoby na uzbrojenie tych zacnych perchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Mam pytanie:w jaki sposób zbrojone są np;okonie,guma dosyć wygrzbiecona i przy normalnym haku i nabiciu na wprost to nie za wiele będzie go wystawać?To tylko przy Big Perch.Reszta okoni bez problemu na zwykłą główkę.Do Big Perch: Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Trzeba przyspieszyć to gojenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja do okoni 8 cm od Tomka stosuję Gamaki 5/0 i jest gitara Wszystko się idealnie wcina i przynęta rewelacyjnie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Gumka 8 cm i jak 5/0? Nie za duże ,daj fotkę jak to wygląda. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi