RafałWrocław Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Trochę mnie tu nie było ale przeleciałem 400pare stron bo nie mogłem się zatrzymać - oczy bolą i serce pęka, wobki klasa i te wszystkie megabassy ... czad Edytowane 13 Lutego 2017 przez Rafał Nosowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 White Fisch New Generation Mega gumka, az ciekawosc zjada co tam nastepnego wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Mega gumka, az ciekawosc zjada co tam nastepnego wymyslisz Będą mniejsze wersje tej gumy w wersji ripper i z rybim ogonkiem.Dojdzie niedługo Perch8 z rybim ogonkiem.Dużo nowości się szykuje .Wersja mieszana tej gumy,czyli z pletwą i z kopytem w dół.To samo Perch8 bez podziałki z mieszanym.Prezent od super klienta Bedzie sie działo w weekend Edytowane 14 Lutego 2017 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Neonówki dla usera j.pl Zaraz malowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Myślę że gumeczka na bazie tego wzorka bedzie miodzio .W tym tyogodniu do tego "siadam" Edytowane 14 Lutego 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A ten woblerek można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A ten woblerek można nabyć?nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Perch7 jointed-pearl explosion.Bardzo rzadko będą dostępne. Neonówki.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Tomy, neonówki pierwsza klasa, u mnie na taki komplecik sandacz szczupaklubi skubnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Tomy, neonówki pierwsza klasa, u mnie na taki komplecik sandacz szczupaklubi skubnąć.Dzisiaj kiełbie te większe będę odlewał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) To jedziemy.White Fish New. Kiełbie 2 wersje kolorystyczne. Perch 8 dla klienta.Takie kolorki pod zamówienie. Czyszczenie pędzli i fajrant Edytowane 17 Lutego 2017 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Od poniedziałku ruszamy z woblerami.Raptor8 BS ,Raptro 6 BS i Roach 85. Edytowane 18 Lutego 2017 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Widzę w pracowni nowy kolor się pojawił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 witammogę załapać się na kilka woblerów?dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 ,,Czyszczenie pędzli i fajrant'' Tak mi się skojarzyło ????????????: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) ,,Czyszczenie pędzli i fajrant'' IMG_0825.JPG Tak mi się skojarzyło :IMG_0823.JPGhehe......No za młodego miało się ksywkę "łamignat" Edytowane 18 Lutego 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Widzę w pracowni nowy kolor się pojawił A no 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tomy,ile dokładnie masz tych modeli bo już się pogubiłem,jak tak dalej polecisz z tymi nowościami to mi braknie robaczków na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tomy,ile dokładnie masz tych modeli bo już się pogubiłem,jak tak dalej polecisz z tymi nowościami to mi braknie robaczków na wymianę Ja też się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Pakowanie i porządki. Zamówienie Filipa dla Taty. ....i co nieco ode mnie. Miedziane gotowe. Złote kiełbie. Edytowane 18 Lutego 2017 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dziękuję Tomy, tata będzie meeega zadowolony !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Dziękuję Tomy, tata będzie meeega zadowolony !!!To jeszcze parę kiełbi dorzucam Bardzo fajna praca wyszła chyba lepsza niż Jazgarzy.Ładnie wymiatają ogonkiem i trzęsą mocno brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Następne zamówienie niebawem bo za około 1,5 miecha Ale już tym razem większe gumisie na szczupaki Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Roach i White Fish 12stki no i ten z rybim ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Kiełbie-Natura.Zestaw na Hiszpanię. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi