Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra już wiem.Do poniedziałku urlop ;)

Pozdro dla wszystkich zakręconych ;) Jutro Marzenka jedzie do siebie .Kuwa i zaś sam 1f642.png:) .No może nie aż tak ale bez niej 1f609.png;) .Słodziak kochany z zajebistym charakterkiem.Bede tęsknił chlip.chlip,chlip 1f642.png:)

post-46714-0-23803100-1488387559_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Taki maluszek ;)

Wiesz, co z całym szacunkiem do przynęt które robisz ale to jak się zachowujesz to jakaś porażka... Zamawiałem u Ciebie gumy co prawda tylko 2 szt ale zamówienie to zamówienie. Z mojej strony czyli pieniądze, wszystko było zrobione tak jak należy. Po pytaniu czy będziesz robił małe gumy dostałem odpowiedź że w przyszłym tygodniu ruszasz z produkcja. I co? Czekałem dobre 3-4 tygodnie, małych gumek 0! mało tego piszę do Ciebie i pytam co z tymi gumkami a jedyna odpowiedź jaką dostałem to "nie wiem". Po tygodniu czekania na te marne 2 szt dalej nic niema. Tak się po prostu nie robi i traktuje się każdego jednakowo czy to kupuje 40 szt czy 2... 

Edytowane przez patzaw26

Tak zgadza się ale niecałkiem tak było jak piszesz.Miały być małe gumy ale dalej jest problem z ich odlewaniem i raczej nie będzie.Twoje idą w poniedziałek.Od Twojej decyzji żeby jednak posłać te kiełbie minęło parę dni a nie tygodni.

patzaw26

Forumowicz

• photo-thumb-60687.jpg?_r=1452457128
  • TWÓRCY
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 384 postów
  • Lokalizacjaokolice Tarnowa
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:Zawadzki

Wysłano 25 luty 2017 - 19:19

Ok, w takim razie proszę o wysyłkę tych dwóch kiełbików w najbliższym czasie.

Tomy

Ekspert

Wysłano 25 luty 2017 - 20:28

ok.

Edytowane przez Tomy

Żeby nie było jakiś nie porozumień i niepotrzebnych kwasów, zacytuję  "Po tygodniu czekania na te marne 2 szt dalej nic niema.". Czytaj uważniej ;) także nie mówię że mi nie wysyłasz kiełbi, tylko mówisz, że będziesz miał gumki ale nic się nie ukazało. Dobra koniec tematu nie ma co siać fermentu, nie zamierzam się z nikim kłócić bo nie potrafię. Trzymaj się! :)

Żeby nie było jakiś nie porozumień i niepotrzebnych kwasów, zacytuję  "Po tygodniu czekania na te marne 2 szt dalej nic niema.". Czytaj uważniej ;) także nie mówię że mi nie wysyłasz kiełbi, tylko mówisz, że będziesz miał gumki ale nic się nie ukazało. Dobra koniec tematu nie ma co siać fermentu, nie zamierzam się z nikim kłócić bo nie potrafię. Trzymaj się! :)

ok.pozdrówka w paczce będzie co nieco na plus ;) 

• Like 1